Şimdi Ara

Muslera'yı görüp beğenip alalım diyen kimse Allah razı olsun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elleri küçük diyenlere gelsin bu kaleci.

Muslera'yı görüp beğenip alalım diyen kimse Allah razı olsun.
  • 1.90 boyunda mı adam en fazla 1.80 duruyor şaşırdım açıkçası ama müthiş kaleci.
  • GSMP - CSKA maçında da kalkıp selam verdi bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

1.90 boyunda mı adam en fazla 1.80 duruyor şaşırdım açıkçası ama müthiş kaleci.

aynen bu boyla kaleci olmaz şimdi küçük takımlarda sorun yasamayız ama avrupa da adamlar çatala takıyormuş.
  • muslera tamamen taraftar baskısıyla alındı ,o dönemi unutmayın yönetim farklı bir kaleciyle anlaşmıştı ve yönetim taraftarlardan yoğun eleştiri alınca başkan ünal aysalda en son pes edip '' parası neyse verin'' talimatı vermişti ve musleraya istenilen yüksek bonservis bedeli ödenip alınmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Elleri küçük diyenlere gelsin bu kaleci.

Muslera'yı görüp beğenip alalım diyen kimse Allah razı olsun.

Fotoşop beyler inanmayın

• " İyi kaleciyse Lazio neden bıraktı " , " Aysal'ın bahsettiği yıldız kaleci bu mu "

Bu genç meneceroviçlerden ses çıkmıyor şimdi, duyduğuma göre köşelerine çekilmişler.
  • Muslera kendini Türkiye'de harcıyor haberi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Artık defans kötü oynadığında bile gol yemeyebiliyoruz, kalecimiz fark yaratıyor, büyük takımlarda olması gerektiği gibi.

Kaleci farkı burda çıkıyor. Mesela bjk derbisindede 1 puanı getirmişti.

Muslera çok maç kurtardı bunlar puan olarak döndü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

" İyi kaleciyse Lazio neden bıraktı " , " Aysal'ın bahsettiği yıldız kaleci bu mu "

Bu genç meneceroviçlerden ses çıkmıyor şimdi, duyduğuma göre köşelerine çekilmişler.

• Muslera Gereksiz Vol 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Artık defans kötü oynadığında bile gol yemeyebiliyoruz, kalecimiz fark yaratıyor, büyük takımlarda olması gerektiği gibi.

Kaleci farkı burda çıkıyor. Mesela bjk derbisindede 1 puanı getirmişti.

Muslera çok maç kurtardı bunlar puan olarak döndü..

Antalya maçında ( geçen dönem ) 90'da yaptığı kurtartış var, 1 puan da oradan yaz. :)
  • Yıllardır bunu söylüyorum. Maç kazandıran , tek başına puan alan kaleci lazımdı bize. Adam bu sezon en az 8-10 puana direkt olarak , bireysel olarak etki etti. Koçum benim ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

muslera tamamen taraftar baskısıyla alındı ,o dönemi unutmayın yönetim farklı bir kaleciyle anlaşmıştı ve yönetim taraftarlardan yoğun eleştiri alınca başkan ünal aysalda en son pes edip '' parası neyse verin'' talimatı vermişti ve musleraya istenilen yüksek bonservis bedeli ödenip alınmıştı

Lauro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

elleri küçük diye gizli bir estetik operasyon yapıldı , kalça bölgesinden alınan yaglar avuç içi ve parmaklarına enjekte edildi.

o yüzden böyle uçanı kaçanı tutuyor.

ozaman topları poposuyla tutuyor diyebiliriz
  • Persembe gunu salonda taraftari gordu gaza geldi apaci
  • Zamanında kendisi için çok dilendik.

13 Eylül 2011 tarihinden...
    quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

David de Gea ve Manuel Neuer yeni takımlarında ilk maçlarına hatayla başladı. Hatta Bayern Münih o maçı kaybetti.

Muslera bugün bizi yakmış olabilir, ama Muslera'nın o kadar seçenek arasında bizi tercih etmesi gurur verici bir şey. Kendisini Tottenham ve Arsenal istiyordu, ama o söz verdiği için Galatasaray'a geldi. Para için de değil, üstelik adam 2m euro alıyor yıllık.

Bu defansı gördükten sonra yarın bavullarını alıp, ''Ben gidiyorum hacılar, hiç işim olmaz bu adamlarla.'' dese sonuna kadar hak vereceğim kendisine. Yıl 2011 olmuş stoperde Servet ve Gökhan Zan tırları oynuyor, takımın sol beksiz sahaya çıkması da cabası.

Avrupa'dan onca uzak yıl geçirip hala birilerinin bizi seçebiliyor olması gurur verici bir durum. Canı sağolsun maçı kaybetmemiz kötü bir şey olsa da bana fazlasıyla güven veriyor.

27 Ekim 2011 tarihinden...
    quote:

İlk 2 golde hatası yok, son 2 golde hatası var.

3.golde kaleyi erken terk etti. Son golde her daim yaptığı hatalardan biri, klasik Muslera hatası.

Bunlara rağmen ona kızmıyorum. Benim gözümde çok iyi bir kalecidir ve sonuna kadar güveniyorum.

11 Aralık 2011 tarihinden...
    quote:

Muslera derbi maçta Semih'in yakın mesafeden vurduğu ve kafasının üzerinden -kaleciler için en zor pozisyon- ağlara giden topu inanılmaz refleksle kurtarmıştır. Türkiye'de bu pozisyonu kurtaracak kadar meziyetlere sahip bir kaleci bulunmuyor. Dünya'da sayılıdır...

Oyun her durduğu anda Muslera kendi kendine antrenman yapıyor, top gelmiş gibi yere yatıyor, ceza sahasını soldan sağa koşuyor, zıplıyor... Kısacası çalışıyor. Oyun her durduğunda oyundan kopmamak ve kendini sıcak tutmak için yapıyor bunları. Başkaları gibi etrafı seyretmiyor. Oyun yeniden başladığında ise pür dikkat oyunu takip ediyor.

Galatasaray'ın bu sezon iyi olmasının yegane sebebidir. Mondragon'dan sonra gerçekten kalemiz emin ellerde.

Birçok artısı bulunmakta. Kalecilerin sahip olması gereken çoğu özelliklere sahip. Olumsuz denebilecek yönleri; bazen yan topları almak için çıkmayışı ve kaleyi erken terk etmesi olarak söylenebilir.

Tolga 28 yaşında birazcık ışık gösterdiyse burada bir sorun vardır. Hele bu adamı Dünya'nın en iyi beşine sokmaya çalışanlar olmuş. Tolga'ya gelene kadar hiç sevmesem de, kendisinden nefret etsem dahi Volkan var. Benim adıma acı gerçek bu olsa gerek...

Muslera çok iyi bir kaleci.

• Daha 2-3 gün önce defans iyiydi fazla top gelmedi gerek yok diyenler falan vardı hala.Muslera tek başına bu sezon rahat 4-5 maç kurtardı.Diğer maçlarda yaptığı kritik kurtarışları saymıyorum bile.Muslera olmasaydı o 5 maçı sıradan bir kaleci kurtaramazdı.Yani 57-15 = 42. Muslera farkı.
  • İstediği kadar gol yesin Aslandır Muslera Aslaaann

En azından çıkıp yok lensimi takmadım yok eldivene çok tükürmüşüm yok stadın ışıkları gözlerimi kamaştırdı demedi, demezz.. Ne kaleciler geldi geçti vay be.
  • Aldığı para sonuna kadar helal olsun.Gerçekten çok büyük kaleci.İnşallah uzun yıllar bizim kalemizi korur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.