Şimdi Ara

Mühendislik Öğrenci projeleri hk. Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, ben makine mühendisliği 2. Sınıfa geçtim. önceki yıl bi teknofest projesine katıldım ve finale kalamadan elendik. Takım bu yıl da aynı projeye devam etmek istiyor ve alanda deneyimli oldukları icin yüksek ihtimal teknofestte finale kalacaklar. Fakat ben farklı alanda bir proje takımına girsem daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Oyle olursa hem farklı insanlarla tanışmış olurum hem de teknik olarak daha çok bilgi edinirim. Ama diğer yandan eski projeyi de yarıda bırakmak istemiyorum. Konu hakkında tecrübesi olan varsa sizce ne yapmalıyım eski takımda kalayım mı yoksa farklı bir projeye mı katılayım?

• Yarışmanın adı nedir?
  • Bence yapılan işten keyif almıyorsanız (yani x alanını sevmedim biraz da y alanına bakayım) çıkmak mantıklı ya da aynı kulüp bünyesinde başka yarışma varsa oraya da geçebilirsiniz. Ama gideceğiniz yerde de bu yarışmayı bilen kişilerin olması önemli öbür türlü çok az ilerleme oluyor yarışmada (denendi onaylandı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 4 Eylül 2024; 16:48:58 >
  • Bonusman1234 B kullanıcısına yanıt

Insansiz denizalti sistemleri. Insansiz denizalti yapıyoruz. Katılmak istediğim diğer proje de european rover challenge. O da Avrupa genelinde olan insansiz kara aracı yarışması.

• Lazarus1456 kullanıcısına yanıt
    Denizaltı yarışmasında ciddi bir rekabet var, finale kalmaları kesin değil. Ben olsam takım değişikliği yapardım.
    1. sınıfta hiçbir bölüm dersi almadan hangi bilgiyle yapıyorsunuz bu projeleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BAB737481

1. sınıfta hiçbir bölüm dersi almadan hangi bilgiyle yapıyorsunuz bu projeleri?

Başta bilgili, tecrübeli olmana gerek yok. Projede süreç içerisinde araştırarak, birilerinden öğrenerek vs. bilgi ediniyorsun zaten

• Lazarus1456 kullanıcısına yanıt
    Hacettepe miydi?
  • Cibiggi kullanıcısına yanıt

Evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.