Şimdi Ara

Mükemmel olmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mükemmel olmak istiyorum mükemmelden kastım istediğim biri gibi olmak.Yani daha yakışıklı ve daha uzun boylu olmak istiyorum.Minimum 185 boyumun olmasını ve istediğim gibi bir tipimin olmasını istiyorum.Ne kadar çabalasamda hiç bi zaman yakışıklı ve uzun boylu olamayacağım.Doğuştan şanslı olanlar yani hiçbirşey yapmayıp yakışıklı ve uzun olanlar her zaman benden daha iyi olacak.Ben özgüvende yapsam kendimi çok iyi de görsem 185-190 boy her zaman benim 176 boyumdan uzun olacak.Olay yalnızca tip boy değil para mesela.Ben hayatım boyunca çalışıcam adama miras kalıcak benim ömrümde kazandığım paranın 10 katı mesela.Yani ne kadar çalışırsam çalışayım şanslı olanlar hep benden daha iyi bir yaşam sürecekler her anlamda.Ben şimdi özgüven yapsam beni boyum yüzümden reddeden kız özgüvenli halimi kabul edecek mi ?

Not:Anlatmak istediğim kız boy tip para felan değil.Anlayanlar anladı ne demek istediğimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Mükemmel olmak istiyorum mükemmelden kastım istediğim biri gibi olmak.Yani daha yakışıklı ve daha uzun boylu olmak istiyorum.Minimum 185 boyumun olmasını ve istediğim gibi bir tipimin olmasını istiyorum.Ne kadar çabalasamda hiç bi zaman yakışıklı ve uzun boylu olamayacağım.Doğuştan şanslı olanlar yani hiçbirşey yapmayıp yakışıklı ve uzun olanlar her zaman benden daha iyi olacak.Ben özgüvende yapsam kendimi çok iyi de görsem 185-190 boy her zaman benim 176 boyumdan uzun olacak.Olay yalnızca tip boy değil para mesela.Ben hayatım boyunca çalışıcam adama miras kalıcak benim ömrümde kazandığım paranın 10 katı mesela.Yani ne kadar çalışırsam çalışayım şanslı olanlar hep benden daha iyi bir yaşam sürecekler her anlamda.Ben şimdi özgüven yapsam beni boyum yüzümden reddeden kız özgüvenli halimi kabul edecek mi ?

Not:Anlatmak istediğim kız boy tip para felan değil.Anlayanlar anladı ne demek istediğimi.

Haklısın.O yüzden elinden gelenin en iyisini yapmaya bak
    BE THE STRONGEST VERSION OF YOURSELF

• TechR T kullanıcısına yanıt
    Evet,Reçetini yazıyorum..

Günde 3 posta tok karnına

Geçmiş Olsun
  • Alexis ren ve sevgilisinin videosunu izlesen intihar edicen sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Alexis ren ve sevgilisinin videosunu izlesen intihar edicen sanırım

Hocam ben alexis ren'in sevgilisi olmak istemiyorum.İçime sinen bir boy ve bir tipimin olmasını istiyorum.Kısaca mutlu olmak.

• Allah belamı versin ki TechR diye girdim
    rüyama giriyon olm yeter lan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın techr

• TechR yeter artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

Allah belamı versin ki TechR diye girdim
    rüyama giriyon olm yeter lan

• quote:

quote:

Hocam ben alexis ren'in sevgilisi olmak istemiyorum.İçime sinen bir boy ve bir tipimin olmasını istiyorum.Kısaca mutlu olmak.

Böyle düşünerek boyun uzamaz daha somut şeyler yapmalisin.Spor yap mesela yuzmeye git özgüvenin artar veya düzenli olarak barfiks sınav çek kaslan kıyafetler üstüne otursun saçına başına bak kişisel temizliğine dikkat et sesli kitap oku telaffuz vr konuşmanı gelistir vesair daha fazla zaman kaybetme kendini gelistir.

• Benim 9. Sınıftaki halim yazık

• Bu çocukta zihinsel problem var

• quote:

quote:

quote:

Böyle düşünerek boyun uzamaz daha somut şeyler yapmalisin.Spor yap mesela yuzmeye git özgüvenin artar veya düzenli olarak barfiks sınav çek kaslan kıyafetler üstüne otursun saçına başına bak kişisel temizliğine dikkat et sesli kitap oku telaffuz vr konuşmanı gelistir vesair daha fazla zaman kaybetme kendini gelistir.

Hocam ben bunların çoğunu yapıyorum fitnessa başladım boyumu uzatmak için esnetme felanda yapıyorum ama doğuştan şanslı biri benden çok daha iyi yaşıyor.Ve gelir kız arkadaşımıda alır herşeyimi alır elimden.Bunu anlatmaya çalışıyorum.

• TECROFOBI gelistirdin ben de pelesenk herif

• Up

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben bunların çoğunu yapıyorum fitnessa başladım boyumu uzatmak için esnetme felanda yapıyorum ama doğuştan şanslı biri benden çok daha iyi yaşıyor.Ve gelir kız arkadaşımıda alır herşeyimi alır elimden.Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Olabilir kardeşim ona bakarsan ondan daha iyileri daha zengin ve yakışıklılarida var bunları konuşmak birsey değiştirmez haline sukret

• Boyum 1.92 yakışıklı sayılırım bişi olduğu yok.
  • tekir seni
  • Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.