Şimdi Ara

Muhteşem bir sro haritası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

içinde mobların bulunduğu bölgeler, hangi mobtan hangi itemin düştüğü,1-80 arası tüm görevler,hangi elementlerin hangi moblardan düştüğü,bossların spawn noktaları vb gibi bir çok ayrıntı bulunuyor.

• pardon daha önce görmediğim için koymuştum nomad konuyu silersen sevinirim.
  • senden kiymetli mi gozum, benim konu eskimisti zaten. guncellenmis oldu :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feversea -- 5 Mayıs 2007; 13:23:28 >
  • ;)
  • Olur ööle
    En azından birşeyler paylaşmış. Tekrar mekrar zararı olmaz.
    Bugünün popüler konu tekrarı "agalar üyelik alamıyom. nasıl alınıyo bu." Tam 6 konu sildim bugün bu mevzuda.
    E moduz şurada; sen daha üyeliğini alamadığın oyunu nasıl oynayacan, senin IQ yetmez ki buna diyemiyorum. Hadi üye olmayı çözemedin üst konu okumaktan da mı acizsin, orada satır satır yazıyor. Bunu da diyemiyorum Hık diyom, mık diyom, üst konu diyom debeleniyom.
    Oh be söyledim de rahatladım.

• yaw yukarda bi konu wardı biri oyuna girme taktiği istemişti kitlemişin konuyu cewap yazacaktım arkadaşa. inanılmaz girme taktikleri buldum max. 3 denemede oyuna giriyon saat kaç olursa olsun.

herneyse onun içinde bir konu açarım.bak +5 yapma taktiğini herkez deniyor bundan sonra elinde +5 i olmayan dh üyesi kalmayacak:p girme taktiklerinide werdim mi artık oyuna giremeyen forum üyeside kalmayacak:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1a93a7

yaw yukarda bi konu wardı biri oyuna girme taktiği istemişti kitlemişin konuyu cewap yazacaktım arkadaşa. inanılmaz girme taktikleri buldum max. 3 denemede oyuna giriyon saat kaç olursa olsun.

herneyse onun içinde bir konu açarım.bak +5 yapma taktiğini herkez deniyor bundan sonra elinde +5 i olmayan dh üyesi kalmayacak:p girme taktiklerinide werdim mi artık oyuna giremeyen forum üyeside kalmayacak:D

Heyecanla bekliyoruz.
    Konudışı bölümüne açmayı unutma
  • ßenßu eLemanı tuttum ßırakmam merakLa açıLacak topicLeri ßekLiyoruz..

inş.. oyuna girişte tek atmayı ßaşarırsın ve ßizLerLe payLaşırsın.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLcap0ne

ßenßu eLemanı tuttum ßırakmam merakLa açıLacak topicLeri ßekLiyoruz..

hak verirsinizki bu taktikleri geliştirmek okadar basit değil, zaman alıyor şuan yoğun bir şekilde üstünde çalışıyorum umarım bu gece sizlerle tecrübelerimi paylaşacam.
  • ya walla beyler Allah rızası için bi yol yöntem bulsun birisi 4, güne giriom oyun oynamadan nası oynandıını unuttum bi girme yolu yöntemi bulmak lasım
  • quote:

quote:

hak verirsinizki bu taktikleri geliştirmek okadar basit değil, zaman alıyor şuan yoğun bir şekilde üstünde çalışıyorum umarım bu gece sizlerle tecrübelerimi paylaşacam.

• quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

quote:

quote:

yaw olaya bak biz burda saatlerdir uğraşıp emek harcıyoz millet rahat rahat oyuna girsin die koskoca mod sırıtıyor. hiç yakıştıramadım sana ayıp ayıp:p

• ben iyi bir yol biliyorum. şu nubot olayı kalkarsa istediğin zaman istediğin saatte tekte olmasada 2 veya 3. denemede gireceğine garanti veririm. her makinada 3-4 char oynatılırsa ve 10k cılar da oyunda olursa daha çook girmeye uğraşırız. artık uğraşmıyorum zaten dc olursam kapıyorum makinayı saatin gece 1 olmasını bekliyorum. yoksa sinir hastası olacağım
  • Haritayı ben ilk;http://www.rev6.com/index.php?site=map burda gödüm. Yeni giren ve element lerle işi olanlarabayağı bi yarar sağlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

Haritayı ben ilk;http://www.rev6.com/index.php?site=map burda gödüm. Yeni giren ve element lerle işi olanlarabayağı bi yarar sağlar.

orayi gec..onlar sonradan ekledi...
    bu haritayi hazirlayan eleman 0x33.org'da takiliyo..ilk oraya koymustu..
    ben de neyi savunuyosam..bana ne :)
  • ßoscozzz gibi bir şey olması lazım hazırlayan elemanın nicki bizim serverda ;)
  • eline sağlık adamın güzel yapmış
  • güzel bi seymiş!
  • eğer bilgisayarınıza dowload etmek istersenizde flashget e

http://lododesign.com/map.swf

adresini yapıştırmanız ve indirmeye başlamanız yeterli olacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.