Şimdi Ara

Mümkün müdür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen aydınlatır mısınız? Uzun zamandır kafamı karıştıran bir mesele fakat kendim deneme ve araştırma imkanı bulamadım.

• Hocam öncelikle belirteyim free energy diye bişey yok. Enerji dönüştürülebilir. Videoyu hiç izlemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mıknatısın atomik yapısı bozulursa gider.

sonsuz enerji yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda demanyetizasyon olayı var galiba ama benim şu an ki sorum sadece şu ki: verimi veya da ömrü önemsenmeden bu proje videodaki gibi çalışır mı? Zamanla mıknatıs demanyetize olabilir sürtünmeden dolayı enerji kaybı olabilir falan ama burada benim sorduğum mesele sadece bu düzeneğin çalışıp çalışmayacağı.
  • Redese kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey olmadığını ben de biliyorum fakat ben sadece şunu soruyorum: bu düzenek videodaki gibi çalışır mı?(verimi veya da zamanla mıknatısın demanyetize oması veya da sürtünme vb. önemsiz benim için çalışır mı çalışmaz mı? Yani sonsuz olmasa da manyetik devri daim makinesi yapılabilir mi?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad112

Bu konuda demanyetizasyon olayı var galiba ama benim şu an ki sorum sadece şu ki: verimi veya da ömrü önemsenmeden bu proje videodaki gibi çalışır mı? Zamanla mıknatıs demanyetize olabilir sürtünmeden dolayı enerji kaybı olabilir falan ama burada benim sorduğum mesele sadece bu düzeneğin çalışıp çalışmayacağı.

Tabii döndürebilirsin fanı falan. Enerji de üretirsin belki ama çok olmaz diye tahmin ediyorum aşırı da bilgim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 verimle çalışmaz. İki güne tırt. Yoksa bunun daha büyüğünü yapar zaten üretirdik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. İstediğim cevap buydu. Sistemin çalışacağını bilmek benim için yeterli süresinin önemi yok o fanı manyetizmayla döndürme zevkini yaşayayım yeter. Bir de sebebini açıklayabilirseniz memnun olurum. Sağlıcakla kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad112

Cevabınız için çok teşekkür ederim. İstediğim cevap buydu. Sistemin çalışacağını bilmek benim için yeterli süresinin önemi yok o fanı manyetizmayla döndürme zevkini yaşayayım yeter. Bir de sebebini açıklayabilirseniz memnun olurum. Sağlıcakla kalın.

Sebebi fizik kuralları hocam. Sürtünmesi kablo direnci etc. Açıklayacak kadar bilgim yok ama fizik bilgilerim ve yaptığım araştırmalar(3 makale okudum) bunu gösteriyor.

• Pek çok benzeri var bu tür şeylerin ama çoğu gösterilerini boşta dönerken yapıyor.
    Yüke bindiklerinde sistem nasıl çöküyor kimse göstermiyor.
    Bir çoğuda mantıklı sonuçlar barındırmayan sahte düzenekler.
    Fakat Muammer Yıldızın bu konuda epey farklı yaklaşımları var, üniversitelerden bir yığın belgeleri ve satışa sunulmuş ürünleri mevcut görünüyor. Tabi alıp kullanan var mı henüz bir haber yok. Başlangıçta verim alınıyorsa da mıknatısların gücünü ne zaman kaybedip yenilenmesi gerekeceği bilinmiyor. Çok tartışılan ve üzerinde bir sürü paranoya barındıran bir muamma şu an.

http://www.hmsbturk.com/tr/

• kukubara kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz kişinin Youtube'da videosu vardı kurduğu düzeneğin. Bu arada yüke binince ne olacağıda önemli tabii ki. Bence zorlayıcı bir devreye bağlanırsa manyetizmanın gücü yetmeyebilir. :D
    yok mu zaten , rüzgar gülü benzer prensiple çalışıyor tek fark mıknatısın manyetik alanı yerine palleri rüzgarın çevirmesi
  • Merhaba @azad112,

Birkaç sene önce denedim. Bir türlü dönmedi. Birkaç turdan sonra kitlenip kalıyor. Bu tarz şeylere itibar etmemenizi öneririm.

Saygılar.
  • Sine Wave kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Deneyen birinden sonucu duyduğum çok iyi oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.