Şimdi Ara

MuratAbiGF (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PintiPanda çok iyi ama Muratta iyidir neden atarlanıyorsunuz ki boşu boşuna,istemiyorsan izlemessin kardeşim o videonun orada olması sana rahatsızlık mı veriyor
  • Hala bu gameplay kanallarını takip eden var mı ? İzleyici toplamak için yapmadıkları şey yok üstelik zaman israfı aç oyna daha iyi en azından küfür duymassın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube zaten -13 bir arkadaşım demişti. Haksız değil. Murat akıllı adamdır ne yapacağını biliyor.
  • Evli ve Oyuncu diye bir kanal var gayet seviyeli, güzel bir kanal.
  • Bir ara joygame de mod olmuştu yıllar once taktik videosu çekiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

Konu açılmışken varmı küfürsüz eğlenceli "Gamer"lar ben pek bulamadım.

Not : Türk olsa daha iyi olur.

Evoy , Gamerjah , VideoKonsolu, Servet Carey, BSC seç beğen al
  • Küfür konusuna takmış çoğu arkadaş. Belki uçuk bir örnek olacak ama 5 milyonu aşkın abonesi olan KSI'ın küfürsüz bir videosu var mı ?
    Ben arada izlerim bu arkadaşın videolarını, genel olarak amatör buluyorum. Ancak küfür izlememek için bir sebep değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Küfür konusuna takmış çoğu arkadaş. Belki uçuk bir örnek olacak ama 5 milyonu aşkın abonesi olan KSI'ın küfürsüz bir videosu var mı ?
    Ben arada izlerim bu arkadaşın videolarını, genel olarak amatör buluyorum. Ancak küfür izlememek için bir sebep değil.

ksi küfrediyorsa tamam,sövsün hep çok eğleniyoruz...incici yeni nesil gençlerden ne bekliyorduk zaten onu da bilmiyorum...
  • Forum üyelerinin genel anlamda nasıl bir şehir yada semtte yaşadığını gerçek anlamda merak eder oldum. Türk sinemalarının günümüz ilgi odağında bile küfür var. Küfür varsa bir film komik ve ilgi çekici bulunuyor. Yani bu adamın bir kaç videosunu izledim. Nedense dikkatimi çekecek kadar aşırı bir küfür görmedim. Gerçek anlamda yani sizinle empati kurabilmem adına bu derece küfürden rahatsız olan arkadaşlar kendilerinden biraz bahsedebilirmi. Mesela nasıl bir semtte oturuyorsunuz, Babanız yada anneniz ne işle meşgul, Küçükken sokakta hiç mi dayak yemediniz gibi bir sürü öğe var.
  • Gidin kendiniz oynayın izleyeceğinize, arkadaşlarınızıda alın skype'a falan konuşarak ohh mis...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

Murati takip etmeye 1.5 yil once basladim baska bi kanalda 1000 abonesi felan vardi o zamandir takip ediyorum gayet iyi bi insan sirf oyunda kufur ediyor diye kotulemeyin

Evet sana katiliyorum bende uzun bir suredir takip ediyorum hatta kendisiyle gercek hayatta el sıkıstim muhabbet ettim gayet sohbeti bol temiz bir insan ama videolarinda kendi gibi degil orasi dogrudur .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat su an 17 yasinda. Zaten kanali kurarken MuratAbiGF demesinin sebebi de hedef kitlesinin 16 yas alti olmasi. Ben muratin muhabbetini ve tarzini seviyorum. Ozellikle hangoutlarda canli yayinina katilirsaniz zaten aslinda o kadar da kufur eden biri olmadigini ve gayette iyi bir inan oldugunu gorursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Küfür konusuna takmış çoğu arkadaş. Belki uçuk bir örnek olacak ama 5 milyonu aşkın abonesi olan KSI'ın küfürsüz bir videosu var mı ?

KSI ayrı bir dünya hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Lifetime -- 12 Mayıs 2014; 15:31:38 >
  • OĞUZ SASİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • küfüründe degilimde baska güzel seri yapan pek yok minecraft falan 10 yasına gelmis cocuk minecraft serisi cekiyor
  • quote:

http://www.youtube.com/channel/UC9smGpnVQU4sg8f8-rz18ag
  • TheRadBrad der giderim

• quote:

fare düşmanı
  • Açıldığından beri takip ederim çok severim ayrıca kendisi gamer değildir o salak salak youtube'er gamer felan o tür bişey değil yani adamın şahsi kanalı ayrıca yiyosa gerçekte öyle küfretsin diyenlere de adam zaten gerçek hayatta o kadar küfür etmediğini söyledi. Küfürlü videolar kanalın yalnızca kanalın tarzı.
  • Yesildevinmaceraları
    Dağılın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.