Şimdi Ara

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
1
Favori
213.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi mapda all yazıyo phalanx msnni versene adım adım ypalım valla ağlıcam şimdi allah belamı versinki ya
  • Yardim edebilecek varsa Kral93Kral@hotmail.com adresini ekleyebilir mi acilen yardima ihtiyacim var
  • Abi Multi GTA nın bütün ayarlarını yaptım ama Start Game butonuna basınca ''You are running a modified version of the MTA Client.Please reinstall'' die bi yazı çıkıyooo

LÜTFEN YARDIM!!!
  • Phoneix TUR Abi şu msn adresini verde bnde kurtulıyım sende kurtul
  • Abi bu lag olayı nedir yahu adamı vuruyom vuruyom adam ölmüyo yaa tam vurdyom yere düşüyo bi baktım can full olmuş yukarda chat ekranından baa its lag die bişey eliyo eger lag ile alakalı bişeyse nasıl kurtulabilirim help pls
  • Abi bende şöle bii sorun var''ERROR:Unable to copy 'weapon.mta' to 'weapon.dat'.r/n/r/nYou may want to do this manually'' dio lanet olası EVET butonuna basıyoom o zamanda şöle bişi çıkıo ''You are running a modified version of the MAT Client.Please reinstall die bişi çıkıoooo

LÜTFEN BANA YARDIM EDİN!!!!!!!!!!!!!
  • off of GTA vice city wardı bende bi zamanlar oyunu bitirdim 2. cd kayboldu anası satayim şimdi git İzmirde korsan vice city ara off off
  • Ya bırakın vice city yi hemen bi San Andreas alın vewww.mtasa.com dan San andreas clientini indirin.Paso yarış ama ne yarışlar var bi görseniz.Ayrıca 25-30 kişilik serverlarda gülmekten ölüyorsunuz.Her bölümde başlangıçta kesinlikle 3-5 kişi 3,4 metre havaya uçar yogunluktan dolayı.

Multiplayer GTA:Vice City (Multi Theft Auto) Kurulumu ve Kullanımı

Tabi ben vice city oynamayın demiyorum.Oda zevklidir ama ben san andreası Deathmatch da oynadım fazla zevkli olmuyor.San andreas oynayan 100lerce kişi oldugu için zevkli.Ayrıca vice city dan daha gelişmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: Snoopist

Abi bende şöle bii sorun var''ERROR:Unable to copy 'weapon.mta' to 'weapon.dat'.r/n/r/nYou may want to do this manually'' dio lanet olası EVET butonuna basıyoom o zamanda şöle bişi çıkıo ''You are running a modified version of the MAT Client.Please reinstall die bişi çıkıoooo

LÜTFEN BANA YARDIM EDİN!!!!!!!!!!!!!

Muhtemelen dosyalar bulunamıyordur mta yı yeniden yuklemeyi dene
  • BENDE YENİ OYNAMAYA BAŞLADIM MTA YI PEKİ OYUNDA HİLE YOKMU CAN SİLAH HİLESİ FALAN İŞE YARAMIYOR NASIL HİLE YAPACAZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ulas_GS

Abi bu lag olayı nedir yahu adamı vuruyom vuruyom adam ölmüyo yaa tam vurdyom yere düşüyo bi baktım can full olmuş yukarda chat ekranından baa its lag die bişey eliyo eger lag ile alakalı bişeyse nasıl kurtulabilirim help pls

TEKRARLIYORUM YARDIM EDECEK YOK MU?

• http://www.resimekle.gen.tr/imagehosting/images/0vZ35946.jpg
    arkadaslar oyun acilirlen bu hatayi veriyor neden anlamadim
  • ya arklar link kırık galiba
  • EET WE BENDEDE OLUYO
  • saolasın çok yararıma dokundu
  • sağolasın çok işime yaradı
  • Yaw Server Kurmam Lazım Lütfen Kurmayı Bilen Yardım Etsin Msn Adresimi Vereyim : PrieslesS_pain@hotmail.com Bu Lütfen Ekleyin Ve Türk Serveri Kurcam Abim Askerde :D Söz Verdim Kuracam Diye :) Hack'ten anlıyom Oyundan Fazla Anlamıyorum Hack'te Size Yardım Ederim

PrieslesS_pain@hotmail.com Ekleyin Server Kurma'ma Yardım Edin!!
  • paylaşımın için teşekkürler
  • yaw bütün eddiğin prog. yükledim ama oyunu çzemdm prog. 1 kre açldı dha açılmıyo yawwwwwwww yardım edrsn sevinrm arkadaşım!!!!!!!!
    :(
    :(:((:[DHTUBE=]ahah
    :((((((((((((((
    quote:

[simage][/simage]FENERBAHÇE

• AAAAAAAAAAAAAAAAA İMDAATTT

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.