Şimdi Ara

Multinet IOS Uygulaması İle Cebe Girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Multinet hakkında her türlü bilgiye akıllı telefonlar üzerinden ulaşılmasını sağlayan MultiMobil uygulaması yayında.

Multinet IOS Uygulaması İle Cebe Girdi

Multinet; değer yaratan tüm ürün, hizmet ve çözümlerini mobil uygulamalar alanına taşıdı. Kullanıcılar bu uygulama ile artık Multinet Restonet, Otelnet ve Petronet kartlarının hangi noktalarda kullanabileceğini cep telefonları üzerinden görebiliyor.

Kullanıcılar MultiMobil ile;

Multinet kartlarının geçerli olduğu yerleri (17.000’den fazla restoran, 1000’e yakın akaryakıt istasyonu, 600’den fazla otel) liste ve harita gösterimi ile görüntüleyebiliyor, bulunduğu lokasyondan, ulaşmak istediği hizmet noktasına rota çizimi yaparak başka bir uygulamaya gerek duymadan erişebiliyor.

Hizmet noktalarından hangilerinde, Parantez kampanyası olduğunu görüntüleyebiliyor. Parantez, kart kullanıcılarının Multinet kartları ile yaptıkları restoran harcamalarından %50′ye varan oranda TATLIPARA kazandıkları bir program. TATLIPARA gerçek para yerine geçiyor ve 20.000′den fazla Multinet üye işyerinde kullanılabiliyor.

Kartına ait bakiye ve işlemlerini takip edebiliyor ve müşteri hizmetleri ile hızlıca iletişime geçebiliyor.

Restonet, Otelnet, Petronet, Passnet, Okulnet, GiftCard, GiftÇek ve MultiCar hizmetlerine MultiMobil üzerinden başvuruda bulunabiliyor.

Multinet Kart kullanıcısı olsun veya olmasın, iOS işletim sistemiyle çalışan telefonlara sahip herkese açık olan uygulama, çok yakında Android tabanlı telefonlarda da kullanılabilecek.

*iPhone 13Pro Turkcell / Vodafone e-Sim

Fenerbahçe since 1907
    dsgnera™ since 2003

• Başarılı bir uygulama ama yeni deil 3 haftadır kullanıyorum. Tavsiye ederim.
    Mechlab Proje Danışmanlık
  • yükledikten sonra e-mail ve şifreyi doğru bir şekilde 5 kez girip denememe rağmen "böyle bir kullanıcı bulunamadı" diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.