Şimdi Ara

multi açılıyor pink açılmıyor. ne eksik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    cihazı yeni satin aldim, alirken satici kanallarin icine yuklendigini soylemisti. forumu okuduktan sonra TPS leri update etmeyi ogrendim.

simdi multiler aciliyor ancak onunla beraber acilmasi gereken kanallar acimiyor. arka arkaya oldugu icin hemen soyleyebilirim ki pink acilmiyor. (baska br arkadasimin tv ve uydu cihazinda multilerin ardindan pink geliyordu ve hepsi birlikte aciliyordu)

neden olabilir, birseyi eksik yaptigimi dusunuyorum??

yardim ederseniz memnun olurum.. saolun

• kanalı silip o frekansı tekrar tarat düzelmesi lazım
  • aslında kanal normal saatlerde açık kontrol ettim frekansı 11034 v 27500 görünüyor.
    GECE 1 oldugunda kanal sifreye geciyor ve açılmamaya başlıyor. açabilmek için ne yapayım?
  • kimse bilmiyor mu?
  • softcam yazılı yükledim, usb den next 2000 cis super plus cihazıma attım. ancak pink tv dün olduğu gibi bugün de gece 1 de şifreye girdi. eksik birşey var yapmam gereken? yardım eder misiniz? (multivision lar açılırken hemen arka sırasında duran pink tv nin açılmaması garip değil mi??
  • Pink TV normalde açık değil şifreli kanaldır.
    Gece 1 den sonra gidiyorsa değişik caid kullanıyordur geceleri için public key yoksa da açmaması normal varsa da cihazınızda desteği olmayabilir.
    Ayrıca bu tür konularda DH yerine diğer forumlara bakmanızı öneririz burada yasak bu tür konularda yardım istemek.
  • pink tv benim bildiğim kadarıyla gay kanalı ne işin var yeni kullanıcı gay kanalıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: defrecmantasyon

pink tv benim bildiğim kadarıyla gay kanalı ne işin var yeni kullanıcı gay kanalıyla.

bosver hocam biz karismayalim, ne istiyorsa yardim etmeye calisalim
  • ne varki bunda? kanalın çalışmasını istemek suç mu?
  • suc değil de yeni kullanıcı, hem multi diyosun hem pink diyosun o yüzden anlamakta zosrlandık biraz
  • pink izleyim ne yapcan yav yoksa homomusun hahahah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.