Şimdi Ara

Müjde! Türkiye, Çinli koronavirüs aşısı CoronaVac'a 'acil kullanım onayı' verdi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
11.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kimin ne aşı olacağı söyle belli olur herhalde,

    (not: db tablo ve sütun isimlerini kıçımdan salladım)


    UPDATE tc.vatandas SET c19_asi_turu='sinovac' ;


    (query is OK, 82 Millions entries changed, 0 warning)


    UPDATE tc.vatandas LEFT JOIN akp.uyeler ON uyeler.tc_no=vatandas.tc_kimlik_no SET vatandas.c19_asi_turu='biontech' WHERE uyeler.is_aktif='1' AND (uyeler.is_yonetici='1' OR uyeler.is_vip='1');


    (query is OK, xyz thousands entries changed, 0 warning)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 14 Ocak 2021; 15:42:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Öncelikle forumda 'yanıtla' diye bi buton var daha onu kullanmayı bilmiyorsunuz

    Aşısız olmayı tercih etmem sizi neden bu kadar derinden sarstı, anlamadım ki? Ameliyat olma derken, ameliyat olmak istediğimi nereden çıkardınız? Ben ameliyat olayına da karşıyım, yani ameliyat zaten olmam, hddetlenmeyin o kadar. Kaldı ki sizi ilgilendiren birşey de değil. Vücuduma nasıl bakacağıma ben karar veririm.

    İlaç ta kullanmıyorum, kimyasal madde gereksiz. Hastaneye doktora gidenler elinde kocaman poşetle dönüyor. Buradaki problemi size anlatmaya çalışmayacağım.

    Ahah aşı ilaç sağlık konularındaki ısrarcı tavrınızı empoze edebilmek için "saçını da kesme" şeklinde polemiğe sardırmışsınız. Otomobil kullanırım. Teknoloji ile sağlık adı altında problemli uygulamaları birbirine karıştıyorsunuz. İlacınızı alın, aşınızı olun bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xiaomi üretseydi seve seve vurdururdum ama Sinovac'a mesafeliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor olarak ilk doz aşımı oldum. En azından eski usül üretilen bu aşının etkisi daha az dahi olsa, mrna aşılarının aksine beklenmeyen tesir riskinin daha düşük olduğunu düşünüyorum.

  • adamlar milyonlarca denek bulmuşlar. asıl çinlilere müjde... insanımızın saglıgı cok ucuz.. yazık oluyor bu millete.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 14 Ocak 2021; 17:3:0 >
  • druen kullanıcısına yanıt
    Çin demişken Çin de sokakta yürürken Covidten yere düşerek ölen insanlar vardı, Türkiye de veya başka ülkede hiç yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin kendi kullanmiyor bu asiyi bize yolluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonraki haber


    müjde ülkenin büyük bölümü kutsal ırk arap yahudi kardeşlerimize satıldı.. 

  • Koruyuculuğunu %50.38 olarak tespit eden araştırmaları görmüyor fahrettin galiba, kendisi %91.25 demişti. Yüzde beş, on fark olsa hadi tamam diyicem de...
  • mehter marşıyla açıklanan %91,25 lerden ne ara %50 lere düştü koruma oranı hayret.

    bi de küsüratlı açıklıyorlar ki inandırıcı olsun, 100 insandan 50.4 ü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 15 Ocak 2021; 9:7:23 >
  • DH yönetimi neden sürekli aşı sempatizanlığı yapıyor? Nasıl bir çıkarı var acaba?

  • Vermek zorunda o kadar asi siparis edildi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt

    Bro sen inanıyo musun bi tarafta %90 etkili alman aşısı varken gidipte çin aşısını vurulacaklarına onların ?

  • ygtdmrzz Y kullanıcısına yanıt
    sen kendini onların yerine koy farzet ki gerçektekten oldun hadi buyur ispatla mümkün değil yani gerçekten ispatlamak ben bunu demek istiyorum.
  • Aşının koruyuculuk oranından daha önemli bir konu var. Bulaşma riskinde ancak %50 başarılı olsa bile ölüm oranını %100 düşürüyor. Aşıyı yaptırdıktan sonra hastalığı kapıp ölen veya yoğun bakıma düşen hasta yok. O yüzden ben aşı olmayı öneririm. Tabi bulabilirseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arghh -- 15 Ocak 2021; 19:11:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygurlu Türkler karşılığı 5 kuruş para alınmadan gönderilen aşı... Yazık gerçekten çok yazık!

  • alemburda34 kullanıcısına yanıt

    Bu kadar erken olmasaydı inanırdım belki ama kendini denek yerine koymaz kolay kolay , ispatlayamaz ama mantık yürütünce zaten olma olasılığını 0 olarak buluyorum ben ispata falan gerek kalmıyo biraz mantık yürütmek ve karşıdaki kişiyi tanımak yeterli yani

  • Fahrettin Koca: "1 milyon doz biontech aşısı, 50 milyon doz da çin aşısı getireceğiz"


    Ben: "Meşazı aldım.."  

  • onkuba kullanıcısına yanıt

    merhaba..

    sen ve senin gibilere anlayabilcegi dilden cevap vericem


    Bill Gates’in Aşıları Çocukları Felç Ediyor...


    Küresel şeytanların taşeronu olan Bill & Melinda Gates Vakfı'nın yaptığı aşılar Afrika ve Asya çocukların hayatını karartıyor. Bu aşılar nedeniyle sadece bir köyde 50 çocuk felç oldu.

     

    Bill Gates ve eşi Melinda Gates’in adını taşıyan Bill & Melinda Gates Vakfı, son on yıldır gezegendeki her bir çocuğun aşılanması için çalışıyor. İddia edilen amaç; ‘kötü sağlık hizmetlerinin ve temiz suyun yetersizliği nedeniyle menenjit ve sıtma gibi hastalıkların sık görüldüğü Afrika’yı korumak.’ İddia bu. Vakıf toplumun bu temel ihtiyaçları karşılamak yerine, ‘yerli nüfusa aşı dayatmıştır.’ Bu da sonuç olarak, Afrika’nın genç nüfusunun felç olmasına yol açmıştır. 


    SADECE BİR KÖYDE 50 FELÇ

     

    Vactruth.com’da araştırmacı gazeteci Christina England tarafından da belirtildiği üzere; Örneğin Kuzey Çad’taki küçük Gouro köyü, bölgedeki en az 50 genç, özellikle Afrika için geliştirilen yeni menenjit aşısı olan “MenAFriVac” yapılmasının ardından felç oldu. Ancak bu skandal gündeminin karanlığına kurban gitti.

    Menenjit için önleyici tedavi olarak tanıtılan “MenAfriVAc”, söylendiğine göre bir kısmının yedi yaşında olan küçük çocukların her birinin halüsinasyonlar görmelerine, sarsıntı yaşamalarına ve en son olarak da felç geçirmelerine neden olmuştur. 


    İŞBİRLİKÇİ YEREL KUKLALAR HALKINI SATIYOR

     

    Aşıdan zarar gören iki çocuğun kuzenine göre, MenAfriVac’ın ürkütücü yan etkilerinin uygulamadan 24 saat sonra ortaya çıkmaya başlamış. Birçok çocuk, aniden baş ağrısı yaşayarak ve kusmaya başlayarak etkilenmiş. Bu da daha sonra “ağızlarından gelen salya ile birlikte eğilip kontrol altına alınamayan sarsıntılara” kadar ilerlemiş. Ebeveynler ve yerel yönetimler, harekete geçmeleri ve etkilenen çocuklara yardım etmeleri için yüksek hükümet yetkililerini aramaya çalıştığında, tüm istedikleri şey bir çareydi ama bu göz ardı edilmiş. 


    ÇAD HÜKÜMETİ SUSMALARI İÇİN HALKA RÜŞVET TEKLİF ETTİ

     

    İngiltere tarafından “ Bay. M.” olarak anılan bu aynı kuzen, nihayet Çad Sağlık Bakanı ve Sosyal Güvenlik Bakanı’nın, ilk defa yaşanan birçok felç olayının ardından yaklaşık bir hafta sonra Goruo’ya geldiğini, tüm Gouro bölgesinde mevcut sadece bir tane doktor olduğu için,50 felç geçiren çocuğun 300 mil uzaklıktaki hastaneye götürülmesine karar verdiklerini de belirtiyor.

    Her şeyden önce MenAfriVac’ın neden böyle ciddi bir reaksiyon oluşturduğunu derinlemesine araştırmak ve bunun belirleninceye kadar da, derhal aşının daha fazla bir şekilde dağıtımını durdurmak yerine, bu aynı hükümet yetkilileri, bu acı çeken ebeveynlerin susmaları için onlara para teklif edip rüşvet vermeyi deniyor. 


    BİLL GATES, DSÖ’YE YALAN SÖYLEMİŞ

     

    Bill & Melinda Gates Vakfı’nın, Dünya Sağlık Örgütüne ‘MenAfriVac’ aşıları ve sonuçları hakkında yalan söylediği de ortaya çıktı.

    Afrika ve Asyalı çocuklara ‘MenAfriVac’ aşısını uygulayan ‘Bill & Melinda Gates Vakfı’, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), ve Menenjit Aşısı Projesi (MVP), tekrar tekrar aşının dondurulmadan taşınabileceğini iddia ederek aşının güvenliği hakkında bariz bir şekilde yalan söylediği tespit edildi.



    ayrica "hollywood" ünlü oyunculardan hangisinin cocugu a$i yüzünden felc oldu ve bunun adına kendi imkanlarinla film yapsada yayinlanmasina izin verilmedigi nasil hangi güçler engel oldu.. hatta bu i$i gazetede yayınlıcak haberciye100..000$ dolar verecegini soylemesine ragmen hic bir gazetede neden haber yapilmadigi..


    bunlar sadece yüzbinlerce örnek durumdan bir kac örnek


    ve

    ortada dolanan

    Aşı adı altında yapılacak olan hydrogel adındaki sıvı vucudu bir çeşit alıcı ve vericiye çeviriyor, fırlatılan elon musk a ait uyduların sayısının çok olma nedeni ile ilgili bağlantıya dikkat derim.


    ve i$in özeti:

    Asla dunyada insanlarin yararına ve iyiligine olan $eylere karşı degiliz..

    ama 8 milyar insanı yöneten bir kac yüz insanın aldıgı kararlar dünyada insanlarin kisirlaştirmak öldürmek ve nüfüsu azaltmak bu ugurda ellerindeki medya devlet gücünu sonunakadar kullaniyolar.. kalan insanlarida istedikleri gibi yönetmek istiyolar...bu oyun görememek aptalliktir.. bu oyunun parcasi olmakta insanliga yapilabilcek en büyük gunahtır..






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 16 Ocak 2021; 7:1:28 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.