Şimdi Ara

Mühendislik Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Ben hazır formatta bir mühendislik sitesi açmak istiyorum.

    Firmanın adını yazınca da google da çıkmasını istiyorum.


    Hangi siteden hazır şablon olarak ödemesini yapıp almamı tavsiye edersiniz

    Google çıkmak için de ciddi bir ücret ödemek gerekli mi acaba?




  • Themeforest gibi sitelerden Wordpress için engineering veya construction tarzı temaları inceleyebilirsiniz. Bu tarz tema satan siteler komisyon aldığından temayı satan kişinin kendi sitesi varsa oradan veya iletişime geçip %30-50 indirimle almak mümkün olabilir. Google'da çıkmak dediğiniz reklam ve/veya SEO, bu konuda kimse garanti veremeyeceği gibi kimseye de güvenilmez ya SEO tekniklerini öğrenip kendiniz uygularsınız ya da r10.net gibi webmaster sitelerindeki mesajlardan yola çıkarak güvenilebilecek SEO uzmanlarını denersiniz. Yeni başlıyorsanız kesinlikle yasadışı veya ikinci el tema kullanmayın, ya orijinal satın alın ya da bedava olanları kullanın, Wordpress'e mümkün olduğunda az eklenti kurun.

  • "Google çıkmak için de ciddi bir ücret ödemek gerekli mi acaba?" sorunuz için doğal aramalarda yani SEO ile Google'da çıkmak istiyorsanız, sitenizde bazı temel SEO ayarlarını yapmanız lazım. Eğer çıkmak istediğiniz kelime rekabetin güçlü olduğu bir kelime ise evet fiyat artacaktır. Rekabet yoksa, sitenizde temel SEO ayarlarını doğru yapar, doğru içeriklerinizle sitenizi güçlendirirseniz site o haliyle de çıkar ama rekabet varsa SEO'da (backlink, iç linkleme, blog yazıları vb.) daha çok emek harcamak gerekir.

  • Worspress ile istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. Hosting ve domain hariç 150 tl gibi bir rakamla sitenizi kurar google'a kaydeder teslim ederim size.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.