Şimdi Ara

Mühendislik icin laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu sene 12. Sinifim ve bilgisayar mühendisliği yazacağım.Hem oyun oynayabilecegim hem okulda işimi görecek bir notebook bakıyorum 3000-3500 arası saglam bi model önerir misiniz özellikle kasası sağlam olmalı marka model farketmez çok fazla ağır olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrew Lincoln -- 10 Nisan 2015; 19:08:23 >

• Rick tulpar t5 modelini incelemeni öneririm. Bu arada sezon finali kapanışını güzel yaptın.
  • Up
  • up
  • merhabalar ben makine mühendisliği son sınıf öğrencisiyim

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472075&kat=6453&lang=tr-TR#.VSjcJ_msWCk

elimde suan bu pcen var ek olarak 120gb ssd mevcut butun muhendislik programlarını buraya yukledım. Hiçbir programda sıkıntı yaşamazsın ama biraz yüksek bütçeli olur.
  • Bu konuda ben de çok celiskiliyim makina mühendisliği ogrencisiyim monster kullanan arkadaşlar var ama kararsız kaldım asus k555ln xo460h mı yoksa monster abra serisinden birimi monster için genelde oyun diyorlar ama sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paradoks37 kullanıcısına yanıt
    17.3 inç sağlam ekran kartlı bir makine al ben monster almayı düşünüyorum istanbula gidince kadıköyde bayilerine uğrayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Autocad için laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abra a7 v5.2 aldım ama memlekete yolladım Finaller den dolayi 💪💪

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.