Şimdi Ara

MULTIVİSİON KANALLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
101.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewt en sonunda multivisonlar çözüldü...

s2emu 1.09

bunu bulup indirin..
  • next çözüyor mu?
  • Şu an için Next çözmüyor ama en kısa sürede çözer gibime geliyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1404461/tm.htm

MULTİLETİ AÇAN CİHAZLAR VE EMULARI BULACAĞINIZ ADRES
  • Şu an matrix modullerde dahil birçok şekilde multiller açılıyor.
  • anladığım kadarıyla via 2,5 modülle şifrelenen türk kanalı da var (DT) onu biyerlerde dolduruyolarmış.. aynı işlemi multilere de yapamıyolarmı..
    bilgisi olan varmı...
  • biss keylerini bilen yokmu arkadas
  • Kardeş her yerde biss keyleri sorma. Yasak!!!
  • Arkadaşlar bir şey soracaktım ben bu uydu konusunda acemiyim bende goldmaster 14400 CIM recevar ve digitürk ligtv var acaba multivisionları nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim
  • inxtc xxl playboy tv lerinin keyleri
    Orjinalden alıntı: MadMax84

• şu an MULTIVISIONLARI izleyebiliyorum Sansui SF5000 izleyen varmı Başka
  • Multivisionları izlemek için hiç çalıştınızmı,alışmışınız hazıra biraz emek harcayın bakın hiç bir engel kalıyormu
    Şİmdilik paylaşım adına size yardımcı olayım 10873 27500 V girin ondan sonra koşun multivisionlara hepsi açık şekilde sizleri bekliyor.Haydi kolay gelsin sizlere.
    Sizlerde çalışsanız biraz engel diye birşey olmadığını göreceksiniz.Her kilidin bir anahtarı olduğunu unutmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nteknikeller

Multivisionları izlemek için hiç çalıştınızmı,alışmışınız hazıra biraz emek harcayın bakın hiç bir engel kalıyormu
    Şİmdilik paylaşım adına size yardımcı olayım 10873 27500 V girin ondan sonra koşun multivisionlara hepsi açık şekilde sizleri bekliyor.Haydi kolay gelsin sizlere.
    Sizlerde çalışsanız biraz engel diye birşey olmadığını göreceksiniz.Her kilidin bir anahtarı olduğunu unutmayın.

Teşekkürler de multiler baya bir zamandır açık zaten.. Ayrıca çalışın derken ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.