Şimdi Ara

Murat can kocakulak ayt 2023 netinize 4-8 ekleyin diyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

söylüyor hocam onlar da 4-8 net aralığında ayt netine ekleme yapsın diyor ancak 4 nete yakın eklemeleri gerektiğinin daha gerçekçi olabileceğini söylüyor.

• Ayıp etmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sayısalci_ kullanıcısına yanıt
    4 net az geldi ama söylediği gibi gelmesi muhtemeldir. Millet yamyam gibi çünkü

• recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt

5 ekleyin hocam siz ona göre bir sıralama tahmini aklınızda oluşabilir.

Valla 5 ekleyince 2536 gösteriyor. Ben yine de 2500-3500 arası bir şeyler bekliyorum. inşallah 3500 üstü gelmez de rahat rahat istanbul hukuk yazar kaçarız

Hayırlısı olsun hocam tebrik ederim, umarım gönlünüzdeki gibi olur.

Dostum sağ olasın, umarım sen de dilediğin yere yerleşirsin

• sağ ol hocam, geçen sene yerleştim ben  

• Ben öyle yaptım ama çok iyimser geldi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine de istediğim sıralamayı yapamıyorum. Mezun yolu gözüktu bize

• iyimser

• ağlicam ya insan değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence sıralamadan sıralamaya da değişir. İlk 1k içinde çok oynama dönmezken ilk 20k içinde oynamalar olur bence. 2023te 70 net çıkartan biri bu sınavda 60-61 neti belki anca çıkartabilirdi.Kendimden örnek vermem gerekirse eğer +4 koyarsak mezunum , +5 koyarsak yapıp yapmadığımdan emin olmadığım bir kaç soruya kalıyorum. +6da yerleşip gidebilirim sanırım.. +4 koyarsam 26k , +5 koyarsam 24k , +6 koyarsam 22k bekliyorum. Şansımız yaver gitsin

• Sınavdan önce 2023 te 34 35 mat yapan birinin 19 nete düştüğünü gördüm şimdi 5 net ekleyince bu kişi normalde 24 net mi yapmış oluyor 2023 te

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Ya böyle örnekler asla fazla değil sonuçlar açıklanınca cidden hayal kırıklığına uğranır. Popüler yayınlarda stabil 35 net yapan birinin bu sınavda 19 nete düşme ihtimali çok az. Düşmüşse kusura bakmayın tamamen kendi beceriksizliği sınavın zorluguyla alakası bile yok

• Çoğunluk değildir belki ama var böyle örnekler. Hatta ben de bunlardan biriyim diyebilirim. Son 3d tg 35/1 geldi, bu sınav 26 isaretleyebildim 4 yanlışım var. Çoğu soruyu bu buradan çıkmaz çok zaman yer diğerine geçmek lazım diyerek gectim, en sonunda 10 sorum falan yarı işlemli kaldı öyle. Ama bu durum ayt mat netlerine gidin 12-13 net ekleyin demek değil tabii. Kişinin kendi beceriksizliği dediğin gibi. Önemli yayinların tgler bu kadar yoğun işlemli olmayınca, soru tarzları da bir tık değişik gelince bocaladım ben. Benim gibi örnekler vardır fakat çoğunluk böyle değildir

• Her türlü 4-6netlik düşüş olmuştur diye düşünüyorum .Yani şöyle aciklayayaim geçen sene Türkiye 500.su olmak için 79 ayt gerekliyse bu sene 78 net yeterli olur tyt katmadan.Ama geçen sene 20bininvi olmak için 70 ayt gerekiyorsa bu sene 65 net yeterli olur

• dumlupinarlia D kullanıcısına yanıt

Bence de 5 hadi 6 netlik düşüşlere kadar sınava bağlanabilir ama 15 nette değil

hocam durumumuz seninle aynı ben de 22-23 yaparken sınavda 16 d 1 y çıktı. emin olmadığım 2-3 soru daha var. sınavdan sonra baya moralim bozulmuştu ama 10-25 net yapan tanıdıklarımın çoğunun durumu böyle

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.