Şimdi Ara

Mükemmelliyetçi olmak bir hastalık mıdır sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar kendimde bir sorun farkettim [sorun mu bilmiyorum]. Aşırı mükemmelliyetçi biriyim. Kulaga hos geliyor fakat çok değişik bir durum. Mesela bi iş'i yaparken ya hiç yapmam başlamam bile , ya da tam %100 herkes den daha iyi yapmaya çalısırım. Orta seviyem yoktur. Bu hersey için geçerli.

    veya şöyle söyleyim elimizde bir miktar para olsa o parayla orta derece ev-araba ve ev'i doldurmak için eşya alabilcek durumda olsak bir yanda tüm parayı harcayıp eşyasız ama lüks bir ev olsa gidip o lüks evi seçerim eşya alana kadar gerekirse yer yatagında yatarım
    Var mı benim gibi olan? görüşlerinizi almak istedim iyi birşey mi kötü bir şey mi



  •  Mükemmelliyetçi olmak bir hastalık mıdır sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonGuneBirakanCocuk

     Mükemmelliyetçi olmak bir hastalık mıdır sizce?


    />




  • Bende öyleyim ve evet hastalık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet.En kisa zamanda psikolog ya da psikiyatr.Ciddi anlamda sorun olusturursa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CF63EEE8 -- 8 Mart 2014; 9:23:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • mütevaziliğimi mükemmelliğime borçluyum.
  • bende aynen dediğin gibiyim öğrenci halimle ekran kartina 1000 tl verdim ama olacaksa ya en iyisi olacak yada hiç olmasin daha iyi. bu sonunda sana yaptığın islerden zevk aldirir çünkü hep güzel kaliteli mali alirsin tabi maddi anlamda zorlar ama yapacak birsey yok. ileride zaten dua ediyorum hep insallah büyük paralar kazanirim diye yoksa hayattan zevk alabilecek gibi gelmiyor. kadinin bile her anlamda kalitelisini isterim yoksa anlasamam.yolda gördüğüm arabalar cok siradan geliyor bana mesela. mutlaka farkli tarzi ve gösterişli olan birsey olmalı benim arabam vs. vs. diye gider bu herseyde böyle işte :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende öyleyim ama gidipte lüks olanı seçmem.

    Diğer konuya gelince aynen bir işi ya tam yaparım ya hiç yapmam ama öyle aşırıya kaçan şeylerim yoktur. Zaten aşırıya kaçar dengeyi iyi koruyamazsın OKB hastası oluyorsun.
  • Tek l ile.Bende de var aynı şey, ama her türlü canlı-cansız varlık üzerinde etki ediyor.Buda beni bazen çıldırtabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No More Sorrow

    Arkadaslar kendimde bir sorun farkettim [sorun mu bilmiyorum]. Aşırı mükemmelliyetçi biriyim. Kulaga hos geliyor fakat çok değişik bir durum. Mesela bi iş'i yaparken ya hiç yapmam başlamam bile , ya da tam %100 herkes den daha iyi yapmaya çalısırım. Orta seviyem yoktur. Bu hersey için geçerli.

    veya şöyle söyleyim elimizde bir miktar para olsa o parayla orta derece ev-araba ve ev'i doldurmak için eşya alabilcek durumda olsak bir yanda tüm parayı harcayıp eşyasız ama lüks bir ev olsa gidip o lüks evi seçerim eşya alana kadar gerekirse yer yatagında yatarım
    Var mı benim gibi olan? görüşlerinizi almak istedim iyi birşey mi kötü bir şey mi

    obsesif kompülsif bozukluğun major belirtilerinden birisidir. psikiyatr'a görünmenizi tavsiye ederim.




  • Hiçbişeyden zevk alamazsın yaptığın sahip olduğun herşeyi ve herkesi eleştirerek mutsuz bir hayat yaşarsın, hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.