Şimdi Ara

Multisplit Klima Tavsiyesine İhtyiacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 m2 salon ve 20 m2 yatak odam için sadece soğutma amaçlı multiplit klima almayı düşünüyorum (iki dış ünite için yerim yok). Yatak odası için 25-30 mt yatay mesafe var. Buraya ev yapılırken hatları çekilmiş. Evimin izolasyonu çok iyi ve kuzey doğu cepheli. Klimayı genelde akşamları kullanacağım. Yani günde ortalama 4-5 saat. Ayırdığım bütçem ise 2000 TL nin altı. Forumu okumadan önce az kalsın Vestel alıyordum. Sanırım ucuz atlatmışım:)) O kadar fazla öneri ve yorum var ki, kafam epey karıştı. Siz olsaydınız ne alırdınız? Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.fly -- 31 Mayıs 2010; 16:07:32 >

• Arkadaşlar acele cevaba ihtiyacım var. Sizler yazana kadar ben Airfel' e baya yaklaştım. Adamlar yarın arayıp kesin kararımı soracaklar. Lütfen tavsiyelerinizi yazın bana.
  • Arkadaşlar sanırım ben bu şekilde kendi kendime cevap yazıp duracağım. En basit bir konuya bile cevap yazılıyor ancak benim soruma aldıran yok sanırım. İlla 110 sayfalık konu başlığının altına mı yazmam gerekiyor?
  • 2000 tl ye multi? kesinlikle bulamazsınız.zaten multiler inv. sadece salon deseniz o paraya inv. 18 yok.Yatak odası 25 mt. yatay borulma için zaten Multi den başka olmaz.Şuan en iyi fiyat Mit.hevy.Airfelden alabilirsiniz.12+18 olur size.
  • Ana konuya yazarsanız bize mail geliyor ve daha çabuk yardımcı olabiliriz.Diğer türlü tek tek sayfaları incelemek zorunda kalıyor,hatta bazen gözdende kaçıyor.Bu bilgi tüm yardım isteyen arkadaşlar için geçerlidir.
    quote:

Orijinalden alıntı: dr.fly

Arkadaşlar sanırım ben bu şekilde kendi kendime cevap yazıp duracağım. En basit bir konuya bile cevap yazılıyor ancak benim soruma aldıran yok sanırım. İlla 110 sayfalık konu başlığının altına mı yazmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.