MULTİLETİ AÇAN CİHAZLAR VE EMULARI BULACAĞINIZ ADRES
Şu an matrix modullerde dahil birçok şekilde multiller açılıyor.
anladığım kadarıyla via 2,5 modülle şifrelenen türk kanalı da var (DT) onu biyerlerde dolduruyolarmış.. aynı işlemi multilere de yapamıyolarmı.. bilgisi olan varmı...
biss keylerini bilen yokmu arkadas
Kardeş her yerde biss keyleri sorma. Yasak!!!
Arkadaşlar bir şey soracaktım ben bu uydu konusunda acemiyim bende goldmaster 14400 CIM recevar ve digitürk ligtv var acaba multivisionları nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim
inxtc xxl playboy tv lerinin keyleri Orjinalden alıntı: MadMax84
şu an MULTIVISIONLARI izleyebiliyorum Sansui SF5000 izleyen varmı Başka
Multivisionları izlemek için hiç çalıştınızmı,alışmışınız hazıra biraz emek harcayın bakın hiç bir engel kalıyormu Şİmdilik paylaşım adına size yardımcı olayım 10873 27500 V girin ondan sonra koşun multivisionlara hepsi açık şekilde sizleri bekliyor.Haydi kolay gelsin sizlere. Sizlerde çalışsanız biraz engel diye birşey olmadığını göreceksiniz.Her kilidin bir anahtarı olduğunu unutmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: nteknikeller
Multivisionları izlemek için hiç çalıştınızmı,alışmışınız hazıra biraz emek harcayın bakın hiç bir engel kalıyormu Şİmdilik paylaşım adına size yardımcı olayım 10873 27500 V girin ondan sonra koşun multivisionlara hepsi açık şekilde sizleri bekliyor.Haydi kolay gelsin sizlere. Sizlerde çalışsanız biraz engel diye birşey olmadığını göreceksiniz.Her kilidin bir anahtarı olduğunu unutmayın.
Teşekkürler de multiler baya bir zamandır açık zaten.. Ayrıca çalışın derken ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme