Şimdi Ara

Muhteşem Yüzyıl (2010) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.963
Cevap
16
Favori
157.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.Fragmanda biraz daha aksiyon seziyorum diziden hadi hayırlısı

Bu arada facebooktaki video izledim düzgün türkçe dahi konuşamıyorlar neyse siz tartışın ama boşuna tartışın rütük bunu kaldırana kadar unutulmaz vb diziler var önce bunları kaldırması lazım bana sorarsanız.Buna daha sıra çok kısacası ve kalkacağınıda hiç zannetmiyorum.
  • 3. fragmanı izledim şimdi . daha aksiyona yönelinecek gibi . halit ergenç'de fena oynuyo bence yakışmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

3. fragmanı izledim şimdi . daha aksiyona yönelinecek gibi . halit ergenç'de fena oynuyo bence yakışmış

ben bulamadım nerde izliyosunuz link.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b
    quote:

Orijinalden alıntı: shadow006
    quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b
    quote:

TV'de söyledi Hürremin bilmem kaçıncı göbekten torunu diziyi beğenmiş, yani ailesinin konuyu dert ettiği yok.
    sen öyle san

Gördüğüme duyduğuma mı yoksa sana mı inanacağım. NTV'de Candündarın programında torunu söyledi.

madem öyle izle bunu da
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1077549365#!/video/video.php?v=184408234921911&oid=129507567086450&comments

Hürremin torunu memnun, Kanuni'nin torunu rahatsız. Napcaz şimdi.

Hooooooooooş..........fragmanın sonunda baba ne kükredi be, Kral Layos'a geçmişler olsun.

http://www.youtube.com/watch?v=EIgeC7Jflg4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zivro

quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

3. fragmanı izledim şimdi . daha aksiyona yönelinecek gibi . halit ergenç'de fena oynuyo bence yakışmış

ben bulamadım nerde izliyosunuz link.

3 mesaj üstte var fragman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ala -- 15 Ocak 2011; 11:06:33 >
  • Kronolojik olarak ilk Belgrat'ı 1521'de zaptediyor muhtemelen o olayın başlangıcı olacak daha sonra da 1522 Rodos seferi var
  •  Muhteşem Yüzyıl (2010)
  • fragman dehşet

bu arada dizi ile alakalı bişey sorayım,sizlerin görüşlerini merak ettim

bildiğiniz gibi halit ergenç 40'lı yaşlarında bi adam

Son bölümde çok genç birisi gibi hevesle matrak oynaması,hürremle yaptığı sohbet,gülüşmeler falan biraz garip durmuyor mu ? Bana nedense garip geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

fragman dehşet

bu arada dizi ile alakalı bişey sorayım,sizlerin görüşlerini merak ettim

bildiğiniz gibi halit ergenç 40'lı yaşlarında bi adam

Son bölümde çok genç birisi gibi hevesle matrak oynaması,hürremle yaptığı sohbet,gülüşmeler falan biraz garip durmuyor mu ? Bana nedense garip geldi.

Sen playboy un sahibini tanımıyorsun sanırım.. 40 yaşında adamı gömecen nerdeyse.
    O oynadığı şeyde, formda kalmak için oynadığını düşündüğüm bir oyun.
    başka napsın padişah, güreşecek hali yok.
  • quote:

[simage]http://img153.imageshack.us/img153/9766/wallpaper7

2 dizi yada afiş arasında benzerlik kurmaya çalışıyorsan, zerre kadar benzemiyor.

Benzerlik arıyorsan The tudors'a bakmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

quote:

2 dizi yada afiş arasında benzerlik kurmaya çalışıyorsan, zerre kadar benzemiyor.

Belkide bizde eleştirilen diziye bak birde spartacuste anlatılan tarihe bak demek istemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

quote:

Belkide bizde eleştirilen diziye bak birde spartacuste anlatılan tarihe bak demek istemiştir.

Diyemez çünkü; Muhteşem yüzyıl bir padişahı anlatırken, spartacus yapay yada gerçek bir köle - kahramanı anlatıyor. Spartacusa gelene kadar rome - tudors gibi dizilerle kıyaslamak daha doğru olur çünkü ikisindede kral vb. önemli tarihi kişiliklerin hayatları anlatılıyor.
  • Halit Ergenç, dizinin çekimlerini yetiştirebilmek için sete kırık ayağıyla gitmiş.
    Yeni bölümler için Ergenç'in alçılı ayağına uygun çizme yapılacakmış.
    Hareketli sahnelerde ise dublör kullanılacakmış.
  • Keşke şu film çıksaydı, o zaman dizinin değerini anlarlardı ecdadcılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 15 Ocak 2011; 19:57:25 >
  • Dizi Tudorsun kopyası ona özenilmiş..Tudors harika bir diziydi..İngiltere'de krallık hala devam etmesine rağmen her türlü olayı bütün çıplaklığıyla anlatan o diziye İngiliz hanedan ailesinden ve halkından en ufak bir tepki geldiğini hatırlamıyorum..Bizdeki tepki kraldan daha kralcı olmuş.. Üstelik dizide osmanlıyı kötüleyen en ufak bir malzeme bile görmedim..Neymiş padişahın elinde içki kadehi varmış..Sarayda harem varmış..Yabancı kadınlar padişahla flört ediyormuş...Halkımızın içinde bulunduğu kültür seviyesinin bir göstergesi..Tam komedi..

Halkımızın tepkisini dindirmek için tez elden cüneyt arkın gibi bir karakter bulunup surlardan surlara zıplayan bir tarih filmi yapıp samanyolu tv de gösterime sunulmalı..
  • quote:

->İngiliz halkı The Tudors'a tepkili: "Ecdadımız sadece üç beş kadınla sevişmiş gibi gösteriliyor..."

zaytung
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bitte.

Halit Ergenç'in ayağı kırıldı diye sevinçten uçan insanların olduğu bir toplumdan bu diziyi kabullenmesini beklemek saçmalık olur tabi.

bu insanları anlamak gerçekten güç diziyi seversin sevmezsin ayrı konu ama sonuçta o adam orda işini yapıyor
  • Dizi tuttu ya Zigetvarda ölmez artık Kanuni.
    Üç beş sezon daha devam eder gider
  • Dizi gayet güzel.Kaç senedir böylesine kaliteli bir Türk dizisine rastlamadım.Oyuncular çok başarılı.Ayrıca Harem ve cinsellik olayı hiçte abartılmamış.Eğer tersini düşünenler varsa Tudors dizisinin herhangi bir bölümüne bakmaları yeterli olur.Dizi biraz daha savaşlara ve dönemin olaylarına kayarsa daha iyi olur ama şuan bir abartı göremedim ben.İsteyen izler istemeyen izlemez...
  • Fragman çok iyi. Belgrad üzerine sefer başlamak üzere gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.