Şimdi Ara

Multiplayer NFS Hot Pursuit 2 oynamak isteyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
8.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun eski biraz ama hala oynanabilir seviyede. en büyük özelliği 8 kişiye kadar multiplayer desteği vermesi. lisedeyken çok oynardık arkadaşlar ile çok zevkli oluyor. oyunda nos, modifiye gibi şeyler olmadığından sadece yarışa odaklanıyoruz. kasma filan da yok internet üzerinden oynarken.

hatta 8 kişiyi bulursak formula 1 gibi bir sezon yapabiliriz 8 - 10 yarışlık puanlamalı filan. gerçekten çok zevkli olur.

isteyenlere 614.67 mblık torrent dosyasını yollarım buraya koymayayım yasaktır. pm atın.

mamunda dan indirecekler 2 tane farklı olan var. 614.67 mb olanı indirin yoksa oyuna bağlanamazsınız.

oyunu hamachi üzerinden oynayacağız arkadaşlar. hem birbirimize ulaşmak çok kolay oluyor hamachi chati ile.
    indirme adresi:
    https://secure.logmein.com/hamachi.msi

1. ağın adı
    ağın adı: dh-nfshp2
    şifresi: 54321

1. ağ dolmuş yedeğini açtım

yedek ağ:
    ağ adı: dh-nfshp2-yedek1
    şifre: 54321

oyunu zaten normal ip üzerinden oynuyoruz. hamachi haberleşmek için o yüzden yedek ağ gelseniz bile üzülmeyin sorun olmaz.

Oyunu pencere modunda oynarsanız hem ağ chat ini kullanıp diğerleri ile haberleşebilirsiniz.
    Oyunu pencere modunda açmak için:
    XP için: c:/documents and Settings/oturum adı/my documents/EA Games/Need For Speed Hot Pursuit 2 klasörü içindeki rendercaps.ini dosyasını açıp Fullscreen değerini 0 yapın.
    w7 için ise sanırım burda tam emin değilim ama: C:\Users\kullanıcı adınız\my documents/EA Games/Need For Speed Hot Pursuit 2 klasörü içindeki rendercaps.ini dosyasını açıp Fullscreen değerini 0 yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 19 Haziran 2011; 15:21:57 >

• Olabilir. Grafikler iyi bile sayılır zamanına göre. İndiriyorum.
  • oley elde var bir.
  • pm atarmısın bende oynarım
  • yolladım.
  • Bizbize oynayacaksak girelim sw ler var ama swlerdeki millet bot gibi artık ezberlemiş tek hat üzerinden gidiyor her yarışta aynı milim oynamıyorlar çizgiden ben ezildim baya bi denedim. en iyi sürüşünüzde rahat 20 sn fark atıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: schurzenjager

Bizbize oynayacaksak girelim sw ler var ama swlerdeki millet bot gibi artık ezberlemiş tek hat üzerinden gidiyor her yarışta aynı milim oynamıyorlar çizgiden ben ezildim baya bi denedim. en iyi sürüşünüzde rahat 20 sn fark atıyorlar

evet biz bize oynayacağız. hamachi üzerinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ağın adı: dh-nfshp2

hamachi ile oynayacağız.
  • 20 dk sı var benimkinin
  • pemele beni tatlım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

pemele beni tatlım

yolladım güzelim.
  • piem pıliss.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

piem pıliss.

yolladım.
  • oyunu indirip kuranlar hamachi ağına gelirlerse daha çabuk organize oluruz kanımca.

ağın adı: dh-nfshp2
  • Hacılar şimdi oyunu indirdikten sonra şöyle şöyle gireceksin diye tarif edermisiniz.Oyunun yabancısıyım nfsden sadece bu oyunu oynamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

Hacılar şimdi oyunu indirdikten sonra şöyle şöyle gireceksin diye tarif edermisiniz.Oyunun yabancısıyım nfsden sadece bu oyunu oynamadım

hamachi kurup sunucuya gelirsen tarif edelim. hamachi olmadan olmaz çünkü :/
  • az önce 3 kişi oynadık. güzel oldu.
  • İnsin bakayım biraz single oynarım sararsa bende katılırım

Edit : Mamunda dan indirenler upload'ı sınırsız yapsında bizde indirelim Hız sürünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 18 Haziran 2011; 21:27:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

İnsin bakayım biraz single oynarım sararsa bende katılırım

Edit : Mamunda dan indirenler upload'ı sınırsız yapsında bizde **** Hız sürünüyor

614.67 mb olanı indir de sıkıntı olmasın multiplayerda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 18 Haziran 2011; 21:31:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

İnsin bakayım biraz single oynarım sararsa bende katılırım

Edit : Mamunda dan indirenler upload'ı sınırsız yapsında bizde **** Hız sürünüyor

614.67 mc olanı indir de sıkıntı olmasın multiplayerda.

Tam adı "Need For Speed - Hot Pursuit 2" doğru mu ? Doğruysa iniyor şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 18 Haziran 2011; 21:29:53 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.