Şimdi Ara

Murder Mystery 2 (Adam Sandler & Jennifer Aniston) (Netflix)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2019'da çıkan "Murder Mystery"nin devamı olan filmin başrollerini yine Adam Sandler ve Jennifer Aniston paylaşıyor. "Murder Mystery 2" 31 Mart'ta Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


    İlk film, New York polisi memuru Nick Spitz (Adam Sandler) ve eşi Audrey'nin (Jennifer Aniston) çıktıkları Avrupa tatilinde bir milyarderin ölümünden sorumlu tutulmalarını ve cinayeti çözme çabalarını anlatıyordu. İlk üç gününde 30 milyondan fazla hesap tarafından izlenerek Netflix'in en büyük hafta sonu izlenme oranına sahip filmi olmuştu.


    "Murder Mystery 2"de ise ilk gizemli cinayet vakalarını çözmelerinden dört yıl sonra artık tam zamanlı birer dedektif olan Nick ve Audrey Spitz, zor durumdaki özel dedektiflik bürolarını ayakta tutmaya çalışıyorlar. Arkadaşları Mihrace’nin (Adeel Akhtar) düğününe katılmaları için özel bir adaya davet edilen çift, kutlamaların başlamasının hemen ardından damadın fidye için kaçırılmasıyla birlikte kendilerini sorunun ortasında bulur.



    Netflix Türkiyeyoutube
    İlk gizemli cinayet vakalarını çözmelerinden dört yıl sonra artık tam zamanlı birer dedektif olan Nick ve Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) zor durumdaki özel dedektiflik bürolarını ayakta tutmaya çalışmaktadır. Arkadaşları Mihrace’nin (Adeel Akhtar) düğününe katılmaları için özel bir adaya davet edilen Spitz çifti, kutlamaların başlamasının hemen ardından damadın fidye için kaçırılmasıyla birlikte kendilerini belanın tam ortasında bulur. Artık göz kamaştırıcı misafirler, aile üyeleri ve hatta gelinin kendisi bile birer şüpheli hâline gelmiştir. Hayal ettikleri her şeye kavuşabilecekleri bir fırsat yakalayan Nick ve Audrey Spitz, dedektiflik bürolarının nihayet başarıya ulaşmasını sağlamak ve uzun zamandır erteledikleri Paris seyahatini gerçekleştirmek için son derece tehlikeli bir maceraya atılır. Oyuncu kadrosunda Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani ve Dany Boon’un yer aldığı MURDER MYSTERY 2’nin yönetmen koltuğunda ise Jeremy Garelick oturuyor. Netflix Türkiye kanalına abone ol: https://bit.ly/NetflixTRAboneOl ➡️ INSTAGRAM: https://bit.ly/NetflixTR-IG ➡️ TWITTER: https://bit.ly/NetflixTR-TW ➡️ FACEBOOK: https://bit.ly/NetflixTR-FB Murder Mystery 2 | Resmi Fragman | Netflix https://www.youtube.com/@netflixturkiye
    https://www.youtube.com/watch?v=0VZ0zlY3xx8&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 7 Nisan 2023; 16:19:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İlk filmi yokluktan ve Adam Sandler hatrına izlemiştik. Eh işte denilebilecek kıvamda bir yapımdı. Filmi o kadar çok unutmuşum ki burada bahsedilen konusunu okuyunca biraz hatırladım. Neyse yoklukta buna da bakarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmle beraber ikinci filmi de izledim. Gayet keyifliydi ancak ilk film daha iyiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarısına kadar izlemiştim geçenlerde. İşim var diye yarıda bırakmıştım. Artık kalanı ne zaman hangi ara izlerim bilmiyorum ancak ilk yarısı idare ederdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 9 Nisan 2023; 2:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzle, güzel zaman geçir, filmi bir daha hatırlama filmi olmuş. Görevini layığı ile yaptı. Ara ara böyle filmlere ihtiyaç var.

  • Murder Mystery 2 | Jennifer Anniston ve Adam Sandler Röportajı | Netflix



    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.