Şimdi Ara

Mushkin SSD Nasıldır ? Kullananlar İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mushkin marka SSD nasıldır ? Okuma ve yazma hızı kingston marka SSD ye oranla daha yüksek [ Mushkin mSATA SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 555 MB/s - Yazma: 525 MB/s) ] --- [ Kingston mSATA SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 550 MB/s - Yazma: 520 MB/s) ] ve fiyat olarak 70 tl daha uygun . Sizce hangisini almalıyım ?

• Eskiler çok övüyor bu markayı ama hiçbir fikrim yok. Assembled in USA diyor kaliteli gibi geliyor bana ama çekiniyorum doğrusu. Monster laptoplarında mushkin kullanıyor bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

Eskiler çok övüyor bu markayı ama hiçbir fikrim yok. Assembled in USA diyor kaliteli gibi geliyor bana ama çekiniyorum doğrusu. Monster laptoplarında mushkin kullanıyor bu arada.

Bende daha yeni yeni duymaya başladım da ondan tedirginim .
  • Mushkin DDR2 RAM kullandım Crucial bellekler ile dünyanın parasıydı 2010'da. Aynen ABD menşeili. Ben bir sıkıntısını görmedim ama SSD olarak ilk kez duyuyorum ben de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeskinTr

Mushkin marka SSD nasıldır ? Okuma ve yazma hızı kingston marka SSD ye oranla daha yüksek [ Mushkin mSATA SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 555 MB/s - Yazma: 525 MB/s) ] --- [ Kingston mSATA SSD SATA-III 6GB/sn (Okuma: 550 MB/s - Yazma: 520 MB/s) ] ve fiyat olarak 70 tl daha uygun . Sizce hangisini almalıyım ?

Kardeş nerde satılıyor link atsana
  • Hocam siz ne düşünüyorsunuz mushkin ssd konusunda? Sitenizde hiç inceleme bulamadım. @Solid State Disk
  • KeskinTr kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 29 yıldır bilgisayarla iç içeyim.

Mushkin RAM belleklerde bana göre bir numaradır. (ikinci Geil bana göre)
    Ülkemizde yok. Olsa alırdım.

Fakat SSD disklerini hiç görmedim. Bu yüzden pek fikrim yok.
    Ancak RAM da SSD de benzer teknolojiye sahip olduğundan bence alınır. İyi olduğunu düşünürüm marka adından dolayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyidir mushkin , zaten istisnalar harici çoğu SSD kullanılır farkı çok zor anlaşılır

bendede crucial SSD var mesela memlekete sorsan kötü diyebilir ama memleketteki çoğu ssd den hem iyi hemde çok daha ucuz
  • Türkiye'ye incemele numûnesi göndermiyorlar hocam. Birkaç kere denedik fakat dönüş yapan olmadı. Burada satılan ürünleri de Monster Bilgisayar gibi perâkendeciler kendi imkânları ile getirtiyorlar sanırım.

Chronos serîsi katı hâl diskleri bildiğimiz SandForce SF-2281 kontrolcüsü ile geliyorlar. Yâni bir giriş - orta sınıf diskler. Çalışma kararlılıkları değişiyor.
    Sonu DX ile bitenler daha iyi. V ile bitenler hakkındaki yorumlar umûmiyetle menfî yönde.

Kingston'ın mSATA disklerini almak Türkiye'de ikâmet eden kullanıcılar için daha mantıklıdır bence. Çünkü Kingston burada oturmuş bir satış kanalı ve müvezzîleri var. Herhangi bir sıkıntıda garanti işlemleri baş ağrıtmayacaktır.
    Bir incelemesi geçtiğimiz ay yapmış idik

http://www.ssdlabs.net/incelemeler/kingston-ssdnow-ms200-msata-120gb-240gb-incelemesi/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.