Şimdi Ara

MuratAbiGF (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turuncu levye felandı ismi galiba , adam iyi sempatik gerizekalı taklidi yapmayan bi kişilik.. Ana sayfada çıkıyor arada Görünce bakarım biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acik ve net gereksiz biri. Samimiyet 0, kufur dolu.

Fedupsmania onerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 15 Haziran 2014; 11:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antroy

quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

Konu açılmışken varmı küfürsüz eğlenceli "Gamer"lar ben pek bulamadım.

Not : Türk olsa daha iyi olur.

tuna abiyi nasil bilmezsin

pintipanda

OyunLog
    hic kufur yok.

• Bazı yerlerde haklı olabilirsiniz ama beğenmediğinizi sadece dile getirmelisiniz kişiye hakaret etmek bence çok ilerisi bu durumun isteyen izler isteyen izlemez

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam egleniyor sizin izlemenize gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Juanito Perez

quote:

Orijinalden alıntı: Automax

quote:

Mesut çevik

VideoKonsolu

Mesut Çevik sadece oynuyor. Arada espriler yapsa çok iyi olur. Komik teknoloji kanalı olarak iPhonedo var.

Keşke iPhonedo'da oyun videousu çekse çok iyi olur.

• Turuncu Levye-PintiPanda-Oğuz Sasi-Leafgaming falan varken BotBebeGF hiçbirşey

• Video oyunrespawn
    Jahrein
    TuruncuLevye

• quote:

Burak Nejat
  • Küfür küfür takmissiniz ona bakarsaniz PewDiePie da öyle. murat gayet doğal ve güldürüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir baktım nasılmış videoları da siyasi görüşlerini sevdim açıkçası güzel baltalıyor
  • quote:

Nileppezdel87 var

Ege

• bos bir insan kac yasinda ki o?

• Ben bi kaç videosunu izledim takip etme gereği duymadım ama adama böyle ağır şekilde eleştirmeye de gerek yok.Videoları genellikle komiktir Muratın.

Küfür olayına gelince Pewdiepie da sürekli küfrediyor sanki bi Murat küfür ediyormuş öyle takipçi toplamış gibi konuşmayın.
  • Recep İvedik gibi filmlere gözünden yaş gele gele gülenlerin bu adamı yerden yere vurması ne kadar ironik. Mafia 2 videolarından bilirim gayette kasmadan oyununu oynuyor. Elin yabancısı videolarında tonla küfür ederken tabi tek anladığınız s**t ve f**k olsada bu ikisini duyup sırf yabancı oldugu için anlamasanız bile gülen adamlarsınız. O yüzden bu elit havalarını bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Adam

Turuncu Levye-PintiPanda-Oğuz Sasi-Leafgaming falan varken BotBebeGF hiçbirşey

Botmu ? Oğuz sasi özür diledi adamın kanalında bot yok anlamadınızmı artık zaten kanalıda doğrulanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin1974

severim kendisini kral adam . videolarıda çok hoşuma gidiyor . arkadaşlar bu adam videolarını size zorla mı seyrettiriyor . farzedin ki evde ailecek tv'de bir kanalda film seyrediyorsunuz ve filmde uygunsuz sahneler çıktı ne yaparsınız ee tabiki kanalı değiştirirsiniz . arkadaşlar herşey elinizde madem beğenmiyorsunuz seyretmeyin . adam videolarının başında zaten gerekli uyarısını yapıyor bu videoda falan falan falan diye açık açık küfürlü olduğunun uyarısını yapıyor . kim ne derse desin oyun videosu çekiminde başarılı çok eğlenceli . aynı tarzdaki kişilerin videoları çok soğuk ve yapmacık geliyor 1 dakika anca seyretmeye katlanabiliyorum . illa oyun videosu seyredecekseniz küfürden hoşlanmıyorsanız seyretmeyin başka kanallara bakın . çünkü bu adam sövüyor . haydi sevgilerle hepinize saygılar

+1 sevmeyen izlemez olur biter yok küfürlü şu bu , onlarca oyun videosu çeken kişi var bana bu arkadaş samimi geliyor izliyorum

• Tam bir embesil.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.