Şimdi Ara

Münazara konumuz: sütün siyah olduğunu ispatlayınız:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
4
Favori
15.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "İşte çocuklar gördüğünüz gibi münazarada neyi savunduğunuz değil, nasıl savunduğunuz önemlidir" demişti kendileri.

Her klasik hoca gibi buda sıktı artık bizim hocada aynıydı 10 sene önce
  • Renklerin göreceli olmadığını nereden biliyoruz? Belki benim mavi gördüğüm süte bana 'bu renk beyaz' dendiği için beyaz diyorum? Belki hakikaten biri siyah olarak görüyor ama ona o renk beyaz olarak öğretilmiş ve beyaz olduğunu sanıyor??
  • Sut aslinda beyaz degildir sadece beyaz isigi yansitir sutun beyaz gorundugu ortamlara isik gelmektedir beyaz isik gelmediginde sutun asil rengi siyahtir isik sadece sutun beyaz oldugu yanilsamasini uyandirir.Dis faktor kullanilmayan notr ortamlarda(karanlik) sut siyahtir.Simdi uydurdum bence mantikli karsi takima kisa devre yaptirabilir.Kimse bunu dusunucek kadar psikopat degildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hearthstone:Otherside#2898 Rank:Legend
  • ben zenciyim de
  • Aslında çok saçma bir istek bir insana gerçek olmayan şeyleri savundurmak ilerde psikolojik ve sosyolojik sorunlara dahi yol açabilir.Zaten soru başlı başına saçmalık hoca ne demeni bekliyor ki zaten, münazara görüntüsü altında hocaların şu muhteşem soruları sormaları başlı başına hayret uyandırıcı, hocalar münazaraları biraz yanlış anlıyorlar, böyle bir şeyin tartışması olmaz en az bir açık uç bırakması lazım konuyla ilgili yoksa boş konuşmadan öteye gidemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeZiLay -- 3 Mayıs 2013; 20:11:48 >

Orijinalden alıntı: Çin Ülkü Ocakları

Sut aslinda beyaz degildir sadece beyaz isigi yansitir sutun beyaz gorundugu ortamlara isik gelmektedir beyaz isik gelmediginde sutun asil rengi siyahtir isik sadece sutun beyaz oldugu yanilsamasini uyandirir.Dis faktor kullanilmayan notr ortamlarda(karanlik) sut siyahtir.Simdi uydurdum bence mantikli karsi takima kisa devre yaptirabilir.Kimse bunu dusunucek kadar psikopat degildir.

16 dakika önce bende aynı şeyi uydurdum aklın yolu bir mi desek

• Önce bir üyelik aç ismi şöyle kallavi bir düşünür ismi olsun.Sonra iki üç cümle yaz sütün siyah olmasıyla ilgili.Alıntı yap elindeki kağıda ve konunun linkini altına ekle.Sonra kazan kazanabilirsen
  • Benden de istemişlerdi, muhalifleri pert etmiştim zamanında

Öncelikle her şey algıyla ilgili.
    Hepimizin beyaz olarak adlandırdığı maddelerin rengi sarı,kırmızı, siyah olabilir.

Aksini kimse kanıtlayamaz.

Diyelim ki;
    Hayatın boyunca çoğunluğun beyaz olarak adlandırdığı rengi kırmızı, Kırmızı olarak adlandırdıkları rengi sen beyaz olarak gördün. O rengin beyaz olduğunu kanıtlayamaz her iki tarafta.

Aslında o madde mordur. Çoğunluk beyaz görür, beyaz adını verir(hangi renkde gördüğünün bir önemi yok, adı aynıdır)

Özetleyeyim karışmasın, her şeyin bir rengi vardır. Ama herkes aynı algılamaz. Herkesin sarı, kırmızı, mor olarak gördüğü o sütün renginin siyah olmadını kimse kanıtlayamaz.

Aksini iddia eden renk körüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caris Esterama Di Raizel -- 3 Mayıs 2013; 20:36:29 >

• ABİ VALLA EKMEK ÇARPSINKİ SÜT SİYAH ABİ VURMA NOLUR BU SÜT SİYAH YALAN SÖYLÜYOSAM RÜYAMA KONİ SİNİS GELSİN
  • Işık olayı zaten savunmanın temeli olmalı. Ayrıca yeni doğum yapmış hayvanlarda ağız sütü mü o tarz yöresel bir isim var o süt tamamen beyaz değildir. Kanlı kırmızı sarı karışımı bir şeydir. İsmi biraz yöresel olduğu için internetten net adına bakabilirsin ama bununla savunursan tüm sütler beyaz değildir diyebilirsin. Böylece bütün sütler tamamen beyaz olmadığına göre, siyah olmaması için hiçbir yargı savunulamaz.

Bu tarz kelime oyunlarıyla saldıracaksınız hocam. Futbol gibi yorulmayan kazanır. Yoksa genelde iki tarafında net cevabı yoktur zaten.

*Douglas Noel
  • süt beyazmıymış

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mırat01

quote:

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

Ey Dh halkı, sütün siyah plduğunu ispatlamamı isteyen bir öğretmen var. Buna onun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylememi beklemeyin. Nasıl ispatlayacağım bu olayı. Yardım DH!!

Işık olmaz ise süt siyah gözükür yani kendi başına süt sihahtır bu durumda beyaz olan ışıktır

O zaman neden idrar karanlıkta parlıyor?

her şey gözlerimizin bize oynadığı bi oyun

Cevap 1 : Süt beyazdır. Asırlardır siyah süt sağılmamıştır. Siyah süt veren hayvan ve ya insan görülmemiştir. Aksini düşünmek veya iddia etmek ahmaklıktır. Süt yoğurt rengindedir ya da kar rengindedir ve yine ya da süt dağın eteklerindeki kar gibi aktır. Beyaz evrensel olarak beyazdır. Size göre beyaz siyahı ifade ediyorsa bu yine ahmaklıktır.
    Cevap 2 : (yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi) -Hangi süt?

Edit : 1. cevaba ekleme yaptım biraz daha detaya inelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 3 Mayıs 2013; 20:49:17 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.