Şimdi Ara

Müjde; eDonkey 3 kb/s download yapıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eDonkey 2 günden beri 2 kb/s geçmiyordu, şu anda 3 kb'a ulaştı. Kimse tutamaz bu eşşeği artık. Bu hızla pc'yi kapatmadan 10 yıl açık tutarsam tüm downloadlarım biter, şunun şurasında ne kalmış ki...
    Evet, doğru tahmin ettiniz. Sinirimden ironi yapıyorum...
    Eşşek uçuyor, kaçıyor, tutulmuyor diyenler de ortalarda görünmez oldu pek :=)

• torrent e geçsen ii olur
  • bende bişey var zannettim
  • Azureus tan başkasını tanımam. her hafta yeni bir fakae yukleyip ugrasacagıma 4 kbs uploud ile 20-28 kbs arası download yapıyorum hiç uğraşmıyorum.
  • DC++
  • valla eşeen üstüne tanımam 30 tane dosya açtım download için(???) 10kb ile indiriorum yehuuu ama dier yandan revconnect torrent saolsun tek dosyada 25-26ları gösterio bana ama olsun eşeeen üzerine tanınmaz dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadiker

eDonkey 2 günden beri 2 kb/s geçmiyordu, şu anda 3 kb'a ulaştı. Kimse tutamaz bu eşşeği artık. Bu hızla pc'yi kapatmadan 10 yıl açık tutarsam tüm downloadlarım biter, şunun şurasında ne kalmış ki...

saniyede fazladan 1 kb daha indiriyosun işte. daha ne istiyorsun. ben 3 günden beri 4 şarkıdan tadece bir tanesinin 563kb'ını indirebildim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lazrail* -- 9 Aralık 2005, 14:00:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum belki ben yabancı mp3 film indirdiğim içindir ama 20 ni altına düşmüyorum arada eşşeğin dizginlerini geriyorum biraz yavaşlasın filan die 256 k için 20 iyi bir rakam 30.8 de gördüm bu arada
  • mp3 yazdığım yer niye **** olmuş
    tamam m p 3 :) yazdım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabr -- 9 Aralık 2005, 14:28:40 >
  • quote:

eDonkey 2 günden beri 2 kb/s geçmiyordu, şu anda 3 kb'a ulaştı. Kimse tutamaz bu eşşeği artık. Bu hızla pc'yi kapatmadan 10 yıl açık tutarsam tüm downloadlarım biter, şunun şurasında ne kalmış ki...

Her topiğe ayrı ayrı aynı cevabı mı yazalım.

Benim açtığım aşağıdaki edonkey topiğine de buna benzer birseyler sormuşsun ve orada yanıtladım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_3913526/mpage_8/tm.htm

• P2P mi var derdin var. Limewire'da 512 bağlantı ile bir yakaladığım zaman 50 yi aşağı düşmüyordu, o da şimdi bağlanmıyor bile. Revconnect de arama sonucu bile bulamadım, search diyorum sonuç sıfır. Ares desen yakaladı mı iyi çekiyor ama yakalayana kadar Eyyub sabrı lazım. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de azureus deneyecem...
  • quote:

ben burdayım başladığımdan beri hep emule cü oldum eşşek coşuyor uçuyor bilmiyorsan kullanmasını kalır kaldığı yerde madem beceremiyosun başka kullan ilede emule kullanmak zorunda değilsin herkes ferrari binecek idye bir kaide yok şahinde binenler var
  • quote:

Orjinalden alıntı: METAL

quote:

ben burdayım başladığımdan beri hep emule cü oldum eşşek coşuyor uçuyor bilmiyorsan kullanmasını kalır kaldığı yerde madem beceremiyosun başka kullan ilede emule kullanmak zorunda değilsin herkes ferrari binecek idye bir kaide yok şahinde binenler var

Kullanmasını bilmediğimi nerden çıkarıyorsun anlayamadım, eDonkey topiği 8 sayfa, 80 kere okudum. Anlatılanları eksiksiz defalarca uyguladım, bilgisayarı formatlamaktan tutun da modemi resetlemeye kadar, port açmaya kadar her işi yaptım ama olmadı. Sizinki iyi performans veriyordur, inanırım. Ama siz de şu kırıcı üslubu bırakıp peşin hükümlü olmayın lütfen.

• Iyi de arkladaşım bu şekilde yazdığında millet te bizi yalan söylüyoruz sanıcak. Senin soruna cevaben yazdığım o en son mesajı tekrardan kontrol et bni bakalım. Kesin bir yerleri atlıyorsun. Yoksa senin de performans almaman için hiç bir sebep yok.
  • @sadiker, utorrent kullanmayı deneyebilirsin.... oldukça küçük bir uygulama, ben azureus kullanıyordum, yeterli performans alamyınca bunu kullanmaya başladım..

mutalaka denemeye değecek bir program..

http://www.utorrent.com/
  • Kimseyi yalancılıkla itham ettiğim yok. Yine sizin verdiğiniz eMule Fincan ve Dark bir aralar harikaydı. Ama fazla uzun sürmüyor bu performans. Netlimiter'a gerek yok diyorsunuz ısrarla, cfosspeed yeter diyorsunuz ama ben kurdum kuralı 11-12 yi hiç inmiyordu upload, netlimiter kurdum 5-6 olarak ayarlıyorum uploadı sorunsuz devam ediyor. Bir de öbür tarafta şunları sormuşsunuz:
    - 10300 ve 10301 nolu portları modeminden açıp ilgili yerlere yazdın mı?
    - Firewall dan izin verdin mi?.
    - Windows güvenlik duvarından izin verdin mi?
    - Indirdiğin dosyaların kaynak sayısı kaç?
    - Format attım diyorsun ama yine de antivirüs ve spy programı ile bilgisayarını tarattın mı?
    - xp sp2 limitini kaldırdın mı ?
    Kısaca bu soruların hepsine evet diyebilirim. Ve hala sizin verdiğiniz eDonkey'in kapanma sorunu hallolmuş değil.
  • Bir şeyi doğru anlayalım lütfen: Kimseyle polemiğe girmek gibi bir amacım yok. Akşam kızgınlıkla ben de bazı şeyleri sert ifade etmiş olabilirim. Sonuçta bu kadar çabayı karşılıksız yapıyorsunuz. Bunun farkındayım elbette, sözlerim yalancılıkla itham şeklinde anlaşılmışsa özür dilerim...
  • quote:

Bir şeyi doğru anlayalım lütfen: Kimseyle polemiğe girmek gibi bir amacım yok. Akşam kızgınlıkla ben de bazı şeyleri sert ifade etmiş olabilirim. Sonuçta bu kadar çabayı karşılıksız yapıyorsunuz. Bunun farkındayım elbette, sözlerim yalancılıkla itham şeklinde anlaşılmışsa özür dilerim...

@sadiker takma kafana. Napıp yapıp sana performans aldırırız.
    Aynı yerde verdiğim siteden indirmeyi denedin mi?

Kapanma sorunu ile ilgili;
    eDonkeyi kurduğunuz dizindeki pref.xml dosyasına sağ tıklayıp birlikte aç diyerek notped ile açıyoruz ve "<ConSvcOpt_You>", yazan yerden sonraki sayıları silp kaydet dediğimizde kendi kendine kapanma sorununu da halletmiş oluyoruz.

"<ConSvcOpt_You>"Bu ikisi arasındaki rakamları silip kaydet ve kapat"<ConSvcOpt_You>"

• Dediğinizi yaptım ve kapanma sorunu halloldu. Ben sizin ayarlarınızı kullanıyorum. Deneme amacıyla kaynak sayısı fazla iki üç download yaptım. Şu anda (512 limitsiz bağlantı var) 55 ile 40 arası download yapmaya başladı. 2 tane eMule'den kalma filmim var onlar daha sıraya girmedi sanırım.
    Teşekkürler...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: METAL

quote:

Kullanmasını bilmediğimi nerden çıkarıyorsun anlayamadım, eDonkey topiği 8 sayfa, 80 kere okudum. Anlatılanları eksiksiz defalarca uyguladım, bilgisayarı formatlamaktan tutun da modemi resetlemeye kadar, port açmaya kadar her işi yaptım ama olmadı. Sizinki iyi performans veriyordur, inanırım. Ama siz de şu kırıcı üslubu bırakıp peşin hükümlü olmayın lütfen.

uslüp için özür dilerim kusura bakma amacım seni rencide etmek değildi denilenleri yaptıktan sonra olması lazım birde cfosspeed+fincan dene bunlar uyumlu cfos modemine uymuyo olabilir netlimiter+fincan dene oda olmazsa mod değiştir makinene uygun bulana kadar ama sana tavsiyem orjinal emule kullanman genelede herkese uyar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.