Şimdi Ara

MULTIVİSİON KANALLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
101.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VWVW SEN ŞU ADRESE GİR NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN BU ŞEKİLDE ADRES YAZILDIĞI ZAMAN EĞER BENİM GİBİ BİLMEYEN VE ÖĞRENMEK İSTEYEN BİRÇOK ARKADAŞ VAR ONLAR SİTENİN DİLİNDEN NE ANLASINLAR LİNK TAM OLARAK VERİLSİN DİYORUM

http://www.luxsat.be/NEW%20WEB%201/keypages/Keys.htm

BUNUN GİBİ DEMEK İSTİYORUM KONU SİTEDE NEREDEYSE EĞER BİLİNİYORSA TAM LİNK VERİLSİN DİYORUM BEN...

• Verdiğim link Multilerin via 2'ye geçmediğini gösterir bir link. www'e ithafen yazılmış.

Türkçe bir sitede açıklamaya link vereceksen ver!
    Ne alaka dedim çünkü linkin bulunamamasını yabancı dilde olmasına bağlamışsın! E ne alaka tabi!

Ben zaten ne yazdığının özetini vermişim; detaylı incelemek isteyen bakar. Öyle her kelimeyi bilmen de gerekmiyor. ayrıca senin verdiğin link de Türkçe değil!!!!

Olayın çözümüne yönelik bir link olursa onu da koyarım.

Ne gereksiz şeyler yazdırıyorsun yaaaa!!!! Beğenmediysen sen link ver ne yorum yapıyorsun!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: abdbilgin

http://www.sat-update.com/

VWVW SEN ŞU ADRESE GİR NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLARSIN BU ŞEKİLDE ADRES YAZILDIĞI ZAMAN EĞER BENİM GİBİ BİLMEYEN VE ÖĞRENMEK İSTEYEN BİRÇOK ARKADAŞ VAR ONLAR SİTENİN DİLİNDEN NE ANLASINLAR LİNK TAM OLARAK VERİLSİN DİYORUM

http://www.luxsat.be/NEW%20WEB%201/keypages/Keys.htm

BUNUN GİBİ DEMEK İSTİYORUM KONU SİTEDE NEREDEYSE EĞER BİLİNİYORSA TAM LİNK VERİLSİN DİYORUM BEN...

• VİACSESS 2 beklemekle çözülecek gibi değil yanlış hatırlamıyorsam DT de aynı sistemin kastırılmış halini kullanıyor.
  • SEN ANLAMAK İSTEMİYORSUN BENİM VERDİĞİM LİNKTE DİREK ŞİFRELERİN OLDUĞU SİTEYE GİDİYOR SİTENİN ANA SAYFASINA DEĞİL SENİN VERDİĞİN ADRES ANA SAYFA ARAKİ BULASIN BENİM VERDİĞİM SİTE TÜRKÇE DEMEDİM AMA DİREK GEREKLİ OLAN SAYFAYA YÖNLENDİRİYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: profescobar

VİACSESS 2 beklemekle çözülecek gibi değil yanlış hatırlamıyorsam DT de aynı sistemin kastırılmış halini kullanıyor.

Elbette. Ama zaten multiler via2'ye geçmedi. Daha kolay çözüleceği düşünülüyor.
  • PEKİ VİACSESS PC 2.5 SİSTEMİ KULLANAN BAŞKA KANAL VARMI..
  • Var ama zaten ilgi çekici kanallar değil yurt dışında ki saçma sapan şeyler taabi onlara ilginç geliyor.
    Bu arada dua edin de multiler via2 şifrelemesine girmesin.
  • DÜN BEN BULUNDUĞUM YERDEKİ KİŞİLERLE GÖRÜŞTÜM KİMSE ŞU ANDA BİRŞEY BİLMİYOR TAMAMEN GİTTİ ARTIK İZLEYEMEYİZ DİYEN VAR BİRAZ BEKLEYİN ÇÖZÜLECEK DİYEN VAR
  • sistem via 2 ye geçmedi tpscrypt diye adlandırılan bir sistemde..biri bulupta çozse bıle çözümü bulup paylaşacağına..ilk gözlemler çözümün bir kart yada modülle satılacagıdır.

• Sevgili Bold Pilot neden her topicte işareti koyuyorsun?
  • mutlaka bir kaç şifreleme sistemini kullanacaktır ve elbet biri kırılır ama anlamadığım şey bu tps paketinden ab paketinin de etkilenmesi neden o gidince o da peşinden kayboldu aaaaa hala izleyen arkadaşların olduğunu biliyorum ama o da cihazdan cihaza değişiyormuş ab paketini bende de açıyor bazı kanallar ama bir kaçı yok mesela xxl ve cine polar gibi
  • aranızdakı muhabbetı okudumda birden fransız oldugumu fark ettim

bu konuda genel bi aciklama yaparsaniz cok memnun ve bahtiyar olucam
    yanı bu kanalları receiver aracılığıylamı yoksa direk bilgisayardan internet araciliğiyla seyrediyosunuz ??

cahilliğimi mazur görün
  • Bu kanal eskiden receiver'dan emu yardımıyla izleniyordu ama artık izlenemiyor.
  • multivision ları artık unutun. viaccess 2.4 ve 2.5 kullanıyor... 2.4 çözülmeye çalışılıyo kaç aydır zaten.. 2.5 ise imkansıza yakın..
    ayrıca xxl de gidecek yakında. onlar da yeni şifreleme sistemine geçecekler...
  • arkadaşlar multivisionlar dragon camda çözülmüştür.
  • silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polter -- 24 Kasım 2004, 22:24:16 >
  • Dragon module predator228 yüklersek Multivisionları şu an açabiliyoruz. Yalnız uzun ömürlü olacağını sanmam. Şimdi piyasadaki dragon modullerde 2 katı fiyata satılır yarından itibaren. Hemen gidip almak mantıklı değil. (Diğer modullerle açılmıyor.) Beklemekte fayda var.
  • şu an bir çok yazılımla multiler ok!
  • söyleyinde bizde seyredelim hangi emular çözüyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.