Şimdi Ara

mürşit diye bir program vardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mürşit diye bir program vardı bilenler vardır belki ben bunu nereden satın alabilirim ? böyle dini bir programdı baya büyüktü iyiydi :D resmi sitesi varmı google dan baktım bir site buldum ama emin olamadım acaba resmi sitesimi diye kazık yemeyelim

• Sahibi bir türk torrent sitesinde bedava yayınlanması hususunda hakkını kullananlara helal ederek paylaşılmasına izin vermişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ouroboros

Sahibi bir türk torrent sitesinde bedava yayınlanması hususunda hakkını kullananlara helal ederek paylaşılmasına izin vermişti.

hic inanasim gelmedi :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sahibi bir türk torrent sitesinde bedava yayınlanması hususunda hakkını kullananlara helal ederek paylaşılmasına izin vermişti.

Adamlar ahiretde aleyhine delil olarak kullanmak üzere kullanıcı sözleşmesi hazırlamışlar. Ne torrentti?

Hasenat veya Zekr kurabilirsin. İkisi de ücretsiz ve daha kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

Adamlar ahiretde aleyhine delil olarak kullanmak üzere kullanıcı sözleşmesi hazırlamışlar. Ne torrentti?

Hasenat veya Zekr kurabilirsin. İkisi de ücretsiz ve daha kullanışlı.

+ fatiha
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

quote:

dostum, eminim. Çünkü vakti zamanında indirip kullandım. Turktorrent miydi neydi.

Ayrıca mürşit bu saydığınız programlardan daha kapsamlı, makinede hasenat kurulu gayet güzel ama mürşitle kıyaslanamaz özellikleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google yokken ne vardı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

dostum, eminim. Çünkü vakti zamanında indirip kullandım. Turktorrent miydi neydi.

Ayrıca mürşit bu saydığınız programlardan daha kapsamlı, makinede hasenat kurulu gayet güzel ama mürşitle kıyaslanamaz özellikleri.

Okuyucu ve meal çeşitliliği çok düşük. Farklı meal karşılaştırması ve not almak için Hasenat, dinleme/ezberleme/takip etme vs için farklı okuyucuları eklemenin kolaylığı açısından Zekr diyorum.

Hadis külliyatını sunan ücretsiz programlar da var. Mürşit çok ağır ve nazlı bir program.

• valla ben diğer programları tanımam zamanında bir kopya mürşit kullanmıştım, şu ana kadar mürşitden iyi program görmedim
    o zamanlar henüz korsan nedir bilmiyordum şimdi aklıma geldi mürşit bi alayım diyorum arkadaş link yazmış 22.75 tl almayı düşünüyorum alınca yazarım buraya.
  • quote:

ben tam tersi diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

quote:

quote:

Okuyucu ve meal çeşitliliği çok düşük. Farklı meal karşılaştırması ve not almak için Hasenat, dinleme/ezberleme/takip etme vs için farklı okuyucuları eklemenin kolaylığı açısından Zekr diyorum.

Hadis külliyatını sunan ücretsiz programlar da var. Mürşit çok ağır ve nazlı bir program.

Ağırlı konusunda haklısınız hocam Ama içerik genişliğinden dolayı pek tasalanmıyorum bu konuda.

quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

quote:

ben tam tersi diye biliyorum.

Valllah hocam, gözlerimin gördüğünden eminim , hatta videolu bir açıklama paylaşmışlardı sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouroboros -- 10 Haziran 2012; 14:01:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.