Şimdi Ara

MUHTEŞEM BİR ARSA FIRSATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUGÜN 30.06.2011, SAAT 15:30-15:40 ARASINDA AŞAĞIDA AÇIK ADRESİ VE ADA PARSEL BİLGİLERİ BULUNAN 225M2 GAZİOSMANPAŞANIN YANI BAŞINDAKİ DEĞERLİ ARSAMIZ ANKARA ADLİYE SARAYI MEZAT SALONUNDA 44.670 TL AÇILIŞ FİYATIYLA SATIŞA ÇIKACAKTIR.

SERBEST PİYASA RAYİCİ 225.000, İHALE MUHAMMEN BEDELİ İSE 111.000 TLDİR.
    BÖYLE BİR FİYAT OLUR MU DEMEYİN, KANUNLARIMIZ BU ŞEKİLDE.

İLGİLENENLERE BU FIRSATI KAÇIRMAK İSTEMEYENLERE, YATIRIM YAPMAK İSTEYENLERE DUYURULUR.
    KONU İLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ ALMAK İSTEYENLER 533 385 66 89 NOLU TELEFONDAN BENİ ARAYABİLİRLER.

PAFTA NO: 129B08C4B
    ADA : 26483
    PARSEL : 18

MUHTEŞEM BİR ARSA FIRSATI

• Geç haber verdin erken haberim olsaydı açık arttırmaya girerdim. Yalnız arsa baya bir ufak. Emsali kaçtı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 30 Haziran 2011; 12:27:01 >
  • ucuza gitmesin fiyat yükselsin diye mi koydunuz ?
    kendiniz de gireceksiniz sanırım ihaleye
  • pm attım
  • malesef ihaleye girecek durumum yok olsaydı mutlaka girerdim.
    elbette 250.000 tllik arsamızın 45.000 tlye gidipte üzerine borçlu kalmak istemiyoruz.
    bu arada borç 15.000 tl imiş.
    faiziyle birlikte 160.000 tl olmuş durumunda.
    arsa ederine yakın bile gitse bizim için kafi.
  • sunu dunden haber versene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

sunu dunden haber versene

alacaklı olan arkadaş dün saat 4'e kadar 160.000 tlye arsayı sayıyordu ve anlaşmıştık.
    saat 4te fikir değiştirdi ve bizin dımdızlak ortada bıraktı.
    böyle bir strateji izlemesini önü alınamaz açgözlülüğüne bağlıyorum.
    yoksa bende girecek pekçok kişiyi bulabilirdim dostum. yine de ilgine teşekkürler...

Malesef büyük balık küçük balığı yiyor.
  • @ Reefted

Harç aldırır, borç sattırır derler; geçmişler olsun. Arsanız güzel bir yerdeymiş, gerçi ben de alabildiğine gayrimenkuldeyim ama imkanım olsaydı bir aşık atardık! Sonucu paylaşırsanız sevinirim.
  • Arsamız 50.300 TL bedelle satıldı arkadaşlar.
    İnsanların 250.000 Tllik yeri 50.000TL'ye gönül rahatlığıyla alıp üzerine borcun kalanını söke söke alacaklarını söylemelerini hiç ama hiç adil bulmuyorum.
    Keşke borç adil bir şekilde olsaydı , yani o parayı alıp çatır çatır yemiş olsaydık ta karşı tarafa hak verebilseydik. ödemedik eşşeklik bizim diyebilseydik.
    Neyse mal dediğin bir yerden gider bir yerden gelir. Hayrolmasın inşallah.
    Böyle zalimlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: reefted
    Arsamız 50.300 TL bedelle satıldı arkadaşlar.
    İnsanların 250.000 Tllik yeri 50.000TL'ye gönül rahatlığıyla alıp üzerine borcun kalanını söke söke alacaklarını söylemelerini hiç ama hiç adil bulmuyorum.
    Keşke borç adil bir şekilde olsaydı , yani o parayı alıp çatır çatır yemiş olsaydık ta karşı tarafa hak verebilseydik. ödemedik eşşeklik bizim diyebilseydik.
    Böyle zalimlere

arkadaşım arsa konusunda kimseye güven olmaz. Daha önce haber verseydin fiyatını 100 bin üzerine çekerdik en kötü öyle 6 saatte ihaleye girmek kolay değil. Kpss ye çalışmıyor olsaydım şu an sana tam ederi fiyatı da verirdim toplam inşaat alanı ne kadar tapuda ortakları kimler melih gökçek mafyası girmiş mi arsaya bunlar hep önemli tek yerinin iyi olması yetmiyor. Aynı zamanda orda arsa mafyasını da bağlamak gerekiyor ekibi toplayıp giderdik

• quote:

Böyle zalimlere

160 bine alacak olan şahsın da içinde olduğu bir kumpasa düşmüşsünüz gibi görünüyor, tekrar geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Böyle zalimlere

160 bine alacak olan şahsın da içinde olduğu bir kumpasa düşmüşsünüz gibi görünüyor, tekrar geçmiş olsun.

zaten olay o dostum.resmen kandırıldık, dolandırıldık.
    Allah'a havale ettik...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.