Yok spiker sesi olmadan ki müziği diyorum ben neyle çalıyolarsa onu bir şeyin soundtracki sanırım
bildiğin epic fail oldum linkin son kısmını yazınca sansürleniyo
Gece gece tüyler diken diken
Ulan vücudumdaki tüm tüyler diken diken.. gözlerim doldu
Benim bile tüylerim diken diken oldu lan.
quote:
Orijinalden alıntı: mavifil
bildiğin epic fail oldum linkin son kısmını yazınca sansürleniyo
Yok hocam dh'nin m.p.3'ü sansürlediğini bilmeyenin faili o.
Tekrar teşekkürler chris martin
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Arkadaki müzik lütfennnn :(
Usta mesajını gördüm, ama benim özel mesaj bölümü sorunlu o yüzden açamıyorum. Teşekkür ederim gene de yorumun için
Ulan
son not: bakın abicim bu adamın adı amrabat. zor bir isim değil. dzuzsuucdak değil, verhuijs değil, ajyetjgbıbg değil, gayet basit, am-ra-bat. türkçe dilinde rahatça okunan bir isim. burada bundan sonra bu çocuğa ararbamat, bambranat filan yazanı görürsem basıcam ofsaytı, hiç de dönüp arkama bakmıcam. bu kadar zor mu lan bi ismi öğrenmek?
ömer abi'nin gol leventçiğim gol dediği yeri kesmişler yalnız
Arkada çalan parça; Ennio Morricone - II Triello
quote:
Orijinalden alıntı: chris martin
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Arkadaki müzik lütfennnn :(
Usta mesajını gördüm, ama benim özel mesaj bölümü sorunlu o yüzden açamıyorum. Teşekkür ederim gene de yorumun için
Bir şey değil renktaş
mobildeydim dinlemek için bilgisayarı açtım, grup maçları sırasında çıkanın aynısıymış. ben de farklı sanmıştım, aslında iyi kötü çirkin muhabbetinden çakmalıydım... heyecanlandım işte (gerçi sondaki "gol leventciğim gool" repliğini kesmişler)
kaç aydır mp3 olarak telefonumda, bilgisayarımda bu intro, her gaza gelmek istediğimde dinlerim, bir de goller gözümün önüne gelir off gözüm doldu yine tüyler de diken zaten Hadi beyler herkes... [size=4]@Konsantrasyon