Şimdi Ara

Muro nedir necidir Kurtlar vadisine ne oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu diziyi bir kaç yıl önce show tv tekrarlarını verirken seyrettim sonra bi kanal d'de yayınlanan son bölümünü seyrettim bu sezon içersinde ise forumda olaylar çıkmasına sebeb olan bölümün başını ve bu akşamki bölümünün birazını seyrettim.Sorularım var

Muro kim (birde Allah inancı yokmuş ama eyvAllah kelimesini çok fazla kullanıyo senaristlerin gözünden nasıl kaçtı acaba)

İskender falan nerden girdi diziye ayrıca süper karizma oyuncu

Polat hani en babaydı nasıl olduda babalara geldi

Ömer baba oğlunu evlatlıktan reddetti mi ?

Aslında bu dizinin senaristlerini beğenirim akıllı kıvrak zekalı adamlar ama diziyi hiç bişeyi adam gibi takip etmediğimden dolayı izleyemiyorum.En son bıraktığımdan itibaren dizi çok değişmiş özellikle Polat'cılık oynayan insanları bıçaklayan malların kafasının basmıyacağı kadar dizinin senaryosu ve çekim teknikleri güzelleşmiş.

Birde bu muro komedi karakterimi tv'de film fragmanı var komedi filmi gibi.

yıllar öncede bi komedyen kurtlar vadisi hakkında bişeyler söylemişi hatırlayan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 17 Ekim 2008; 3:35:33 >

• Sen eski kurtlar vadisinde kalmışsın, ara ara seyrettiğinden dolayı çoğu şeyi kaçırmışsın. Kurtlar vadisi pusu, eski kurtlar vadisinin tam olarak devamı değil. Her neyse. Muro kimdir? işte sana muro

Muro nedir necidir Kurtlar vadisine ne oldu
  • Muro organ mafyası olarak diziye giren, PKK'nın İstanbul sorumlusu(ydu). İlk başlarda kötü adamdı ama sonra hareketleri falan komik olmaya başladı eski muro gitti. Konuşmaları falan komik olduğu için çok seviliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Muro organ mafyası olarak diziye giren, PKK'nın İstanbul sorumlusu(ydu). İlk başlarda kötü adamdı ama sonra hareketleri falan komik olmaya başladı eski muro gitti. Konuşmaları falan komik olduğu için çok seviliyo

nasıl ya bu dizide pkk'nın adamını mı sempatik gösteriyolardı. peki şimdi ne iş yapıyo bu adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Muro organ mafyası olarak diziye giren, PKK'nın İstanbul sorumlusu(ydu). İlk başlarda kötü adamdı ama sonra hareketleri falan komik olmaya başladı eski muro gitti. Konuşmaları falan komik olduğu için çok seviliyo

nasıl ya bu dizide pkk'nın adamını mı sempatik gösteriyolardı. peki şimdi ne iş yapıyo bu adam

şuan sosyalist devrimci..
  • Sosyalist devrimci falan degil

sosyalizmin ne oldugunu iyi arastırın devrimci ne demektir devrim nedir bunlarıda iyi ögrenin

Filmdeki sadece bir tipleme kendi capındaki o seviyedeki insanları güldürmeye yarayan bir karakter
    quote:

Orjinalden alıntı: kamil8135

quote:

quote:

şuan sosyalist devrimci..

• birisi cevaplayabilir mi şerefsizlikten yani pkk üyesi olmaktan sosyalist devrimciliğe nasıl geçildi,alakasız değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım pkk ile solun sosyalizmin hiçbir alakası yoktur

sosyalizm mücadelesini yüzyıllardır kavrayamayanlar kişilere pkk damgası yapıstırmakta

Sosyalist venezüella küba bolivya bu mantıga göre şuan teröristlerin yönetimi altında

Oysa sosyalizm temel hak ve özgürlüklerin parasız olması milli kaynaklarla kendine yetebilen bir toplum

eşlitlik bariş ve demokrasıdır.

quote:

birisi cevaplayabilir mi şerefsizlikten yani pkk üyesi olmaktan sosyalist devrimciliğe nasıl geçildi,alakasız değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mervegül -- 17 Ekim 2008; 15:47:16 >
  • eğer söyediklerinize bakılırsa önce bişey yapıp bi de üstüne sıvamışlar.Önce pkk adamını sevdir sonra onunla uzaktan yakından olmayacak bi sıfatı onun üstüne giydirmeye çalış hem bu ülkenin insanına ayıptır hemde şu an muro denilen şahsın üzerine konulmaya çalışan düşünceye felsefeye,sisteme artık her neyse ona hakarettir.
  • yazdıkların herşeyi anlatıyor

emegıne saglık
    quote:

eğer söyediklerinize bakılırsa önce bişey yapıp bi de üstüne sıvamışlar.Önce pkk adamını sevdir sonra onunla uzaktan yakından olmayacak bi sıfatı onun üstüne giydirmeye çalış hem bu ülkenin insanına ayıptır hemde şu an muro denilen şahsın üzerine konulmaya çalışan düşünceye felsefeye,sisteme artık her neyse ona hakarettir.
  • devrim lafı geçti diye senaristleri cahil devrim nedir bilmeyen biriymiş gibi görmeyin.Senaristlerin amacı pkk nın bakış açısını yansıtmak muronun devrimle ne alakası var diyenler birde şu açıdan düşünün yapımcılar muro karakterini bi halttan anlamayan kara cahil yaptığının amacını doğru düzgün bilmeyen birisiymiş gibi gösteriyorlar yani bu herif her haltı yiyor sonra da adına devrimcilik diyor.Pkk üyesi bir adamın ne kadar öküz olduğunu göz önüne koyuyorlar birnevi.Senaristlerin cahilliği değil bu.
  • Muronun dizideki görevi bitmişti önceden ama millet konuşmalarını hareketlerini sevdi diye ortalıkta amaçsızca oynuyor. Şu anda belli bir rol için oynamıyor yeni yeni bir amaç vermeye başlıyorlar. Bu kadar tutmasaydı çoktan ölecekti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ Chery ]

yazdıkların herşeyi anlatıyor

emegıne saglık
    quote:

eğer söyediklerinize bakılırsa önce bişey yapıp bi de üstüne sıvamışlar.Önce pkk adamını sevdir sonra onunla uzaktan yakından olmayacak bi sıfatı onun üstüne giydirmeye çalış hem bu ülkenin insanına ayıptır hemde şu an muro denilen şahsın üzerine konulmaya çalışan düşünceye felsefeye,sisteme artık her neyse ona hakarettir.

• ulan şerefsiz pkk lıların propagandası yapılıyor çoğunun haberi yok. resmen pkklıları gözümüze güzel, iyi göstermeye çalışıyorlar. hatta sinema bile yaptılar. yuh be bu kadar da olmaz ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

ulan şerefsiz pkk lıların propagandası yapılıyor çoğunun haberi yok. resmen pkklıları gözümüze güzel, iyi göstermeye çalışıyorlar. hatta sinema bile yaptılar. yuh be bu kadar da olmaz ki

AYNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LANET OLASI senaristler bu pkklıyı sevdirdi (Dizide) dizi bile olsa yapılan büyük bir hatadır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

devrim lafı geçti diye senaristleri cahil devrim nedir bilmeyen biriymiş gibi görmeyin.Senaristlerin amacı pkk nın bakış açısını yansıtmak muronun devrimle ne alakası var diyenler birde şu açıdan düşünün yapımcılar muro karakterini bi halttan anlamayan kara cahil yaptığının amacını doğru düzgün bilmeyen birisiymiş gibi gösteriyorlar yani bu herif her haltı yiyor sonra da adına devrimcilik diyor.Pkk üyesi bir adamın ne kadar öküz olduğunu göz önüne koyuyorlar birnevi.Senaristlerin cahilliği değil bu.

Sana katılıyorum ayrıca bu dizinin içine etmişler kimse kusura bakmasın. Senaryo çok saçma olmuş. Vurulan yanan onca kişi sanki 9 canlı hepsi birden iyileşti! Polat işgence görüyor, dayak yiyor ağzı burnu dağlıyor. Sonra bir bakıyorsun adamın yüzünde, üstünde bir tane bile iz yok. İlaç veriyorlar ağızdan yuttuğunu kontrol edemiyorlar! Dilinin altına bakmaya nedense kimse akıl edemiyor. Çok çekim ve mantık hatası vardı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.