geliri iyidir yapıyodur burası kimseyi ilgilendirmez ki benzer kanallara göre daha yararlı sistemi unutmuştur diyenler de şuan koklaya koklaya yapsa forumun yüzde 70inden yüksek yapar adam belki daha fazla |
MURATCAN KOCAKULAK HAKKINDA (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dhninhayaleti
Murat canın verileriyle benim sınavdan sonra sıralama tahmini yaptığım, yorumladığım sıralamam çok yakın geldi.Videosunda da altını doldurmuş zaten Murat Canın verisine güveniyorum Şahsen(Kötümser biri olmama rağmen).Forum da troll dolu zatenaynen öyle ben de güveniyorum çocuk biliyor bu işi, tekir y*vşar, gri koç falan boş çarlar. muratcana sırtınızı dayayın gençler
-
Gerçekten iyimserliği kötümserliği bir kenara bıraktım gerçekten takdir ettim adam verilerle konuşuyor bide forumdaki afrolu analizcilere bak .Dediği gibi gelir gelmez bilemeyiz ama dediği mantıklı .Hani adam 10 artır dediğinde sen 7 artır iyimser diyorsan yani .Ben beğendim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adanalı mısın ?
Evet neden hocam
Tanıyorum seni
-
Gayet mantıklı bir tahmin bence. Derece yaptıktan 3 saniye sonra yutup kanalı açan elemanlar arasında en sevdiğim murattı zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün tam izleyememiştim şimdi tamamını izledim gerçekten uğraşmış altı boş şeyler söylemiyor ama ilk 25-30k sayısal için geçerli olacak bence bu çünkü diğer sıralamalarda saçmalık oluyor. Yüksek sıralamalarda(20-25-30k altı tam aralık vermek zor) Murat Can'ın söyledikleri gelecek bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC45EB9BA -- 9 Temmuz 2021; 10:1:59 > -
Hocam diğer siralamalarda neden saçmalık olduğunu düşündünüz? Çok mu iyimser kalıyor? 2018de 63000 olan sıralamam bununla yapınca 2018×0,92 oluyor.
hocam işte bazılarında oluyor hesaplamıştım unuttum ama iyimser kalıyordu tabii sizin sıralamalarda da sıkıntı olmamış beki benim söylediğim yanlıştır
-
Merak edip izledim. 30k korumamı aynen korudum 68 aytye 6 net ekledim. 16k bandında bir sonuç geldi. tyt için mantıklı ama ayt için
aynı fikirde değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hangi seneye göre korudun tyt yi
Ben de bu hesaba göre bakmak istiyorum da hangisine göre bakacağımı bilemedim
2020 hocam
Bana da 18k geldi
Aslında mantıklı bi tahmin siz neden mantıklı bulamadınız
Tytde genel bir düşüş olması 2020de verilen ekstra süreyle alakalı ona tamam. Ama aytyi kıyaslarken 2020ye göre pek mantıklı gelmedi. Yani 68 nete 6 net ekleyince geçen sene hala daha yapılabilir geldi 74 net. Bu sıralama bana az da olsa kötümser geldi
Üst sıralar için kötümser altlara doğru iyimserleşiyor galiba.
Puanınızın düşük ya da yüksek olması önemsiz. 50k tyt hamsa geçen sene bu sene de 50k dan değerlendirilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X