Evet arkadaşlar özürdiliyorum haber7 denen bu dengesiz haber sitesinde benim koyduğum resmi gösteriyolardı hatta kazadan kare kare diye üzerine basa basa yapmışlardı şimdi baktım resim değişmiş haber7de. ben böyle habercinin diyecem olmayacak...
quote:
Orjinalden alıntı: Alfisti159
doğru resim bu , geçmiş olsun ...
edit : ben eklerken daha detaylısı çoktan eklenmiş ,
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
bu mercedes 320l cdi bir kuyumculuk adına kayıtlı.partinin değil mi. arabada araba yani.
yaa nerden kontrol ediyorsunuz bana link atarmsın ?
bolu tünelde yol çalışması varmış , şerit aniden 2 ye iniomuş. muhsin yazıcıoğlunun araç soldan devam ederken , yolun daraldığını gören bir kamyon sinyalsiz sola kırmış altına girmiş araçta kamyonun. Kaçan kamyon , sanayide yakalanmış ..
neye çarpmiş bu ya darbeler çok büyük S kasa ne hale gelmiş ufak bi araç olsa mazallah sonuçları kötü olabilirmiş....
hiçbişey yok araçta, yaralanmalık bile bi kaza değil kemer takılıysa eğer .. geçmiş olsn
arac sag tarafindan tavan hizasina kadar kamyonun altina girmis, sol tarafini bariyerlere kaptirsa kazanin boyutu degisebilirdi..ucuz atlatilmis...
büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Bazı arkadaşlar konvoy demiş ama değil tek araç gidiyorlar. Birde trafik kurallarını dinlemeyen liderlerle karıştırmayın yazıcıoğlunu. Biraz tanısanız sizlerden daha da dikkatli olduğunu görürsünüz. Yargısız infaz yapmayın yani
canımm e39 ölmüş.... gecmis olsun...
Hızlı gitmelerinin amacı takip edilip edilmediğini anlamak..
quote:
Orjinalden alıntı: atiyba
Allah bilir kaçla gidiyorlardı da duramadılar..Forumda daha önce konuşulmuştu siyasilerin araçlarının ve konvoylarının ne kadar yüksek süratlerle yol aldıkları..Geçmiş olsun diyelim..
bütün yolu onun için hızlı mı gidiyorlar... bence görgüsüzlüklerinden nasıl olsa bana ceza kesemezler düşüncesinden....
onları takip ediceklermi diye anlıyacaklar diye insanların canını tehlikeye atmanın ne anlamı var.... öyle böyle değil konvoy halinde çok hızlı gidiyorlar çok büyük tehlike
Üst düzeyler özellikle konvoyken hızlı gitmelerinin amacı bu.. Ama tabi şehirlerarası felan hızlı gitmenin ne anlamı var bilmiyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: Whisper911
bütün yolu onun için hızlı mı gidiyorlar... bence görgüsüzlüklerinden nasıl olsa bana ceza kesemezler düşüncesinden....
onları takip ediceklermi diye anlıyacaklar diye insanların canını tehlikeye atmanın ne anlamı var.... öyle böyle değil konvoy halinde çok hızlı gidiyorlar çok büyük tehlike
quote:
Yazıcıoğlu ölümden döndü BBP liderinin aracı Bolu Dağı Tüneli'nde kaza yaptı
08.06.2008 08:58 BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, partisinin MKYK toplantısına katılmak için İstanbul’dan Ankara’ya gelirken Bolu Dağı Tüneli’nin girişinde kaza yaptı. Hatalı sollama yapıp önüne geçen ve aniden frene basan Fevzi D. yönetimindeki kamyona arkadan çarpan Yazıcıoğlu, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yanında bulunan BBP İstanbul 2. İl Başkanı Cemal Eğin’in ise burnu kırıldı. Kaza sonrası kaçan kamyon şoforü kısa süre sonra yakalandı. TBMM Başkanı Köksal Toptan da Yazıcıoğlu’na geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Habertürk ten alıntı yaptım.Konu yazıcıoğlu nun hızlı gidip gitmemesi değil sanırım
Gitti vergiler.Bi de S serisiymiş.
Allah kimseye kaza bela vermesin sonuçta bi insan ama şunu söyleyimki bu adama üzüldüm desem yalan olur başka şeyler söylemek istemiyorum
sayın başkana geçmiş olsun.Kendisi ve ailesinin geçirdiği kaçıncı kaza oldu.İnşallah tekrra yaşanmaz..