Şimdi Ara

Musallat virüsü çaresi yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lanet olasıca bu virüsten nasıl kurtulabilirim arkadaşlar? Bilmediğim flash bellek taktım hata ettim.Bilgisayara format attım ama nafile D diskinede bulaşmış antivirüs programı ile taratıp siliyorum yine çıkıyor

• Virüsün adını öğrenebildinmi? Öğrendiysen internetten de yardım alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxBerkeGamingxX

Virüsün adını öğrenebildinmi? Öğrendiysen internetten de yardım alabilirsin.

Adı musallat zaten hocam
  • Bizim okulda tüm bilgisayarlarda var. Flash bellekleri kısayol haline dönüştürüyor. Ben şöyle bir çözüm buldum. Flash belleği biçimlendiriyorum. İçine klasör oluşturup dosyalarımı klasör içine kaydediyorum. Daha sonra flash belleği özelliklerde Salt okunur yapıyorum. Ben klasör içine dosya kaydedip silebiliyorken, klasör dışına virüs de bulaşamıyor. salt okunur olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

Bizim okulda tüm bilgisayarlarda var. Flash bellekleri kısayol haline dönüştürüyor. Ben şöyle bir çözüm buldum. Flash belleği biçimlendiriyorum. İçine klasör oluşturup dosyalarımı klasör içine kaydediyorum. Daha sonra flash belleği özelliklerde Salt okunur yapıyorum. Ben klasör içine dosya kaydedip silebiliyorken, klasör dışına virüs de bulaşamıyor. salt okunur olduğu için.

Bilgisayardaki virüsleri nasıl silerim hocam
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    combofix temizliyor diyorlar ama emin değilim. Başlat çalıştır regedit yazın.
    Düzen Bul komutu verip, musallat.exe aratın. Bulduğunuz bütün anahtarları silin diyorlar.
  • Virüsü kendi yazdığını iddia eden şahsiyet kendi ****unda temizleme yolunu göstermiş.
    Bir deneyin isterseniz. Bir de helallik istemiş arkadaş.
    ----------------------------------------------------------
    http://musallatexe.blogspot.com.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

Virüsü kendi yazdığını iddia eden şahsiyet kendi ****unda temizleme yolunu göstermiş.
    Bir deneyin isterseniz. Bir de helallik istemiş arkadaş.
    ----------------------------------------------------------
    http://musallatexe.blogspot.com.tr/

Combofix temizleyemedi denedim hocam helal et olayına da guvenemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Avast free antivirüs free sürümünü indir. Güncellemeleri yap. Sonra başlangıç taraması programla ve yeniden başlat. Temizlensin olsun bitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursimsek_03 -- 24 Mart 2016; 21:35:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası combofiz yapamadıysa biraz zor gibi Malware bytes 'i dene bi beni çok kurtardı bu
  • Kaspersky kesin çözüm. Pcye bağlı harici hdd usb vb. Aletleri takıp komple sistemi tarayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Selamın aleykum sizin sorununuzu avira antivirüs çözer diye düşünüyorum bi deneyin derim geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

quote:

Orijinalden alıntı: XxBerkeGamingxX

Virüsün adını öğrenebildinmi? Öğrendiysen internetten de yardım alabilirsin.

Adı musallat zaten hocam

Çözüm için buraya da 》http://uzmanim.net/soru/musallat-exe-virusu-nedir-musallat-exe-virusu-nasil-temizlenir/2715#gonderi-2716 bakabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.