Şimdi Ara

!!! Mükemmel Bir 3D Animasyon Programı - Blender 2.64a (Güncel) !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
80.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: amuleten

Arkadaşlar Bu işlerle uğraşmış biri olarak tavsiyem var Bu tarz programlara başlamak isteyen arkadaşların ilk önce bol bol vakti olmalı programı sökmek için ya bilen biri(çekirdekten yetişmek için) yada eğitimini almak lazımdır o da olmadı net ortamından bol bol tutorial alınıp pratiğe dökmelidirler

Dostum madem bu işlerle uğraştın eğer programı indirip kullandıysan biraz yorum yapta diğer insanlar biraz fikir edinsin program ile ilgili.

• arkadasım cok guzel paylasımlar yapıyorsun yazılım bolumune gırdıgım zaman senın actıgın topiclerin başlıkları hep aynı stil ve çok duzenli bu da onlardan bırısı aslında yenı uyeyim henüz. dosya şifreleme topiğine girdim o da bunun gıbı duzenliydi. teşekkürler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Arkadaşlar Bu işlerle uğraşmış biri olarak tavsiyem var Bu tarz programlara başlamak isteyen arkadaşların ilk önce bol bol vakti olmalı programı sökmek için ya bilen biri(çekirdekten yetişmek için) yada eğitimini almak lazımdır o da olmadı net ortamından bol bol tutorial alınıp pratiğe dökmelidirler

Dostum madem bu işlerle uğraştın eğer programı indirip kullandıysan biraz yorum yapta diğer insanlar biraz fikir edinsin program ile ilgili.

@ Rietveld bu programın ismini çok önceden duymama rağmen bir kez olsun kurmadım ama bilseydim tabiki elimden geldiğince yardımcı olurdum bundan şüphen olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Evet bence de iyi olur. Ben bu programı hiç anlayamadım yaw

• Legendary_34 sağol düşüncelerin için.Genelde düzenli olarak açmaya çalışıyorum konuları.

amuleten önemli değil düşünmen yeterli.Ben belki kullanmışsındır diye söyledim.

• Arkadaşlar başlayanların işine yarayacağını umduğum tutorial Blender tutorialları Buradan Bakın
  • PROGRAMI KULLANMAYI BECEREMEDİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ALISH_

PROGRAMI KULLANMAYI BECEREMEDİM

kurulum yok ki riek bi klasörün içine arşivden çıkart

• quote:

Orjinalden alıntı: _ALISH_

PROGRAMI KULLANMAYI BECEREMEDİM

AYNEN KATILIYORUM SANA BEN YAKLAŞIK 4 SAAT ARALIKSIZ BUNUNLA UĞRAŞTIM BELKİ ÇÖZERİM DİYE AMA OLMADI

• SaoL GuzeL Paylasim dostum
  • 6.4 MB lık bir program bunları yapabiliyor demek..vay beee..örnekler süper..indiriyorum şu an..eminim 1 tane elma bile çizemem..ama çok merak ettim..bu arada çizgi filmide indiriyorum..hemde HD olanı....
    onuda merak ettim..

sağol rietveld..
  • blender 3d ile ilgili dersler almak için:
    TÜRKÇE SİTELER
    *www.3dniz.com
    *members.lycos.co.uk/blendertr/
    YABANCI SİTELER
    *www.tutorialized.com/tutorials/Blender-3d/1
    *www.pixel2life.com/tutorilas/Blender_3D/ALL/
    *www.blender.org/cms/Video_Tutorials.396.0.html
    *members.lycos.fr/bobois/index_anglais.html
    *www.raph.com/3dartists/tutorials/t-blender.html
    *home.clara.net/barrywr,ght/3ditems.html
    *www.biorust.com/tutorials/browse/8/added/desc/1
    *www.tutorialguide.net/3d_software/blender/
    *www.blender3d.org/education/index_old.php?sub=
    *www.katorlegaz.com/index.php?a=links&c=blender_3D
    *www.cogfilms.com/tutorials.html
  • ben öğrenmek için çaba sarfediyorum ama nafile B_E_P kardes linkler vermiş bakalım işime yarayacakmı nasıl kullanıldıgını bilmiyorum bi bilsem çok iyi olacak ben bu programın adını duydum hatta 1 saatlik bi animasyonunu bile seyrettım süper bişey
  • arkadaşlar bi türlü indiremedim şu programı yaw bisürü siteye girdm ama olmuyo... tam bi link verebilirmisiniz?
  • güzel bi programa benziyo sağolun anlatım linkleri de konmus
  • linkte problem mi var açılmadı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zhury

çok sğol kardeş yardımcı olduğun için artık bütün yaz bunula uğraşırım

Bu tip programların kullanımı gerçekten zordur (genele hitaben)

@Zhury, madem bütün yaz boyunca bir yazılım ile uğraşabiliyorsun, bence Dünya'da en çok kullanılan ve beğenilen 3D programını kullan. Yani ben senin yerinde olsam, kurarım Autodesk 3ds Max 8'i, vaktimi ona ayırırım. Tutorial ve plugin bulması da kolay. Üstelik, tüm 3D sitelerindeki çalışmaların çok büyük kısmı 3ds Max ile hazırlanıyor.

Üstelik, birkaç sene içinde (muhtemelen), bu programı son derece seri ve başarılı bir şekilde kullanabilir hale geldikten sonra, hazırlayabileceğin çalışmalar, sadece hayallerinle sınırlı...

Yani, madem o kadar vakit ayıracaksın; bence daha kaliteli bir yazılım ile uğraş. Maya da olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 4 Temmuz 2006; 10:19:22 >

• link ölmüş ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.