Şimdi Ara

MUMYTHOLOGY ))B VERSİYONUNA GECECEK OYUNCULARİN DİKKATİNE YORUMLARİNİZİ BEKLİYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mumythology 99b versiyonu ile degsilmesi dusunuluyor oyuncularimiz konu ile ilgili fikirlerini beyan etmeleri onem ile rica olunur. MUMYTHOLUGY ADMİNİ RAMSES

• bu version darklord charının olduğu versionmu tam bilemiyorum ama yeniliği herzaman desteklerim
  • ewet arkadasim dogru oo versiyon ama bu yeniligi oyuncularimizin istegi uzerine duzenligecegiz sizden bu konuda tam destek ve cogunluk elde edilirse gecis yapilicak desteklerinizi bekliyorum.

MUMYTHOLOGY ADMİNİ RAMSES!!!
  • 99b + modded olursa çok iyi olur
    ayrıca xp oranını biraz yükseltseniz
  • 99 mu cok eskıde kaldı o versıyonlar ama...Hayırlısı olsun
  • olur da lvl 1 de dark lord acılırsa exp ne kadar bide
  • elbet geçilsin yeni versiyona karşı çıkan olcağını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bizde 1.1e dusunuyoruz ama pek saglikli bi kurulum degil uyunun tam anlamiyla tum sorunlari cozumleinip piyasaya surulmemis. XP oranina gelince ben bu oyunu uzun zamandir oynuyorum muratta oyle(osirus) bu deneyime dayanip bu sekilde bi server kurduk kisisel bazi isteklertiniz olabilir ama bu server kurulurken cogunlugun isteklerini karsilicak sekilde ayarlandi hersey goz onunde bulunduruldu oyuzde cogunluk saglandigi zaman oyunun icerigi ile ilgili bi degisikligi dusunuyoruz suan oyle bi niyetimiz. Dark lord 1 lvl diye dusunuluyo ama versiyonun en cok kullanilan chari oldgu icin belki bi sinir koyabiliriz. herkesin sorusunu cvplamaya calistim eger baska bi sorusu olan varsa zamanim yettikce yardimci olmaya calisirim.ilginize tessekurler.

MUMYTHOLOGY ADMİNİ RAMSES
  • şahsen ben DL charını hiç sevmem bazı serverlarda skilleri , bird attackları çalışmıyo

bence server detayları böle olursa iyi olur
    version: 99b+1.1 modded+DL
    XP:350x
    drop:65 yada 75
    reset 350 de atılıp 350 point gelsin
    eğer olabilirse yeni haritalar ( chaos castle , kalima vs. )
  • ozkan xp 350 cok fazla dedigin gibi ben sevmiyorum ooo cari biraz problemli bi surum ama diger dediklerini dakkate alicagimizdan emin olabilirsin belkide surumu direkt 1.1e yapabiliriz bu biraz benim muratin yanina nekadar cabuk gidicegimle alakali o yuzden simdiden soruyoruz istege gore hareket edilicek... ilgine tesekkur ederim
  • önemli değil bilgi paylatıkça çoğalır
    xp oranı 250x de olabilir size kalmış veya server sitesinde anket yapın ona göre seçin
  • zaten ankete sunucaz bunu ama dedigim benim ist de olmam o zaman yani yaklasik 2 ay icinde tum sorunlar kalkacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.