Şimdi Ara

MÜHENDİSLİKTE GİRİŞİMCİLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum çağımız üniversite hazırlık öğrencilerinin bir çoğunda gelecek kaygısı var.Açıkçası ben istediğim mesleği seçerken finans yönünede çok ağırlık verdim.Günümüzde bir çok insan özellikle Türkiye'de etrafta komşular olsun aile olsun yoğun tıp seçme üzerine baskı kuruyorlar.Ama bu konuda sizlere danışmak istiyorum.Kendini geliştirmiş bir mühendis nerelere gelebilir ? Özellikle üniversiteyi bitirmiş yurtdışında iyi üniversitelerden kabuller almış mühendislik öğrencileri.İlerde nerelere gelebilirler?Aklıma bu konuda çok örnek geliyor girişimci mühendislikte çok yüksek meblalar kazanabileceğine dair.Örneğin Stanford mezunu google'ın kurucuları,Steve Jobs,Harvard mezunu Bill Gates,Mark Zuckembarg vs.Geneli bilgisayar mühendisi tarzı olsada yüksek meblalar kazanabilmişler.Türkiye'dende örneğin Eren Bali var ODTÜ Bil. bölümü mezunu geçen Forbes kapağına koymuşlardı.Gerçekten para çok önemli beyler hayalleri gerçekleştiren çok önemli bir araç.Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

MÜHENDİSLİKTE GİRİŞİMCİLİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2156 -- 16 Haziran 2017; 0:49:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Endüstri vs Boun İşletme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.