Bildirim
Mümkünse Türkiye'nin hiç bir savaşa girmemesi gerek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
zaten sah firat operasyonunun sebebi bu. ekonomi iyi olsa turk ordusu orayi yikar yakardi , fakat para olmayinca olmuyor, sehitleride goze alicak olursak akp orda yapmasi gerekeni yapti, fakat artislik yaptiklarinin yarisi kadar guclu degiller, o yuzden akp ye oy yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 28 Mart 2015; 22:38:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elimizde iyi ekipman varmı da savaşa gidecez -
quote:
Orijinalden alıntı: Tacsız Kral Aragorn
zaten sah firat operasyonunun sebebi bu. ekonomi iyi olsa turk ordusu orayi yikar yakardi , fakat para olmayinca olmuyor, sehitleride goze alicak olursak akp orda yapmasi gerekeni yapti, fakat artislik yaptiklarinin yarisi kadar guclu degiller, o yuzden akp ye oy yok
Türkiyede çok güzel çok iyi paralar var ama değerlendirilme alanları yanlış. -
Halk mı fakir güldürme beni 10 sene evvel bomboş olan sokaklarda şimdi park etcek yer bulamıyorum arabamı o arabların hepsi de son model ha altını çizerim örnek verdim yetmezse daha da veririm halk fakir deil. -
Elimizde ekipman yok
Tanklar 40 yaşında
Güçlendirme yapın diye talimat geliyor , neyini güçlendireceğiz...
Tanklar dökülüyor
İç aksam eski, paletleri değiştirmemiz gerektiğinde olmuyor, tankların %90dan fazlası yamalı. Yeni tanklar, silahlar alınması gerek.
Şuan askerde olan askerlerde bilir , babalarından büyük yaşta silahlarla atış yapmaya calısıyorlar.
Alıntıdır.
Manavın önünden geçerken çocuklarının gözünü kapatan adam?
Soma faciasından sonra ben bu çocuklara nasıl bakıcam diyen anne?
Yırtık, plastik ayakkabı ile dolaşan yaşlı amcamız?
Parası olmadığı için çocuklarını okutamayan insanlar?
Atanamayan öğretmenlerin intihar etmesi?
Lokantadan patates almaya çalışırken dayak yiyen çocuklar?
Hayat sadece yaşadığımız, gördüğümüz yerlerden ibaret değil. Biraz arka sokaklara da gitmek gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: JilberProduct
Manavın önünden geçerken çocuklarının gözünü kapatan adam?
Soma faciasından sonra ben bu çocuklara nasıl bakıcam diyen anne?
Yırtık, plastik ayakkabı ile dolaşan yaşlı amcamız?
Parası olmadığı için çocuklarını okutamayan insanlar?
Atanamayan öğretmenlerin intihar etmesi?
Lokantadan patates almaya çalışırken dayak yiyen çocuklar?
Hayat sadece yaşadığımız, gördüğümüz yerlerden ibaret değil. Biraz arka sokaklara da gitmek gerekiyor
Çalışan her şeyi yapar biz nie çalışıyoruz çok mu kazanıyoruz hayır ama çok şükür kimseye muhtaç deiliz. Ayrıca bir işci maşıyla adam 4-5 katlı daire yapabiliyorsa en az dedelerimizden bashediorum onların yaşadıkları zaman daha kötüydü biz neden yapamıyalım eğer yapamadıysalar onların sorunudur benim dedem işci maşıyla 15 katlı daire yapmış dieri ise 6 katlı .
-
Kaç kere dedim şu tankları yenileyin diye
bu arada gencler,turk ordusunun havada ve denizde teknolojisi cok iyi, f-4 meselesinu karistirmayin
karada ise ozel birlikler iyi, helikopterler les, adam gibi fuze savunma yok, tufekler sadece ozel timlerde iyi, tanklarimiz ve tasima araclarimiz havaya ve denize gore zayif ama bence iyi. yani savasta hindistan , amerika, rusya, g.kore , ingilterr, fransa,cin disinda hepsini deviririz saydiklarimlada savasmayiz,rusya haric, yani iyiyiz iyi. kendi iha mizi urettik mesele bu cok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: bldoy
Halk mı fakir güldürme beni 10 sene evvel bomboş olan sokaklarda şimdi park etcek yer bulamıyorum arabamı o arabların hepsi de son model ha altını çizerim örnek verdim yetmezse daha da veririm halk fakir deil.
Hangisi peşin parayla almış, hangisi depoyu fulleyebiliyor???
Şu kör gözünüzü açın artık, gerçekleri görün biraz.
Ülkenin boktan bir ekonomisi var anlayın artık! -
Ne savaşı ya savaş kaldıracak hal mi var. Savaş çıksa sen ben gideriz zengin bir yolunu bulur savaşa falan gitmez. Olan bize olur, bide savaş çıksa beni çağırırlarsa direk gitmek zorundayım üsteğmenn olarak. Valla uygun adımda düşmanın üzerine yürütürüm sizi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X