Şimdi Ara

Murat boz konserinde yaşadığım olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler dün arkadaşların ısrarı üzerine gittik, tabi adamın hitap ettiği kitle zaten genç kızlar, yani anlayacağınız salonun %80i kızdı Duvarda atılan twitler gözüküyordu ''bu kadar kızın arasından sağ çıkabilecek misin'' '' bu kadar kızı bir arada görmedim'' tipinde yazılar vardı Hatta birisi ayşe tuvalete gidelim mi diye twit atmış millet ordan konuşuyor
    Herneyse şimdi girdik salona 3 kişi, biz B bloğundaydık ilerlemek çok zor tabii, sonra 3 kız bizim yerimize oturmuş aslında adam göstermişti bize yerimizi ama dolu olduğunu söyleyince hanfendilere rica edin bir alt sıraya otursunlar dedi (kızlar bir sıra öne oturmuş yani) tabi gidince ben konuştum ortada oturan kızla, pardon sanırım bizim yerimizde oturuyorsunuz dedim, kız önce bir afalladıbileti çantasından çıkarana kadar sessizce ''ama bize burayı göstermişlerdi'' dedi sonra bilete baktı önce anlayamadı sonrada ordaki yardımcıya sordu. onlarada doğru yerde oturuyorsunuz demiş meğersem bize aynı numaralı biletleri kesmişler. sonra dedik napalım napalım benim arkadaş var oğuz, ordaki çocukla konuşmuş rica etmiş adamlar bize bileti kesilmemiş 6 kişilik e bloğunda biryer ayarladı hepimiz yan yana oturduk 3 erkek sonrada 3 kız sırayla. ortada birleşim olarak benim gözüme kestirdiğim kızla ben vardık. sonra konser başlamadan ismini sordum ismi seren'miş sonra bende söyledim tanıştık falan. murat boz'a çok büyük hayranmış nişantaşından gelmiş bostancıya arkadaşlarıyla. sonra sohbet koyulaştı. konser 9da başlayacaktı biz 8.20de falan başladık konuşmaya zaten kızın boyu uzun hafif esmerdi. boyum uzun olduğu için uzun boylu kızlara zaafım var. neyse kızla konuşuyoruz, kaçta çıkmayı planlıyorsunuz dedim oda 11.30 gibi çıkarız dedi bende eğer murat boz'dan bize vakit kalırsa birer kahve içebilir miyiz dedim. oda memnun olurum dedim. tabi bu arada benim 2 arkadaş ve onun 2 arkadaşı koltuğun arkasından falan konuşuyorlar ama onlar benim kadar işi pişiremedi sanırım neyse konser bitti biraz bekledik millet çıksın diye, çıkmadan önce plan yapalım dedik, fenerbahçe'de karar kıldık. orda tesadüf kafe var bilenler bilir onun yanındaki yere girdik. baya bi sohbet ettik, aslında izmirliymiş okumak için 3 senedir istanbuldaymış. 1-2 saat daha sohbet ettikten sonra onları evlerine bırakmayı teklif ettik ama taksiyi tercih ettiler sonra ayrılırken tanıştığıma çok memnun oldum dedim. oda öyle karşılık verdi, murat boz sayesinde senin kadar güzel bir bayanla tanışacağımı hiç sanmazdım dedim, oda çok kibarsın teşekkür ederim dedi. eğer böyle bir gece daha yaşamayı bana lütfedersen çok memnun olurum dedim telefonunu aldım tabi bende verdim ve ayrıldık. sabah mesajlaşmaya başladık

evet biliyorum şimdi cool storyciler gelecek ama resim ve videoları koyayım telefonla çektim idare edin artık

http://vimeo.com/36632478

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nielsen -- 12 Şubat 2012; 13:09:14 >

• Smileylerden gözüm ağrıdı lan biraz azalt şunları
  • bulunsun yazarım sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quentın Tarantino -- 12 Şubat 2012; 12:38:58 >
  • Aferin
  • Tamam.
  • ben olmuş diyorum
  • hepsini okudum okuduğuma pişmanım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayko hüseyin ne yaptı ?
    4 yıl önce açıldı
    Reha Muhtar'ın en komik sözü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi de mesajları da ekle
  • Sorduk mu?
  • helal şampiyon
  • Ona patronun kim olduğunu göster yakışıklı:D
  • Şuraya bak millet neler yapıyor. Yazık be
  • Sadece konserin ss leri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Sadece konserin ss leri var

Kızın ss'ini alamadım
  • Okudum hepsini iyi umarım ilerletirsin işi
  • Kardes Murat Boz konserine neden gittin ben orayi anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

Kardes Murat Boz konserine neden gittin ben orayi anlamadim

Çoğunluk karşı cinsten oluştuğu için. İyikide gitmişim işte
  • okumadım ama sağol
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.