BU ÇOCUK FORUMDA NEDEN LİNÇ YİYOR? SIRALAMA TAHMİNİ GAYET MANTIKLI BANA. HER SIRALAMA SKALASINA GÖRE FARKLI HESAPLAR YAPMIŞ. HEM DE 2019DA YERLEŞMESİNE YKSYLE İLİŞKİSİ KALMAMASINA RAĞMEN BİZLER İÇİN UĞRAŞIP SIRALAMA TAHMİNİ YAPIYOR VE KARŞILIKSIZ. BÖYLE İYİ İNSANLAR ÇOĞALMALI VALLA BEN YKS İLE DAHA DÖNÜP UĞRAŞMAM KAZANDIKTAN SONRA SIRALAMAYMIŞ 2010MUŞ BANANE AW |
MURATCAN KOCAKULAK HAKKINDA

-
-
Ya bu forumdakileri niye takıyorsun murat can mı iyi bilecek bunlar mı boş boş konuşanlar çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
forum
-
Bız de onu diyoruz 2019 da yks işi bitmiş hala neyi anlatıyor
Ayrıca neyin bedavasi karşılıksız olduğuna emin misiniz
He ama şurası bir gerçek derece tayfa arasında bir tane akıllı varsa o da bu çocuk
katılıyorum muratcan 2019dan beri hakim bu forumda cogunluk 20-21 tayf
-
karşılıksız tabi, satın mı aldırıyor sanki
-
tabi şu an 19-18 sınavını görenler daha çok önem arz ediyor.
-
Aynen önemli olan 2020de bu verileri tutturup tutturmadığı videoda tutturduğunu söylüyor sanırım tam anlamadım. Birde sizin netler kaçtı acaba?
en azından forumdaki ygscilerden(dinozorlar) daha mantıklı yorum yapmaları
-
Üniversite kazansam yks hakkında ne varsa silicem beynimden. Kursumun olduğu semtten sokaktan bile geçmek istemiyorum uzun bir süre
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi forumlar Muratcan.
ne demiş tahmininde?
Ya YouTube reklam gelirinden haberdar değilsiniz ya da hoşgeldin foruma Muratcan
izlediğiniz her şeyde reklam var youtubeda, ona kalırsa herkes bir şekilde kazanıyor ama cocugun reklam icin yaptigini düşünmüyorum. bu kadar kıskanmayın abi
-
la ne demiş söylesenize ??
Başlık açmışlar forumdan bulabilirsin. Her net için farklı bir sey söylemiş
quote:
Orijinalden alıntı: wweiss1023izlediğiniz her şeyde reklam var youtubeda, ona kalırsa herkes bir şekilde kazanıyor ama cocugun reklam icin yaptigini düşünmüyorum. bu kadar kıskanmayın abi
Başka ne için yapacak? Babasının hayrına mı yapıyor? Hobilerine, derslerine, dile vs. ayıracağı vakti sırf biz faydalanalım diye mi Youtube'a harcıyor?
-
Kanalin hayirli olsun muratcan
Murat canın verileriyle benim sınavdan sonra sıralama tahmini yaptığım, yorumladığım sıralamam çok yakın geldi.Videosunda da altını doldurmuş zaten Murat Canın verisine güveniyorum Şahsen(Kötümser biri olmama rağmen).Forum da troll dolu zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
İyi forumlar Muratcan.
|
en azından forumdaki ygscilerden(dinozorlar) daha mantıklı yorum yapmaları |
Kanalin hayirli olsun muratcan
|
Bız de onu diyoruz 2019 da yks işi bitmiş hala neyi anlatıyor
Ayrıca neyin bedavasi karşılıksız olduğuna emin misiniz He ama şurası bir gerçek derece tayfa arasında bir tane akıllı varsa o da bu çocuk |
Ya YouTube reklam gelirinden haberdar değilsiniz ya da hoşgeldin foruma Muratcan |
Gerçekten iyimserliği kötümserliği bir kenara bıraktım gerçekten takdir ettim adam verilerle konuşuyor bide forumdaki afrolu analizcilere bak .Dediği gibi gelir gelmez bilemeyiz ama dediği mantıklı .Hani adam 10 artır dediğinde sen 7 artır iyimser diyorsan yani .Ben beğendim
|
Tytde genel bir düşüş olması 2020de verilen ekstra süreyle alakalı ona tamam. Ama aytyi kıyaslarken 2020ye göre pek mantıklı gelmedi. Yani 68 nete 6 net ekleyince geçen sene hala daha yapılabilir geldi 74 net. Bu sıralama bana az da olsa kötümser geldi |
Gayet mantıklı bir tahmin bence. Derece yaptıktan 3 saniye sonra yutup kanalı açan elemanlar arasında en sevdiğim murattı zaten
|
Benzer içerikler
- stajyer avukat maaşı
- 100 tyt 60 ayt kaç bin sayısal
- ayt edebiyat notları pdf
- bekir avşar
- meslek seçemiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X