Şimdi Ara

Mühendislik okuyorum, kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
14
Favori
3.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KotlWin

Valla arkadaşlar bu söyleyeceklerim aslında bütün üniversiteliler için geçerli. Üniversite sizin belki de en mutlu olacağınız, her türlü hobi için en uygun zamanınızın olduğu yerdir. Kariyer yapacağım, kendimi geliştireceğim diye anı kaçırmayın. Aklınızda şunu da deniyim dediğiniz hobileriniz varsa mutlaka uğraşın. İkili ilişkilerinizi geliştirmeye bakın. Sonuç olarak ne kadar ortalama kasarsanız kasın nihai önemli olan ikili ilişkilerinizin durumudur. Sevin, sevilin. İş hayatına başlayınca hiçbirşey için ne gücünüz kalıyor ne vaktiniz. Erasmusla yurtdışına çıkmaya çalışın. Yurtdışını deneyimleyin. Hayatınızı güzel yaşayın. Para bir şekilde kazanılıyor. Önemli olan güzel tecrübeler...

Bakalım görelim hocam artık sosyallik kastığımız kadar profesyonellik kasmanın da ne kadar faydası olacak. Ama dediğim gibi zaten envaiçeşit konferans etkinlik vs. kaçırmayarak bağlantılar kuruyorum ikili ilişkilerimi geliştiriyorum. Şu an bile bir sürü güzel anım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuhlarAleminden Ferruh

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Elektrik ve elektronik birbirinden çok farklı şeyler elmayla armut gibi.Önce mezun olunca hangisi üzerine çalışacaksın ona karar vermen gerek.CAD programı,JAVA falan işine yaramaz bu arada onu söyleyim boşa bunlara zaman harcama daha gerekli şeylere yönel.

Oldukca yanlis bir yonlendirme.Elektrik ve Elektronik elma ile armut gibi farkli seyler degildir.Bunun yaninda JAVA konusunda sana katiliyorum ama CAD programlari isine yarar bu net..

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için. C öğrenmeyi planıyorum JAVA'dan sonra. Belirttiğim gibi JAVA okulda zorunlu ders

C'yi adin gibi bilmen gerekiyor cunku bircok yazilim dilinin temeli.Bunun yaninda Matlab cok iyi bilmen gerekiyor.Eger Elektronik e yogunlasacaksan PIC programlama dili ve bunlar haricinde PLC mutlaka ogren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tenefüseÇıkanMüdür

Eem okuyorsun fakat hep kodlamadan bahsetmişsin madem programlamaya merakın var bilgisayar yazman daha iyi olurdu.Office programlarını adın soyadın gibi bilmen lazım,iyi bir ortalama ile mezun olursan daha çok uzman kişilerin yanında çalışma fırsatın olur mesela bende eem okuyorum yaz tatilinde elektrik ile alakalı iş yapan firmalara girer çalışırım ve işi kapmaya çalışırım sende yazları bu gibi firmalara git gerekirse beleşe çalış.

Hocam ilk dönem office dersi aldım zaten. İleri düzey Word, Excel ve PowerPoint biliyorum. Zaten daha önce de belirttiğim gibi bulduğum firmada beleşe çalışacağım. İşten gocunmam, sadece beni yetkin biri yapsın yeter.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RuhlarAleminden Ferruh

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalypto33

Elektrik ve elektronik birbirinden çok farklı şeyler elmayla armut gibi.Önce mezun olunca hangisi üzerine çalışacaksın ona karar vermen gerek.CAD programı,JAVA falan işine yaramaz bu arada onu söyleyim boşa bunlara zaman harcama daha gerekli şeylere yönel.

Oldukca yanlis bir yonlendirme.Elektrik ve Elektronik elma ile armut gibi farkli seyler degildir.Bunun yaninda JAVA konusunda sana katiliyorum ama CAD programlari isine yarar bu net..

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için. C öğrenmeyi planıyorum JAVA'dan sonra. Belirttiğim gibi JAVA okulda zorunlu ders

C'yi adin gibi bilmen gerekiyor cunku bircok yazilim dilinin temeli.Bunun yaninda Matlab cok iyi bilmen gerekiyor.Eger Elektronik e yogunlasacaksan PIC programlama dili ve bunlar haricinde PLC mutlaka ogren.

Tamamdır hocam tüm önerilerinizi listeledim. Daha detaylı araştırıp neler yapabileceğime bakacağım. Tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: errorinside

Fransızca öğrenmenin sana açacağı kapılar

İspanyolca, portekizce, italyanca

Türkiyedeki dış pazarı oluşturan ülkelerin %70inin dilini konuşabilirsen aranan adam olursun

Pazar araştırması yapıp hangi dili öğrenmem gerektiğini belirleyeceğim hocam. Öneriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

hocam sıralamam çok iyi olmadığı için tercih edeceğim yerler kısıtlı ama yine de teklifin için teşekkür ederim.yine de mesaj atar mühendislik üzerine konuşuruz

Tamamdır hocam merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifiye.jones

ilk 10000 de değilsen değişen bişey olmaz

Tamamdır hocam hemen okulu bırakıyorum mesleki yetkinlik gerektirmeyen bir iş bakıyorum o zaman.
  • c , java vs hep internette söylenen şeyler bence bunlarla ugrasma derslerine çalış şimdilik ingilizce kurslarına git vs
    3. sınıfa geldiğinde çalışmak istediğin alanı belirlersen o alan üzerine çalışan mühendislerle iletişime geçip yanlarında staj yap yazın çalışırsan anca birşeye yarar. benim çevremde c kullanan mühendis yok mesela :)

üniversite ile iş alakasız birbiriyle o yüzden iş hayatına atılınca göstereceksin yeteneğini başarılı olmada en önemlisi ögrenme yeteneğin iş bitiriciliğin karakterin vs.bunlarda ünide ögretilmiyor herhalde . bol bol film izle oyun oyna gez şimdilik düşünme bence bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis_Majoris_Vy -- 11 Haziran 2017; 19:33:30 >

• Kerbal Space Program oyunu ile nasıl bir geliştirme ortamı yakalanabilir? Bir ara çok derinlemesine olmasada araştırmıştım. Bende Kontrol yüksek lisans öğrencisiyim ve mümkünse bazı kontrolcü tiplerini bu oyunda denemek istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mylord92 kullanıcısına yanıt
    Bu mesaji ciddi yazmamıştım oyunların gelismek amacindan ziyade zaman geçirmek için oynanacağı düşünüyorum.
    Edit: internette gördüğüm su görsel aklıma geldi

Mühendislik okuyorum, kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB0BA2445 -- 11 Haziran 2017; 20:57:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.