Şimdi Ara

Mühendislik okurken 22 yaşında Tıp kazandım gitmelimiyim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
12.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tip oku en kotu 6 7 k kazanican mezun olduginda.Cevre muhendisliginde bu paralar imkansiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hem memleketınız hem tıp. Kesinlikle gitmelisiniz.
  • önemli olan aile kısmı. aile destek oluruz sorun değil derse git bence ama kem küm ederlerse o stresi kaldıramazsın 28 yaşına kadar. aileden tam destek alırsan ok ama alamazsan okulunu bitir.
  • Ulan o hangi eşek 1.5 2 bin diyen bizim akraba geçen sene mezun oldu maden mühendisliğinden adam direk 3 binle başladı bura gelip saçma sapan konuşma yapmayın

• Kimseyi dinleme. Kendi istediğin neyse onu yap kendi hayatını yaşa.
  • navti kullanıcısına yanıt
    seneye olunmaz bu yıl girerse seneye o puanıyla değiştirebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 yaşında bitirebilecek misin kardeş bide o var tıp ile mühendislik arasında epey uçurum var ben senin yerinde olsam okurdum o bölümü sonra yurt dışında çalışırdım zaten odtü'de okuyorsun ne güzel bovşer tıpı he bide para için okuyacaksan o başka kendin karar verebilirsin
  • bence git tıpını oku kendinde o iradeyi görüyorsan bırakamıcan birşey yoksa odtü de sonuçta tıp da herkes yıl kaybediyor bir şekilde tus olsun doçentlik ingilizce vs 4 yıl telafi edilir önündeki 40-50 yılı nasıl geçirmek istediğini düşün hocam

• Tıpa git zaten istediğin bir meslekmiş
    Ömür boyu pişman olmaktansa bırak 4 yılın hiç olsun(böyle diyince de biraz fazla oldu ama neyse) anladın sen

• https://forum.donanimhaber.com/m_101937970//tm.htm#101937970
    https://forum.donanimhaber.com/m_101938048//tm.htm#101938048

bu konulara göre harita mühendisliği okuyorsun? son yıl yatay mı yaptın odtü çevreye
  • quote:

Orijinalden alıntı: nope93

https://forum.donanimhaber.com/m_101937970//tm.htm#101937970
    https://forum.donanimhaber.com/m_101938048//tm.htm#101938048

bu konulara göre harita mühendisliği okuyorsun? son yıl yatay mı yaptın odtü çevreye

Arkadaşlar hepinize yorumları için çok teşekkür ediyorum. Kararımı verdim kaydımı yaptıracağım.

Harita Müh. okuyan kardeşimdi.

• Çevre mühendisliğinin yanında tartışmasız erciyes tıp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hangi tıp oldu sizin,sizi sene içinden hatırlıyorumda merak ettim
  • Odtü'de bölüm değiştir ortak dersleri saydırırsın mühendislikten devam et.inşaat olur mesela derslerini sayarlar.odtü inşaat mezunu 3-4 senede şantiye şefi olunca doktor kadar kazanırsın zaten.

• Buzzlightyear1 kullanıcısına yanıt
    Adiyaman geldi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi hocam hakkında hayırlısı olsun :)
  • odtüyü dondurup tıptan devam etme şansın yok mu? Baktın tıp sarmıyor, 1 sene okur çevre müh. diplomanı alırsın
  • çevre mühendisi olursan eğer istersen MIT den mezun olmuş ol sende yüzde%90 lık kısma girip hayatını şantiyelerde geçirecek ve iş güvenliği elemanı olacaksın. şantiyeci oluıp hayatını orda burada evsiz olarak geçireceğin. Doktor ol mesleğinin adı olsun mezun olduktan sonra kimse nerden mezun olduğuna değil ne okuduğuna bakar. Doktor düzgün ve saygın bir hayatın olsun. Bir şantiyeci olarak söylüyorum sakın ama sakın müh olma. Ben 25 yaşında mezun oldum keşke uzatsaydım okulu dıyorum. Başarılı bir insana benziyorsun bene doktorluk çok daha iyi olur maddi açıdan mümkün ise. Sakın ama sakın şantiyeci olma şantiyeciler hep der şantiyeci ol diye ancak onlar kendi kuyusuna çeker insanları ben battım sende bat der bak sakın diyorum şantiyeci olma hep sevdiklerindne uzakta orda burda olursun.
  • okcoolpeache kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu yazmak için geç olmamış mı ?
  • BaklagilgillerdenMercimek kullanıcısına yanıt
    Arkadasimin ailesi manisada muhendislikle ilgili yari ozel bir yerde yoneticiler . Cevre muhendisi annesi ve babasida . Ikiside uzman doktordan tek tek daha fazla aliyorlar . Ha ne kadar suredir o mevkideler bilemem. Yaptiklari iste artik cevre muhendisligide onuda bilmem . Ama bolum hakkinda bilgi sahibi olmadan yazmasaydiniz hocam keske . Cok zor . Ama imkansiz degil . Ama cok zor .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.