Şimdi Ara

Muslera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muslera neden boş olduğu halde 1 numarayı almıyor? Diğer oyuncularımız da bu konuda çok dağınık belli bir düzen olsa görsellik açısından güzel durur aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eleştiri yapıcak şey bulamıyorsunuz anasını satayım.
    Bu arada Muslera normalde 86 giyiyordu doğum yılını ama ufuk'ta olduğu için giyemiyor.
  • eleştirmiyorum bu sadece bir öneri. Şu an takımda herşey mükemmel diye bu konuyu sorgulamayacak değilim. Olmasa da olur ama belli bir düzen de olursa çok güzel durmaz mı

• vol 78822559875368522
  • 1 giyip herkes gibi olmak istemiyor demekki
  • 1 giyip herkes gibi olmayacakmis. sneijder 14 numarayi almakla herkes gibi olmamis dediginize gore. 1 numara musleraya yakisir dusunuyorum. nede olsa kaleci numarasi

• Kaleci olsam ben de bir giymem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hücumcu Sabri!
    9 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OscaR Cardozo

1 giyip herkes gibi olmayacakmis. sneijder 14 numarayi almakla herkes gibi olmamis dediginize gore. 1 numara musleraya yakisir dusunuyorum. nede olsa kaleci numarasi

Evet herkes gibi olmadı.
     Muslera
  • Galatasaray'a 25 yasında geldiği için 25 numaralı formayı giyiyor. Kendisi acıklamıstı bir röpörtajında.

• quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

1 giyip herkes gibi olmayacakmis. sneijder 14 numarayi almakla herkes gibi olmamis dediginize gore. 1 numara musleraya yakisir dusunuyorum. nede olsa kaleci numarasi

Evet herkes gibi olmadı.
     Muslera

Ne yaptım kardeş. Kalecilere 1 Numara yakışıyor dedim. volkan casillas örneği gibi. Sabahtan beri bana kızıyorsun

• quote:

quote:

quote:

Evet herkes gibi olmadı.
     Muslera

Ne yaptım kardeş. Kalecilere 1 Numara yakışıyor dedim. volkan casillas örneği gibi. Sabahtan beri bana kızıyorsun

Hocam alabilir isterse ama Lazio'da 86 giyiyordu ilk takımında 86 giyiyordu Galatasaray'da 25 giyiyor Ufuk'ta olduğu için.Bu arada milli takımda 1 giyiyor yani almak isterse alır.
    Sneijder, Cruyff yüzünden aldı 14 numarayı onu söyledim sadece.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet herkes gibi olmadı.
     Muslera

Hocam alabilir isterse ama Lazio'da 86 giyiyordu ilk takımında 86 giyiyordu Galatasaray'da 25 giyiyor Ufuk'ta olduğu için.Bu arada milli takımda 1 giyiyor yani almak isterse alır.
    Sneijder, Cruyff yüzünden aldı 14 numarayı onu söyledim sadece.

Sneijder cruyff olayını bilmiyordum. Teşekkür ederim bilgilendirdin. Sneijderede 10 Numara yakışıyor. Neyse ama dediğin gibi 1 Numarayı isterse, gsnin sorun çıkartacağını sanmıyorum.

• quote:

quote:

Evet herkes gibi olmadı.
     Muslera

Sonuçta 14 de 1 adet 1 var

• kaleciler 1 giymek zorunda değil, adam keyfi hangi numarayı isterse onu giyer niye bu kadar dert ediyorsunuz ki?
  • Elleri küçük.

• Herkes istediği numaraı alır.

Yarın gider Drogba 1 numara olur.

Muslera 69 alır

Selçuk 31 numarayı alır
  • Milli takımda yıllardır 1 numaralı formayı giyiyor. Lazio'da 1 numara başkasında olduğu için orada da doğum tarihi olan 86 numara giyiyordu.

Bize de geldiğinde 1 numara Aykuttaydı , 86 numara da Ufaktaydı. O da o zaman 25 yaşında olduğu için o numarayı seçmişti.

Şimdi 1 numara boşta olmasına rağmen almamasının nedeni bence 25 numara ile tanınıp şans getirdiğini düşündüğü için olabilir.

Yoksa milli takımda hala 1 numara

Muslera
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.