Şimdi Ara

muslera kaç maç ceza alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• almayacak sanirim, ceza alanlar aciklandi.
    http://www.sporx.com/futbol/superlig/f-offun-cezasi-belli-olduSXHBQ249917SXQ
    yanlis biliyor olabilirim.
  • bende o haberi gördüm de ondan sordum almayacak heralde
  • Direkt kırmızı kart olduğu için 2 maçtır cezası. Ama pfdk'nın yaptığı açıklamada bahsedilmemesini anlamadım.
  • Haftaya geliyor mu muslera sakatlığı hakkında bilgisi olan var mı ? Ne zaman maça çıkabilecek. Bu arada aykut bu sene çok iyi hiç hafife almayın derim
  • sakatlığı sebebiyle zaten 2 hafta oynamayacak demişlerdi
  • Hazırlık maçları ve son maçta Aykut'u beğendim ben aslında, ne bileyim sanki bir sınıf yukarıya çıkmış gibi bir hali vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cqr24

Hazırlık maçları ve son maçta Aykut'u beğendim ben aslında, ne bileyim sanki bir sınıf yukarıya çıkmış gibi bir hali vardı

Kendini kanıtlamak için çok çalışmış olmalı. Taffarel'inde çok etkili olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Cqr24

Hazırlık maçları ve son maçta Aykut'u beğendim ben aslında, ne bileyim sanki bir sınıf yukarıya çıkmış gibi bir hali vardı

Kendini kanıtlamak için çok çalışmış olmalı. Taffarel'inde çok etkili olduğunu düşünüyorum.

Haklısın ama daha belli olmaz Ankaragücü maçında da izleyelim eğer düşündüğümüz gibiyse iyi bir rekabet ortamı doğacaktır
  • Aykut'a fazla top gelmedi ama gelişme olduğu kesin.
  • Aykut kendisini geliştirmek için çok geç kaldı, Muslera ya destek olup yıllarca bize hizmet edebilicek bir kaleci yaratmamız lazım.
  • Muhtemelen 1 maç ceza almıştır. Yorumcuların neredeyse hepsi hakemin hatalı olduğunda karar kılmıştı. Milli maç arasından sonra sahada görürüz.
  • Bildiğim kadarı ile eğer gol şansını engellediyse zaten PFDK'ya gerek yok 1 maç alır. Ama basında çıkan açıklamalara göre sert hareketten dolayı vermiş olduğu belirtilmiş. Bunun da cezası en az 2 maçtır. Ama PFDK tarafından kaldırılabilir.
  • Gole giden oyuncuyu düşürmekten 1 maç ceza aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Direkt kırmızı kart olduğu için 2 maçtır cezası. Ama pfdk'nın yaptığı açıklamada bahsedilmemesini anlamadım.

Eger gole giden adami dusurerek kirmizi kart goruyorsa bunun cezasi 1 mac.

Her direk kirmizi 2 mac ceza degil.

Bende oyle saniyodum gecen senelerde ogrendim.

Gole giden adami dusuren defansta sanirim 1 mac ceza aliyor sadece.

Ama kasti hareket, kufur tarzi seylere verildigi icin genelde kirmizi kart o yuzden en az 2 mac oluyor.

Hakemin raporunda gole giden adami dusurmekten degil, sert mudahaleden kirmizi kart verdim diyordu.

2 mac ceza almaz ise sasarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Direkt kırmızı kart olduğu için 2 maçtır cezası. Ama pfdk'nın yaptığı açıklamada bahsedilmemesini anlamadım.

Eger gole giden adami dusurerek kirmizi kart goruyorsa bunun cezasi 1 mac.

Her direk kirmizi 2 mac ceza degil.

Bende oyle saniyodum gecen senelerde ogrendim.

Gole giden adami dusuren defansta sanirim 1 mac ceza aliyor sadece.

Ama kasti hareket, kufur tarzi seylere verildigi icin genelde kirmizi kart o yuzden en az 2 mac oluyor.

Hakemin raporunda gole giden adami dusurmekten degil, sert mudahaleden kirmizi kart verdim diyordu.

2 mac ceza almaz ise sasarim.

Direkt kırmızı kartın cezası en az 2, duruma göre yükseltilebiliyor diye bilirdim hep. Ama dünkü pfdk'nın açıklamasında Muslera'ya yer vermemişler. O zaman 1 maç mı ceza aldı acaba ?

• Helalinden 2 maç alır.Zaten Eskişehir maçında 1 maçını harcadı.ankaragücü maçında da oynamaz sonra döner sahalara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

Aykut kendisini geliştirmek için çok geç kaldı, Muslera ya destek olup yıllarca bize hizmet edebilicek bir kaleci yaratmamız lazım.

Bu Aykut'un suçu mu? Bizim kale kaç seneden beri ..rospu oldu. Leo Franco, de santis, zapata, ufuk, falan bunların en iyisi her zaman Aykut'tu ama kimse güvenmedi.
  • quote:

nevzatdindar Nevzat Dindar
    Eboue ve Servet yarın takımla çalışmalara başlıyor..Ankaragücü deplasmanında tek eksik cezalı Muslera..

Demek ki ceza 2 maç.
  • quote:

Şimdi telefon geldi..Muslera bu hafta oynayabilir diye..o zaman GS'nin bu hafta Ankaragücü karşısında eksiği yok.

quote:

Bünyamin Gezer'in raporu dikkate alınmadı o zaman..Muslera kalede..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.