Şimdi Ara

Münevver'in ailesi 2 milyon TL istiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FeeL

ordaki amaç parayı almak değil o insanları borca sokup acıya sokmak birde bu açıdan bakın..

2milyon$ la garipoğlu ailesinimi borca sokucaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King_

quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

belliydi babasının show yapmasından

senın gıbı kansız ınsanların bu forumda dolasması benım kanımı donduruyor..

Bir gözlerını kapat ve dusun kardesının basını bır manyak kesıyor.ACABA SEN NE ISTERSIN

kardeşimin başını bir manyak kesseydi babam proğram proğram gezip şov yapıp 2 milyon $ istemezdi.Ha senin baban isteyebilir o tercih meselesi
  • parayı verince evladı geri gelecek mi? reklam kokan hareketler bunalr
  • Ben olsam 5 kuruş vermem.Zaten katil içeriye girdi cezasını çekiyor.Türkiye'de 1 insanın değeri zaten 2 milyon değil ister kabul edin ister etmeyin.Aile bunlara 50 bin verse yeter.Daha fazlasını aramamalılar.Bugün biri beni öldürse mahkeme aileme bu kadar bile vereceğini sanmıyorum.Madenlerde,uyduruk servis araçlarında patronun ihmali yüzünden ölen işçilerin ailelerine 10-15 bin verilince olay kapanıyor.Bu insanlar 10 bin ederken münevver kim oluyor da 2 milyon isteniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Şovmen anne ve baba. Duruşma günleri onların bayram günü oluyor. Özledikleri kameralara adeta sarılacaklar.
    Acılarını yaşayacaklarına adam gibi hukuksal takip yapacaklarına aylarca tv stüdyolarında yaşadılar.
    O zaman dahi babanın talep ettiği para vardı ama tepki gelince eşi kendinde değil diye toparladı.
    Para isterler, hiç şaşırmam.

+1
  • Kardeşine kıl olmuştum zaten. Nedendir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

ordaki amaç parayı almak değil o insanları borca sokup acıya sokmak birde bu açıdan bakın..

2milyon$ la garipoğlu ailesinimi borca sokucaksın

şöyle bi b.k bilmeden konusanlara uyuz oluyorum.2 milyon Tl o adamlarımı borca sokacakhayyam garipoğlu Türkiye nin en zenginlerinden..

• Annesinin MS hastalığı varmış. Bir programda MS hastanesi kurabilmek için istiyorum parayı demişti. Eğer gerçekten bu sebepten istiyorsa haklı buluyorum istemelerini...
  • Çaktırmayın 1 milyonunu bana verecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProPerTyGanGsta

parayı verince evladı geri gelecek mi? reklam kokan hareketler bunalr

ya süreyyada şeref olsa istemezdı nedemk ya kızının katılınden para ısdmek
    daha bırde kardeşı okulu bırakacakmış kara yerin dibine bıraksın o kadar kafasına takıyorsa gıtsın oda intihar etsın zaten gözüm tutmadı okuldada ayrı reklam yapmısdır
  • Kan parası ne ya yobaz düşüncelerden arınalım yada kan parası milletin uydurmasıdır diyenler yakının başına yada kendisinin başına bi ölümlü kaza gelmemiş demekki.

Kan parası vardır. Ben düşünün marmariste yaşıyorum en yakın arkadaşım kardeşim dediğim insan trafik kazasında 80 yaşında bi kadına çarptı. Ölümle sonuçlandı hapiste yattı ayrıca aileyede kan parası verdi. Hepsinde kan parası olcak diye birşey yok. Ama olay doğrudur vardır hemde ülkenin heryerinde ve çoğunlukla.
  • Degil bu konu, DH'nin Alayi bilsin şunu, karabulut ailesinden anasindan babasindan kardeşinden müneverden o kadar nefret ediyorum ki...... Bana laf salatasi yapmayin.. Sevmiyorum.. Sevmememde ki nedenlerde şunlar...;

Tamam ortada akil almaz bi cinayet var insani vahşete düşüren bi katliam var fakat münevver cinayeti ortaya çiktigi günden beridir o kizin vucudunu SÜREKLİ satma çabasinda olan o babasi yok mu beni ilk günden beridir deli etti.. Sen nasil babasin lan nasil insansin.. Kizini boy boy afiş ettin tvlere gazetelere... Ha bire bi para muhabbeti.. Ben inaniyorum ki şuan varya krallar gibi mutlu ve mesut karabulut ailesi.. münevverin kardeşi ; Ablasinin vucudu üzerinden kendine aklinda racon yaraticak bi erkek kardeş şeref yoksunu birinin teki.. Ana desen bi suskun yürek yangisi olan o zaten, fazla konuşmadi çene muhabbeti yapmadi.. Acisini yaşadi sadece.. Tv lerede çiktiysa bile o şerefsiz baba denen para meraklisi i.ne yüzündendi..

Babasinin yaptigi herşey Münevver cinayetinin önüne geçti.. Tvlerde şov amaçli yirtinmasi bagirmasi çagirmasi.. Sokak ortasinda kirmizi testereyle hadi gelin benide kesin demesi ve bunu TÜM Tv kanallarindan muhabirleri çagirip onlarin önünde yapmasi......

Yeterince igrenç bi durum..

Geçenlerde bi arkadaşimin babasi şunlari soyledi düşününce katilmamak elde degil.. '' o baba bence kizini zengin bi aile sosyete diye onlara yamamaya çalişti para yürütmeye çalişti kizi gidinde eline koz geçti şimdide emeline ulaşiyo işte.. ''

Çok mu agir bi düşünce şekli oldu ama aynen böyle demişti..

Türkiye'de bi çok aileye örnek teşkil edicek bi aile drami olucakken, bunu bi kaç şeref yoksunu insanin şov malzemesi yapmasi ben dahil bi çok kişide ters tepkilere yol açti. Böyle düşünülmesini saglayan insanlar utanmali sıkılmali.. ölmüş kizi üzerinden hala rant saglamanin peşinde koşan bi babayi ALLAH nasil biliyosa öyle yapsin.. Daha fazlada uzatmicam başka yorumda yazmicam..

Hayirli Forumlar/Yorumlar..

• Aldıkları yetmemişmi acaba ?
  • yani oldu olacak cem ...üne funclup açın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

O parayı nasıl yiyecekler çok merak ediyorum.

o parayi istediklerine göre yemekte sorun olcagini sanmam.

bir baba kızına sahip cikmayin elin adamlariyla sarmaş dolaş takilip sonrada tvlere cikip zırlıyorsa bu parayida ister tv'de cikar show'da yapar hakkıdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

O parayı nasıl yiyecekler çok merak ediyorum.

+1 Her lokmada akıllarına gelmeyecekmi kızlarının "başlık" parası olduğu acaba.

bu lafın üstüne konu kilit olabilir artık..
  • Rabbim kimsenin başına böyle bir şey vermesin..Kardeşim canım ,ciğerim ve herşeyimdir..Onun canı yandığı zaman veya morali bozuk olduğu zaman dünyam kararıyor..Dünyam onun çevresinde dönüyor son bir kaç yıldır..Kardeşimin başına acı bir şey gelse dünyayla bağlantım kesilir..Ne kariyer ne para ne de dünya hiç bir şey umrumda olmaz..Para isteyebilmeleri çok garip..İntikam duygusu desem sanmıyorum ama bu işe benim aklım gerçekten ermedi..
  • Juan Figer gibi hortladı bunlarda yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 17 Nisan 2010; 2:44:31 >
  • Bunun adı manevi tazminat arkadaşlar kan parası falan demek doğru değil bence çünkü işin boyutunu değiştiriyor. Sanki parayı ver istediğini yap gibisinden bir anlam çıkıyor. Ama manevi tazminat bu şekilde bir olay sonucu mağdur olan kişilerin parayla üzüntüsünü bir nebze hafifletmek amacıyla öngörülmüş bir yol. Bugün buna benzer bir olay Abd de olsa milyon dolarlık tazminat davaları açılır. Bizde ise para istemek ayıp karşılanıyor. Elvette tv ye çıkmak, show yapmak doğru değil ama hakkın varken istememek enayiliktir. Elvette hukuki haklarını sonuna kadar kullanmalılar.
  • 500 binini ben alırım o zaman,münevverin davranışları kardeşimi de yoldan çıkarttı,erkeklere sulanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.