Şimdi Ara

Münevver'in ailesi 2 milyon TL istiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ordaki amaç parayı almak değil o insanları borca sokup acıya sokmak birde bu açıdan bakın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: büşra*

quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Şovmen anne ve baba. Duruşma günleri onların bayram günü oluyor. Özledikleri kameralara adeta sarılacaklar.
    Acılarını yaşayacaklarına adam gibi hukuksal takip yapacaklarına aylarca tv stüdyolarında yaşadılar.
    O zaman dahi babanın talep ettiği para vardı ama tepki gelince eşi kendinde değil diye toparladı.
    Para isterler, hiç şaşırmam.

Harfi harfine katılıyorum.

Bu olay bir cinayet ya! düşünsenize kızın başı kesildi. ben bile ilk duyduğumda çok üzülmüştüm kaç gün etkisinden kurtulamamıştım! Onlar ANNE ve BABA! nasıl olupta işi paraya vururlar ya! çok merak ediyorum maddi ve manevi tazminatmış..

KIZIM GERİ GELMİCEKKKKK diye bağırırken paradan söz etmiyordu babası. ne olduda paraya çevirdi işi ? varlıklı bir aile değilde alt kesimden biri öldürseydi ne olacaktı acaba!!

Aynen.

• quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

ordaki amaç parayı almak değil o insanları borca sokup acıya sokmak birde bu açıdan bakın..

çok zekisinizde bide o adamlara 2milyon tlnin koyamyacağını idrak edebilseniz...
    bu sadece kılıftır baba bunu kızının cinayetinden sonra zaten yapmıştı halktan çok tepki çekti diye kıvırdılar

şimdi olay soğumuşken vurgunu yapalım dediler
    nasıl bir insan evladı ölen bir sevdiğini yerine para ister

benimde akrabam vefat etti trafik kazası ile hemde yaya geçidinden geçerken
    ama çıkıp para istemedi ailesi ha isteseydi kimsede dönüpte o kişinün yüzüne bakmazdı...

• maddi manevi tazminat davası bu. kıssasa kıssas mı yani kana kan mı deseydiler? adam adalete başvurmuş işte.
    bunalımdayız diyor, hayatımız allak bullak oldu, sağlık kalmadı vs.. böyle oluncaya kadar, dava edilenler çalsaymış ya ailenin kapısını.
    yani tövbe etmedikten sonra ordan gelecek paranın hayrı da olmaz. ayrıca artık o parayı yerler mi, vakfa mı verirler ne ederler bize ne.
    kız hunharca getmiş, forum da para tartışılıyor. parayı tartışacağınıza ölüm şeklini tartışın. adam testere kullanmış
  • kan parası ne yahu yobaz düşüncelerden arınalım lütfen

öyle düşünürsen başlık parası, kan davası, namus belası, sarı çizmeli mehmet ağa falanda var

utanmaz arlanmaz adam ilk günden beri para para diyip duruyor, verin parasını tıkın ağzına sussun beyinsiz.

benim evladım ölse allah korusun kahrdan ölürüm adam hala alacağı paranın derdinde.

kıza acıdım ya, hayırlımıydı hayırsızmıydı bilmem ama ailesi ona en büyük kalleşliği yapıyor şu an

ben olsam yemin ederim gider mahkeme çıkışı vururdum
  • Medya ile bu kadar içli dışlı olmalarının sebebi yaşananların normal bir olay gibi görülmemesini istemeleri olabilir ayrıca Cem garipoglu kayıp oldugu zamanda olayın iyice üstüne düşülmesi ve işin peşini bırakmamaları için medyayı araç olarak kullanmış olabilirler tabi ki bu benim yorumum.
    Para olayına gelince benimde başıma gelse böyle bir olay bende para isterdim ama kendim için kullanmazdım bağış yapardım mehmetciğe veya hayır kurumlarına tabi ki onlarında davayı kazanması durumunda parayı ne şekilde kullanacaklarını görebiliriz umarım.
  • tazminat davası açınca, kazanana ne veriyorlar? haklısın deyip, evine mi gönderiyorlar sadece..
    o zaman alsınlar gönlünü ailenin nasıl alacaklarsa. mesela al oğlan senin olsun, kes biç felan artık ne istersen yap..
    yani insanın ciğerini söküp yiyen insan var ama tövbe edip, hayırlarda yarışmış ve cennetle müjdelenmiş inşallah. (bhu arada cennetle müjdelenen isimlere r.a. eklenir)
    yani aklım almıyor benim de ama görünen bu çocuğun işi de çok zor.. Allah kimseye vermesin böyle bela.
    yani insanın başına böyle bela musallat olmasın demek istediydim, Allah affetsin. Allah merhametlilerin en merhametlisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 16 Nisan 2010; 15:51:58 >

• cinayetin ardından bu aile artık iflah olamaz.o psikolojiyi hiçbir zaman atlatabileceklerini sanmıyorum.baba ve erkek kardeşte uzun zaman boyunca çalışıp para kazanacak seviyeye gelemeyeceklerine göre bu istekleri haklı bir yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

cinayetin ardından bu aile artık iflah olamaz.o psikolojiyi hiçbir zaman atlatabileceklerini sanmıyorum.baba ve erkek kardeşte uzun zaman boyunca çalışıp para kazanacak seviyeye gelemeyeceklerine göre bu istekleri haklı bir yerde

Bu aile mi sizce? ben sahsen aile olarak görmüyorum onları.. Baba kızının başına karşılık 2 milyon tl istiyor vayy be.. sahsen benim babam emekli ve aylık gelirimiz 1 -2 bin civarı düşünür müsün bir dakika bir emekli 2 milyon tl yi kaç yüzyılda kazanırdı???

senin dediğin üzerinden konuşursak diyelim ki 10 yıl çalışamayacaklar 10 yılda aylık bin tl gelirden 120 bin tl kazanamamış olacak.. hadi diyelim 2 bin tl geliri var 240 bin kazanamayacak..

240 bin nerede 2 milyon nerede?

yapmayın lütfen ne kan parası ne çalışamama olayı.. kız bahane para şahane bunlara göre! yazıklar olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden malesef!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büşra* -- 16 Nisan 2010; 16:13:59 >

• Yahu milletin yaptığı yorumlara bak. Ulan bu adam hergün televizyona çıkmasaydı siz zannediyormusunuz cem garipoğlu bulunacaktı? Basın desteği olmasaydı kızı gömerler olayda orda kapanırdı.Adam basını arkasına aldı olayı gündemden düşürmedide özel ekipler kuruldu bu olay için BÜTÜN BASIN DESTEĞİNE RAĞMEN ÇOCUK AYLARCA BULUNAMADI. Siz çıkıp hala yoK adam tv ye çıktı başından beri belliydi diyorsunuz.Basına çıkmasaydı cemin ailesinde o kadar para varken tüm aileyi öldürseler hapse girmezlerdi şimdi hem cem hem babası hapisde.

Ayrıca bu para isteme olayındada haklılar. Bu tip durumlarda madurun ailesi her ne olursa olsun bir para talep eder. Bir arkadaşım trafik kazası geçirmişti yanında da bir arkadaşı vardı.Çocuk öldü arkadaşım suçsuz bulundu ancak ölen çocuğun ailesi 1trilyonluk( sanırım )dava açtı ve parayı yıllara bölerek ödemek üzere kazandılar.

• Arkadaşlar saçmalmayın ya adam o kadar televiyona çıkıp yaygara yapmasa ne o çocuk ceza alırdı nede bu olay hatırlanırdı bir daha.

quote:

Orijinalden alıntı: emure

Yahu milletin yaptığı yorumlara bak. Ulan bu adam hergün televizyona çıkmasaydı siz zannediyormusunuz cem garipoğlu bulunacaktı? Basın desteği olmasaydı kızı gömerler olayda orda kapanırdı.Adam basını arkasına aldı olayı gündemden düşürmedide özel ekipler kuruldu bu olay için BÜTÜN BASIN DESTEĞİNE RAĞMEN ÇOCUK AYLARCA BULUNAMADI. Siz çıkıp hala yoK adam tv ye çıktı başından beri belliydi diyorsunuz.Basına çıkmasaydı cemin ailesinde o kadar para varken tüm aileyi öldürseler hapse girmezlerdi şimdi hem cem hem babası hapisde.

Ayrıca bu para isteme olayındada haklılar. Bu tip durumlarda madurun ailesi her ne olursa olsun bir para talep eder. Bir arkadaşım trafik kazası geçirmişti yanında da bir arkadaşı vardı.Çocuk öldü arkadaşım suçsuz bulundu ancak ölen çocuğun ailesi 1trilyonluk( sanırım )dava açtı ve parayı yıllara bölerek ödemek üzere kazandılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru3acava -- 16 Nisan 2010; 16:45:41 >

• quote:

ordaki amaç parayı almak değil o insanları borca sokup acıya sokmak birde bu açıdan bakın..

bir yahudiye hiçbir para birimi zarar veremez
  • quote:

Orijinalden alıntı: +1905

quote:

bir yahudiye hiçbir para birimi zarar veremez

ıyımıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Yahu milletin yaptığı yorumlara bak. Ulan bu adam hergün televizyona çıkmasaydı siz zannediyormusunuz cem garipoğlu bulunacaktı? Basın desteği olmasaydı kızı gömerler olayda orda kapanırdı.Adam basını arkasına aldı olayı gündemden düşürmedide özel ekipler kuruldu bu olay için BÜTÜN BASIN DESTEĞİNE RAĞMEN ÇOCUK AYLARCA BULUNAMADI. Siz çıkıp hala yoK adam tv ye çıktı başından beri belliydi diyorsunuz.Basına çıkmasaydı cemin ailesinde o kadar para varken tüm aileyi öldürseler hapse girmezlerdi şimdi hem cem hem babası hapisde.

eger ki o parayı yemek harcamak için alıyorlarsa bana göre hiç uygun bir davranış degil, kızını ticaret malzemesi yapıyor o zaman.
    ha ama o parayı sadece kızı adına bir okul veya onun adına bir eser yaptırırsa gayet haklı,olması gereken de bu bana göre

• kriz de kızın fiyatı da düşmüş, 3 milyon euro dan 2 milyon tl ye
  • bizene ya alan memnun satan memnun.gene 2 ay Türkiye gündemine oturur.
  • o paralar hiç bir zaman ödenmez 50-70 milyar arası olur tazminat abdde olsa en az 2milyon alırlardı
  • Kız ölmüş artık ne koparırsak kârdır diyorlar. Öküz öldü ortaklık bitti para filan koparamazlar artık adamlar cezalarını çekiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.