Şimdi Ara

Mühendislik Uygulamaları ve Adobe PS, Illustrator gibi uygulamalar için max. 5000₺'lik Laptop nerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özellikle Siemens NX 11, Solidworks, Adobe Photoshop CS6 ve Illustrator gibi uygulamaları sıkıntısız çalıştıracak maksimum 5000₺ bandında laptop aramaktayım. Oyun önceliğim değil bu sebeple en yeni oyunları oynatsın gibi bir derdim yok, oynayacağım maksimum PUBG falan olur. Özellikle bahsettiğim uygulamaları 4 sene götürsün yeterli.

Bu tip uygulamalar içi öncelik olarak İşlemciyi mi yoksa grafik işlemciyi mi almalıyım bu konuda da emin olamadım.

Piyasaya biraz baktım aşağıda linklerini bırakacağım laptoplar hoşuma gitti ama sizin önerilerinizi, yorumlarınızı da almak istiyorum. Fiyat olarak ne kadar düşük olsa o kadar iyi aslında.

1- 4299 TL Acer

2- 4600 TL Acer

3- 4899 TL HP Pavilion

4- 4839 TL Lenovo Ideapad(Gtx 1050 olması tedirgin ediyor)

5- HP Pavilion 4099 TL(bu kadar ucuz olmasını anlamadım)

Daha farklı bilgisayar önerilerinizi beklemedeyim. Tipi falan çok önemli değil açıkçası, işlevi güzel olsun yeterli

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayari aldinizmi hocam aldiysaniz neyi aldiniz

• 2pac. kullanıcısına yanıt
    Almadım ama R7 2700 işlemcili olan acer bayağı kafama yattı hocam. Yorumları okudum ve bu fiyat için çok iyi performansı varmış.

• Fil Yutmus Boa Yılanı kullanıcısına yanıt
    Alan birisiyle konuştum oda gerçekten çok memnun amd serielrinin gerçekten ısınmadığı belli videolardada belirtiliyor ama intel işlemcili serilerinde sıcaklık 95 96 derecelere çıkıyor amd serileri güzel bide 2500u serisi var araştırdım arada fark yok ben alıcam ama 1ay sonra parayı denkleştirebilicem
  • hocam gtx1500 ne bakımdan tedirgin ediyor dediniz?
  • Son DH Bükücü kullanıcısına yanıt
    Hocam nispeten eski bir ekran kartı oldu. Hâlâ çok iyi fakat uzun sürede nasıl sonuç verir emin değilim. Ti modelleri çok çok daha avantajlı.

• Gtx1650lili olan hp modelini alın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam aldınız mı?
  • aldiniz mi hocam ?
  • up

• Amd işlemci veya 1050 almayın i5 yada i7 takılı 1050ti veya 1650 almanız lazım o bütçe ile

• Bence Monster'ın sitesine girin, en ucuz i7 modelini alın.
    Bende NX ve SolidWorks kullanıyorum. Bu tarz programlar, anlamadığım bir şekilde intel işlemcilerde çok daha iyi çalışıyorlar. Aynı para olan işlemcileri geçtim, daha ucuz olan intel işlemcilerde bile daha iyi sonuçlar. Ama CS6 ve illustrator için bilmiyorum.

Bende intel işlemcilere daha fazla para verip daha az çekirdekli işlemci almaktan bıktım ama maalesef böyle. Yeni nesil Ryzen işlemciler, tek çekirdekte intel'i yakalamış. Belki bu programlar tek çekirdeğe yükleniyordur, bu yüzden intel daha iyidir ama şimdi tek çekirdekte Ryzen'da çok iyi. Tabii bu bahsettiğim masaüstü işlemciler.

Listenizde i7 işlemcili bir Lenovo var. Onların ısınma durumunu bilmiyorum ama ideapad serisi biraz alt segmentti sanırım, thinkpad olanlar daha iyiydi diye hatırlıyorum. İlla listeden olacaksa bunu seçerdim ben olsam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.