Şimdi Ara

murlocc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar murloc deck dizmek istiyorum su anda elımde warleader da var old murk eye de aldim bana kullanan , tecrübesi olan birileri bi deck onerebılır mı , ayrıntılarını falan bilsem şöyle çok zevkli deck.bilen kullanan arkadaslar bi yardimci olsa cok mukemmel olur valla



  • bende açtım hepsini ama verimli kullanamıyorum murlocları nasıl oynanması gerekiyor biri bilgilendirirse hoş olabilir.
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam önce hangisiyle baslamalıyız elimizde tutmalı mıyız inceliklerini bilen biriden dinlesem cok hos olur.
  • Çok tecrübeli değilim ama bildiğim kadarıyla şöyle sıralayım ;

    - En iyi class warlock çünkü her turda garanti kart çekebiliyor. Murloc destesi için zaten düşük manalı kartlar gerektiği için sıkıştığınızda, elinizde kart kalmadığında desteden kart çekmek çok yararlı olabiliyor. Bunu sağlayabilecek tek class ise warlock. Bunun dışında mana tide totem ile shamanı kullanıyorum ben ama mana tide geldikten sonra masada çok uzun süre kalamıyor, benzer sorunlar tekrar yaşanabiliyor.

    - Murloclar birbirlerini bufflayarak faydalı hale geliyorlar. Yani destede ne kadar murloc varsa o kadar iyidir. Aynı zamanda murloc dışında etkili kartlarıda kullanabilirsiniz. Örnek olarak Knife Juggler, Raid Leader, Young Priestess gibi. Bu kartlar düşük mana istediği için aynı zamanda murloc destesinde çok uyumlu halde kalıyorlar.

    - Murlocların bir tanesi battlecry olarak masaya geliyor. Yani geldiği zamanki murlocları buffluyor, sonra gelenler ise bundan etkilenmiyor. Bu murlocu en uygun zamanda oynamak çok önemli.

    - Murlocların canlarını artırmak önemli çünkü düşük canlı oldukları için kolay ölüyorlar. Bunun için tüm murloclara 2 can veren kartı kullanabilirsiniz. Tabi buna rağmen murloclar çoğu aoe den kaçamayacaktır. Örnek olarak mage flamestrike 4 hasar verir ancak 7 mana istediği için o zamana kadar murlocları bufflamaya zaman oluyor. Shaman lightning storm ise 3 - 4 hasar vererek 3 mana istediği için çok erkenden oyunun gidişatını etkileyebiliyor. Bunlara örnekler artırılabilir, paladin consecration, warlock hellfire, abomination gibi. Bu çeşit aoe ler, murloc destelerine karşı koymak için en etkili yöntemlerdendir.

    - Destenize spell kartları alın. Murlocların ikinci büyük düşmanı ise taunt kartlarıdır. Taunt kartlarını geçmek için birkaç murlocunuzu feda etmeniz gerekebilir ki bu pek istenen bir durum değildir çünkü masada ne kadar az kart kalırsa kazanma şansı o kadar düşer. Sen'jin Shieldmasta, Lord of the Arena gibi kartların hem canları ortalama seviyededir, hemde saldırıları murloclar için fazladır. Murloc feda etmemek için taunt kartlarını spellerle geçmek daha kârlı bir çözüm olacaktır.




  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    emeginiz icin cok tesekkürler baya oturttum kafamda , saolun tekrardan.
  • schnitzellite S kullanıcısına yanıt
    Hocam old murk eye aldım derken? tüm murlocları açtınız değil mi?
  • aynen aynen aldım derken kastettigim secret questi yaptim sımdı warleader dan bi tane daha acmayi planliyorum dustla murloc deckin yapıtaşı bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Demon Hunter
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben şu an bu decki kullanıyorum. Young pristress ya da blood imp gelince biraz rahatlıyorum oyun başı, knife juggler ı sahada tutabilince murlocları dizdikçe hem rakibin attığı minionu hemen temizleyebiliyorum ve rakibe direk saldırabiliyorum. Power overwhelming ve soul fire tauntları yok etmekte ve bitirici darbeyi vurmakta gerçekten çok önemli. Coldlight seer ve murloc tidecaller ı yerinde oynamak çok önemli, gerçekten oyun kurtarıyor.
    Shaman ve Paladine karşı oynarken çok dikkatli olmak gerekiyor murloc destesiyle. Shaman 3 manayla paladin 4 manayla temizleyebiliyor sahayı, o yüzden güzel başlangıç yapamadığımda oyuna alan skillini kullanması için biraz yemliyorum karşıyı, mesela eksikliğin hissetmeyeceğim minionları oynuyorum, leper gnome, murloc raider gibi. Sahayı kalabalık görüp temizliyor ve en azından belki sonraki turnlerde minionları seri şekilde dizerek oyunu kazanmaya çalışıyorum.
    Zamanla oynadıkça kendi stratejini geliştireceksin emin ol. Fazla oyun oynamadım yeni sezonda ama az sayıda oyunla rank 14 e geldim murloc destesiyle.
     murlocc


    edit: hocam warleader kesinlikle 2 tane olmalı yoksa murloc destesinin başarılı olacağına kesinlikle inanmıyorum şahsen. Çünkü ben denedim ve çok başarısız oldum tek warleaderla. Tüm murloclar iki adet olamlı kesinlikle, ve coldlight oracle kullanmanızı kesinlike önermem çünkğ rakibin beklediği kartları draw etmesine sebep olabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimp -- 13 Nisan 2014; 0:21:11 >




  • suan kullandıgım deck de eksikleri var ama baya benziyor bu decke , fakat leeroy yok bende alextrasza cıkardım bugün bala decke de koymadan edemiyorum legendary oldugundan mıdır nedir :) tavsiyeler icin cok tesekkurler hocam

    edit : imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schnitzellite -- 13 Nisan 2014; 0:23:10 >
  • schnitzellite S kullanıcısına yanıt
    Hocam bana ilk legendary lerim düştüğünde ben de sizin gibi yapıyordum, herhalde 100 oyuncudan 99 u yapmıştır bunu
    Hocam zamanla elde edersiniz leeroyu da. Ben sırf rush desteleri için özellikle de murloc için craftladım murloc u :) çok değerli bi kart gerçekten. leeroy atıp 2 tane overwhelming basıp üstüne de soulfire salladığımı hatırlıyorum
  • cok degerli kart cidden su an dedıgınız de 18 dmg yapar neredeyse tek :) valla warlock ve mage oynuyorum genellikle 9 mana olmadan oyun bitiyor ya cok fena kaybediyorum ya da 30 canla kazanıyorum , alextrasza ya is düsmüyor hiç , ama hiç dis. yapasım da yok ne bileyim ilk legendary içim gidiyor açıkçası :)
  • schnitzellite S kullanıcısına yanıt
    Hocam aman kart işe yaramiyor gelmiyor diye Dustlamayin, iyi kartlarin arasında alex, ilerde yapacaginux decklerde yer bulacak ve ekmeğini yiyeceksiniz bol bol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam belli zaten cok net guclu bır kart , 30 canli rakibe bir anda 15 dmg atabiliyor akabinde 2 turda oyun bitiyor cok saglam kart , dustlamayi dusnmuyorum ama bi leeroy cok guzel olurdu :) emeklerınız ıcın cok tesekurler :)
  • Murloc deck shamanada güzel olabiliyo spell fazla oldugu icin karsı minionları kolay temizleyebiliyosun üstüne shamanın en zayıf tarafı olan overload pek koymuyo murloc deckte cünkü murloclar zaten cok az manalı. Tabii blood lustıda unutmamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende murloc deck kullanmaya başladım son zamanda, leeroy için dust biriktiriyorum bu halle rank 10 da tıkandım tabii decke daha iyi şeyler katarsamda ilerleyebilirim yani yardım edebilirsiniz.

    Deckte şöyle;

     murlocc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.