Şimdi Ara

multiplayer için mw3 mü bf3 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle her ne kadar oyun manyağı olsamda orjinal oyuna para vermiyorum genelde,çünkü çoook pahalı.. bazı yerlerde iştahlı iştahlı bf3 ile mw3 ü multiplayer oynamanın konuşmalarını gördüm..benimde canım çekti.. eğer oynayanlar varsa beni ikna edebilirseniz para toplamaya başlıyacam...
    onun için sizlere bi kaç soru sormak istiyorum
    1)okadar para vermeyi göze almışım bi oyun için benim yerimde olsanız bf3 ümü alırdınız mw3'ümü?
    2)bu kadar paraya değermi?
    3)benim netim çok yavaş çünkü çok oyun indirdim bu ayonun için bi video izleyene kadar canım çıkıyor bana iki oyununda en güzel multiplayer videolarının (heves getirecek) linklerini yazabilirmisiniz?
    4)son olarak bu linktekihttp://www.playstore.com/#!/oyun/call-of-duty-modern-warfare-3-collection-1-dlc mw3 ün dlc1 ini sadece alsam orjinalini almasam multiplayer oynuyabilirmiyim?(çünkü daha ucuz)
    umarım derdimi anlatabilmişimdir şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinn21 -- 13 Haziran 2012; 2:04:13 >

• Bence al bir tane orijinal key 35-40TL'ye Battlefield 3'ün Online'ına ak
  • Battlefield 3 ün mp ı daha gelişmiş daha güzel diyebiliriz bence bf 3 al :) zaten bf3 single da berbat bi oyundur genellikle hep mp la götürür işi :D
  • Multiplayer BF3 almanı tavsiye ederim.

• mericgenc;
    key alırsam oyundaki BÜTÜN bölümleri oynayabilirmiyim?
  • key yüklerseniz online ve multiplayer olarak bütün bölümleri oynayabilirsiniz...
  • Ben olsam MW3 alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Insurgency nasıl bir oyun ?
    11 yıl önce açıldı
    Ps3 için Witcher 2 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • keyi nsaıl alcam?
    bf3 de uçakta sürülüyor dimox
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinn21

keyi nsaıl alcam?
    bf3 de uçakta sürülüyor dimox

MW3 alınmaz..Son 4,5 oyununa bakarsan multiplayerda ki birkaç yenilik dışında herşey aynı.Multiplay çok durgun mw3'te fakat BF3'te uçağa felan binebiliyorsun daha özgür bir ortam var ve maplar büyük.

http://www.gamekeystore.net/newstore/battlefield-3?filter_name=battlefield%203

• Bende ikiside var ama bana göre BF3 çok daha zevkli bir oyun...
  • Bende 2side yok ama BF3 ü tavsiye ederim. MW3 yerine MW oyna saten crackli multiplayer oynanılıyormuş. MW=MW2=MW3 çok fazla değişiklik yapmıyorlar. Gözleri dönmüş paraynan oyunun senaryosunu uyduralım multiplayerede 2 mod ekleyelim satışa sürelim gene alırlar bunlar diyorlardır kesin. Belki de argo kullanıyolardır BF3 eski oyunlarına göre değişik ve daha zevkli BF3 ü tavsiye ederim
  • 53muco senin verdiğin linkte galiba sadece kredi kartı ile alınabiliyor benim kredi kartım yok bulamamda ancak havale ile alabilirim yokmu öyle bi site?
  • BF3 al
  • Kesinlikle BF3 almalısın
  • tmmda nasıl?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.