Şimdi Ara

Mükemmel ayarlar(burda toplayalım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aalicim

Ben Mehmet Akif'ten devam edeyim.
    Yine bir gün sakalından dolayı Mehmet Akif'i küçük düşürmek isteyen biri: Hayrola Akİf bu ne hal maymuna dönmüşsün?
    Cevap : Öyleyse arkamı döneyim.

Yine Mehmet Akif bir yerde abdest aldıktan sonra kendisine uzatılan havlunun bir hayli kirlenmiş olduğunu görünce;
    "İstemem yeni abdest aldım" demiş.

Bu olayın bir benzeri de Necip Fazıl Kısakürek ile Nazım Hikmet arasında geçiyor. Bir kıraathaneye girer Necip Fazıl tabi islamla haşırneşir olmaya başladığı dönemlerdir. Kıraathane de Nazım Hikmet te vardır. Necip Fazıl ı sakallı gören Nazım Hikmet o na laf sokmak amacıyla:"Hayrola üstadım keçiye dönmüşsün." der. Nacip Fazıl ın yüzünü duvara dönerek verdiği cevap kısa ve anlamlıdır: "Şimdi duvara döndüm." :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyselkoyuncu -- 7 Ocak 2011; 19:18:46 >

• bykal affetmemiş yine kılıçdaroğlu aratıo baykalı
  • Gerçekten o peynir cinsinden olan bir kızla kavga ederken şöyle demiştim."Git ve ait olduğun tostun içine gir, seni gidi peynir (burda peynir yerine başka bişiy vardı ama neyse ) sonra tüm sınıf kopmuştu, ve kıza aşık olduğunun sanan bi çocukta bana dayılanmıştı sonra bir abim gelip sen napıyorsun demişti
  • arkadaslar ile sinifta oturuyoruZ baska siniftabln bir arkadas kiz geldi muhabbete dahil oldu. Neyse konu dvam etti kiz bana laf etmeye basladi ben bu cocuga gecen seneden beri uyuzum oldum olasi sevemedim felan kiza araliksiz 3 4 dakika baktim ardindan ne bakiyosun be gerizekali dedi okuzun trene baktigi gibi bakiyorum dedim afferin okuz oldugunun farkindasin dedi bende gunde 50 kisi bana binse bende kendimi okuz degil tren gibi hissederdim dedim :D bi iki saniye durduktan sonra kipkirmizi oldu siniftaki herkeste oooooo diye gazlayinca kizin gozleri dolarak ayrildi siniftan :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.