Şimdi Ara

Mükemmel Virüs!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
11.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *Edit:Aylar oldu hala virüs duruyor makinada. Aşağıdaki teklifim geçerli.

Arkadaşlar şu anda makinamda Kaspersky(update oluyor), SpySweeper, ZoneAlarm, SpywareDoctor, MicrosoftAntiSpyware, Avast aynı anda çalışıyor ve bir virüs/spy/trojan var, Task Manager'ı açtırmıyor, Norton'u çalışırken kapatıyor. Hatta şu anda yenilerini indiriyor durmadan. Kaspersky uyarıyor am silemiyor. İmzamdaki Netconf32 ya da onunla birlikte gelen bir program olması olası. Buyrun çözüm önerilerinizi bekliyorum. Gerçekten çözebilen olursa kendisine bir notebook HDD bedeli olan 100TL yi hediye edebilirim.

Sakın format filan demeyin, güvenli mod da demeyin. kırk bin kere denedim. Norton dahil toplam 7 antivirüs bu malware'i -her ne ise- silemiyor. Norton Wipe ile HDDyi Wipe yaptım yine olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nlty2000 -- 2 Ocak 2006 12:33:06 >

• task managerın açılmasını tekrra sağlayan bi işlem vardı. foruma bir arkadaş yazmıştı
  • online tarama...deneyin...yalnız dosya silmek gerekirse ne sildiğinize
    dikkat edin...önce "cure files", temizleyemez ise "delete files"....
    sistem dosyası yedekleme gerekebilir...

http://www3.ca.com/securityadvisor/virusinfo/scan.aspx
  • online tarama konusunda ben de arkadaşa katılıyorum. ayrıca, bence muhtemelen o virüs, kendisini yukarda isimlerini yazdığın antivirüs-antitrojan programlarının birinin içine yerleştirmiştir. o programların hangisinde olduğunu tespit edip onu kapatabilsen belki hallolacak ama bunu anlaman için de Task Manager ı çalıştrıp şüpheli olanı (ismi şüpheli olan bişey veya o an çok kaynak kullanan bişey) görmen lazım gibime geliyor.

memurturk arkadaşın bahsettiği olay neyse artık onu bulup, Task Manager ı çalıştırabilirsin umarım.

bide virüs olduğuna eminsin dimi, trojan da olabilir bak.

bide.. task managerın kitlenme sebebi, bütün bu programları aynı anda çalıştırmandan dolayı olmasın sakın??
    ramin kaç??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öcüüü -- 22 Aralık 2005 0:19:02 >
  • Güvenli açılışta aç bilgisayarı. Daha sonra silmeyi dene silersin. Spybot - Search & Destroy bu konuda başarılı açılışta tarayıp silebiliyor.
  • Selam

www.pandasoftware.com dan internet security yukle yada baska bir antivirus ( ben panda ile yaptim onun icin link veriyorum )
    once karantinaya al dosyayi daha sonra karantinadan silersin...

eger yardim ederse parayi gondermene gerek yok bir fakire ver Allah rizasi icin,ama cevap yaz buraya
  • Arkadaşım birde ewido security suite programını denemeni tavsiye ederim spay ve trojanlarda çok etkilidir. googleda tarat bulursun bulamazasan bende var yollarım sana buarada birde HijackThis casus yazılım programını denedinmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hdd'i sök, başka bir makinaya tak. tara bul ve kurtul.. En kökten çözüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: borgen

Hdd'i sök, başka bir makinaya tak. tara bul ve kurtul.. En kökten çözüm.

arkadaşın dediği gibi HDDyi sök. çok güçlü bir veya daha fazla antivirüs ve anti spy olan bir bigisayara tarat...
  • aynı anda 2 veya daha fazla antivirüs programı kullanmanın hiç bi mantıgı yok arkadaşım, hem bilgisayarını çok fazla yawaşlatır. hemde birbirlerini virüs veya trojan olarak algılıyolar. klasörünün içindeki bazi dosyalar digerine virüs gibi geliyo. önce bunun sayısını 1e indir bence. Kaspersky her türlü işini görür. daha sonra eger program virüsü buluyorsa ve sen güvenli mod.daysan mutlaka silersin merak etme. Ayrıca programda karantinaya alma moduda mevcut böylece silinemeyen dosyalar etkisiz hale geliyor. Birde kaspersky-antihacker kurmanı öneriyorum, trojan falansa eger dışarıdan gelicek tehlikelere kapanır bilgisayarin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetclk

Arkadaşım birde ewido security suite programını denemeni tavsiye ederim spay ve trojanlarda çok etkilidir. googleda tarat bulursun bulamazasan bende var yollarım sana buarada birde HijackThis casus yazılım programını denedinmi

+1

önce update et.. sonra güveli kipte tara.. kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qnefe -- 22 Aralık 2005 15:26:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: borgen

Hdd'i sök, başka bir makinaya tak. tara bul ve kurtul.. En kökten çözüm.

+2
  • ne biçim bi illetmiş bu yaw.geçmiş olsun
  • dostum boot tan cd ile tarat cd ye virus bulaşamaz daha kolay silebilirsin. hafızandaki virus programlarına virus bulaşmış olabilir dolayısıyla temizlemeyebilir yani.
  • benim task managerim bi kernels32 tarfından kitlenmişti. birde w32 parite b lerden biri tarafından. kernels ten ad awrae sayesinde kurtulduğuma göre bi tojandı.. ama diğerinden kaspersky sayesinde kurtuldum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

Arkadaşlar şu anda makinamda Kaspersky(update oluyor), SpySweeper, ZoneAlarm, SpywareDoctor, MicrosoftAntiSpyware, Avast aynı anda çalışıyor ve bir virüs/spy/trojan var, Task Manager'ı açtırmıyor, Norton'u çalışırken kapatıyor. Hatta şu anda yenilerini indiriyor durmadan. Kaspersky uyarıyor am silemiyor. İmzamdaki Netconf32 ya da onunla birlikte gelen bir program olması olası. Buyrun çözüm önerilerinizi bekliyorum. Gerçekten çözebilen olursa kendisine bir notebook HDD bedeli olan 100TL yi hediye edebilirim.

Sakın format filan demeyin, güvenli mod da demeyin. kırk bin kere denedim. Norton dahil toplam 7 antivirüs bu malware'i -her ne ise- silemiyor. Norton Wipe ile HDDyi Wipe yaptım yine olmadı.

Biraz abartıyorsun gibime geldi. Format attın ama halen virüsten kurtulamadın. Yok böyle birşey. O zaman c: sürücüne fdisk çekmeyi dene derim sana. ve kurulumu yaparken sürücü sistemini değiştir. Daha önceden FAT32 kulanıyorsan NTFS olarak kurulum yap. Ayrıca Bilgisayarını güvenli mod da çalıştırdıktan sonra Başlat / Ara / Tüm Dosya ve Klasörde Seçeneği ile *.hta olarak bir arama yaparmısın. *.hta uzantılı olarak windows media player belirecek. Bunun haricinde baska bir dosya belirirse hiç tereddüt etmeden sil. Sonrasında Adware programı ile tarama yap. Sonrasında bilgisayarını tekrar başlat bir bak bakalım.

• Valla çok absurt olabilir bazen çok küçük şeyler gözden kaçabiliyor. ctrl+alt+del den başka , taskmgr.exe dosyasını damı çalıştıramıyorsun ?
  • Yaaww hocam laptop işi güzel Bu virüs silme işini nerde ögrenebilirim Sonunda Laptop var banada tam laptop lazımdıda
    Geçmiş olsun üstat allah yardımcin olsun
  • Kökten Çözüm FDISK
  • dr web i dene olmadı nod32 birde hijacthis ile tarat benim aklıma gelenler bunlar dr web trojanlarda baya başarılıdır mutlaka kullan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.