< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 20 Ekim 2020; 13:36:44 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 20 Ekim 2020; 13:36:44 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Akademisyen olmayi isteyen ya da olmakta sorun gormeyen insanlar ugrasacak.
Fizik okuyup ne olmayi dusunuyorsunuz? Ciddi soruyorum. Teorik fizik okuyup hangi alanda is bulmayi umuyorsunuz akademisyenlik haric? Belli basli sirketlerin projelerinde yer alabilirsiniz, bu da zor, cunku kimse artik tek vasfı olan eleman almıyor. Seni ise alacagina muhendisi aliyor, akademisyeni de danisman atayip daha az para odemis oluyor. Yuksek ihtimalle akademisyen olacaksin, ondan da cekiniyorsan hic girme bu topa diyorum. Ha akademisyen olmayi sorun etmem ama baska bir alanda calismak istiyorum dersen o zaman baska. Belki cok basarili olur, cesitli projelerde yer alirsin. Egitmenlik yapmak zorunda kalmazsın ama kimse sana bunun garantisini veremez. |
Arkadaşım mühendisliği bıraktı, fizik okuyor. Fiziği gerçekten sevdiği için okumaktan memnun, ortalamasını yüksek tutmaya gayret ediyor ki akademisyenliğe devam edebilsin. Sana kalmış yani, yapabilirsin.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arandiel -- 10 Mayıs 2020; 15:46:41 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|