Bildirim
mürşit diye bir program vardı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sahibi bir türk torrent sitesinde bedava yayınlanması hususunda hakkını kullananlara helal ederek paylaşılmasına izin vermişti. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ouroboros
Sahibi bir türk torrent sitesinde bedava yayınlanması hususunda hakkını kullananlara helal ederek paylaşılmasına izin vermişti.
hic inanasim gelmedi :S
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Sahibi bir türk torrent sitesinde bedava yayınlanması hususunda hakkını kullananlara helal ederek paylaşılmasına izin vermişti.
Adamlar ahiretde aleyhine delil olarak kullanmak üzere kullanıcı sözleşmesi hazırlamışlar. Ne torrentti?
Hasenat veya Zekr kurabilirsin. İkisi de ücretsiz ve daha kullanışlı. -
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
quote:
Adamlar ahiretde aleyhine delil olarak kullanmak üzere kullanıcı sözleşmesi hazırlamışlar. Ne torrentti?
Hasenat veya Zekr kurabilirsin. İkisi de ücretsiz ve daha kullanışlı.
+ fatiha -
-
quote:
Orijinalden alıntı: diamond4000
quote:
dostum, eminim. Çünkü vakti zamanında indirip kullandım. Turktorrent miydi neydi.
Ayrıca mürşit bu saydığınız programlardan daha kapsamlı, makinede hasenat kurulu gayet güzel ama mürşitle kıyaslanamaz özellikleri. -
quote:
quote:
quote:
dostum, eminim. Çünkü vakti zamanında indirip kullandım. Turktorrent miydi neydi.
Ayrıca mürşit bu saydığınız programlardan daha kapsamlı, makinede hasenat kurulu gayet güzel ama mürşitle kıyaslanamaz özellikleri.
Okuyucu ve meal çeşitliliği çok düşük. Farklı meal karşılaştırması ve not almak için Hasenat, dinleme/ezberleme/takip etme vs için farklı okuyucuları eklemenin kolaylığı açısından Zekr diyorum.
Hadis külliyatını sunan ücretsiz programlar da var. Mürşit çok ağır ve nazlı bir program.
-
valla ben diğer programları tanımam zamanında bir kopya mürşit kullanmıştım, şu ana kadar mürşitden iyi program görmedim
o zamanlar henüz korsan nedir bilmiyordum şimdi aklıma geldi mürşit bi alayım diyorum arkadaş link yazmış 22.75 tl almayı düşünüyorum alınca yazarım buraya. -
quote:
ben tam tersi diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
quote:
quote:
quote:
Ayrıca mürşit bu saydığınız programlardan daha kapsamlı, makinede hasenat kurulu gayet güzel ama mürşitle kıyaslanamaz özellikleri.
Okuyucu ve meal çeşitliliği çok düşük. Farklı meal karşılaştırması ve not almak için Hasenat, dinleme/ezberleme/takip etme vs için farklı okuyucuları eklemenin kolaylığı açısından Zekr diyorum.
Hadis külliyatını sunan ücretsiz programlar da var. Mürşit çok ağır ve nazlı bir program.
Ağırlı konusunda haklısınız hocamAma içerik genişliğinden dolayı pek tasalanmıyorum bu konuda.
quote:
Orijinalden alıntı: muaz1984
quote:
ben tam tersi diye biliyorum.
Valllah hocam, gözlerimin gördüğünden eminim, hatta videolu bir açıklama paylaşmışlardı sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouroboros -- 10 Haziran 2012; 14:01:42 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X