Şimdi Ara

Mühendislik vs Tıp tek kriterle karar verebilirsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bak güzel arkadaş eğer hayatın boyunca çalışırken matematik ve fizik kullanmak istemiyorsan tıp seç geç.

mesela ben matematik fizik sevmiyorum tıp gelse hakkariye bile giderim ama bende o toto yok ben kazanamam.

tercih yapacak insan düşün sen matematik ve fiziği seviyor musun?

yoksa sadece sınavı kazanabilmek için mi çalıştın?

şimdi bazı zırtolar gelecek yok şu mühendislikte matematik yok ki diyecek o zırtolara cevap bile vermeyeceğim sağlam matematik fizik bilen adam mühendis olur gerisi teknikerin bir üstü mühendisin bir altıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgili “zırto”, bana bilgisayar mühendisliğinde 2 temel dersten sonra nerede fizik kullanıldığını açıklar mısın? Bir de başlamışken kaç yaşında, ne yapan bir insan olduğunu da yaz da tam bilelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Sevgili “zırto”, bana bilgisayar mühendisliğinde 2 temel dersten sonra nerede fizik kullanıldığını açıklar mısın? Bir de başlamışken kaç yaşında, ne yapan bir insan olduğunu da yaz da tam bilelim.
    matematik kullanmıyorsun dimi zırto seni? sen bu kafayla devam et algoritmanı kralını kuran adamlar parayla seni tokatlar

sadece fizik yazıyor değil mi orada? okuduğunu anlamayan adama ne yaptığımı vs anlatmak için uğraşmayacağım.

• Hayır kullanmıyorum, ygs matematiğinden üstünü de asla kullanmadım dersleri geçmek dışında, mezunum ve çalışıyorum. Tekrar soruyorum, kaç yaşındasın ve ne iş yapıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Hayır kullanmıyorum, ygs matematiğinden üstünü de asla kullanmadım dersleri geçmek dışında, mezunum ve çalışıyorum. Tekrar soruyorum, kaç yaşındasın ve ne iş yapıyorsun?
    hayır okuduğunuzu falan anlamıyormusunuz siz hocam? tyt olsun ayt olsun ben burada matematik seviyesi fizik seviyesi belirtmedim burada bir çok adam var sadece sınav için çalışan ama normal şartlar altında matematikden nefret eden neden anlamak istemiyorsunuz?

bilgisayar bile olsa matematik veya fizik kullanmıyor musun sen kullanıyorsun daha neye muhalefet ediyorsun?

• Ya birader ilk alıntıladığım mesajında “hayatın boyunca çalışırken matematik fizik kullanmak istemiyorsan” dedin, ben de diyorum ki çalışırken kullanmıyorsun sadece okulda ilk 2 sene kullanılıyor 5 tane derste. Hatta ve hatta komiktir ki doktor, radyoloji uzmanı, annem benden çok fizik kullanıyor aralarda sınavlara girdiği için. Senin tyt ayt dediğinin neye karşılık geldiğini bile bilmiyorum ve muhtemelen de senden yaşça büyüğüm, sen neyin geyiğini yapıyorsun asıl?

• Atam sakin ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.